Ενημέρωση των αθλητών, των αθλητριών και των τεχνικών μας για τα επιβληθέντα προσωρινά μέτρα προς αντιμετώπιση, πρόληψη και περιορισμό της μετάδοσης της πανδημίας του Κορονοϊού, όσον αφορά την γενική αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων

Ενημερώνουμε τους αθλητές, της αθλήτριες και τους τεχνικούς μας για τα επιβληθέντα προσωρινά μέτρα προς αντιμετώπιση, πρόληψη και περιορισμό της μετάδοσης της πανδημίας του Κορονοϊού, όσον αφορά την γενική αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

 • Μετά από απόφαση της Πολιτείας, στα πλαίσια των παραπάνω μέτρων, έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων των Αθλητικών Γυμναστηρίων (και του ΟΠΑΝΔΑ) για αθλητικές δραστηριότητες αγώνων και προπονήσεων. Μεταξύ αυτών έχει ανασταλεί και η λειτουργία και των Κλειστών Γυμναστηρίων ΜΕΤΣ και Γκράβας και των Ανοικτών Γυμναστηρίων Κυπριάδου, Αρχεσίνης και Νέου Κόσμου.
 • Από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος – ΟΧΕ – ανακοινώθηκε στις 16/3/2020:
  • A) Η επ’ αόριστον αναβολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων, των Ηλικιακών και όλων γενικά των διοργανώσεων και των δραστηριοτήτων του Χαντ-Μπωλ.
  • Β) Η αναβολή της Τακτικής Γ.Σ. της ΟΧΕ της 29/3/2020 και
  • Γ) Η λειτουργία των γραφείων της ΟΧΕ για όσο διάστημα χρειαστεί με προσωπικό ασφαλείας. Η επικοινωνία θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Η ΕΑΟμΑμεΑ ενημέρωσε με επιστολή της στις 16/3/2020 ότι τα γραφεία της δε θα λειτουργούν μέχρι νεώτερης ενημέρωσης με φυσική παρουσία, αλλά με εξ αποστάσεως εργασία. Η επικοινωνία θα γίνεται μέσω email στην κεντρική ηλεκτρονική διεύθυνσή της info@eaom-amea.gr με κοινοποίηση κάθε φορά στο αρμόδιο τμήμα. Η επικοινωνία για επείγοντα ζητήματα θα γίνεται τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του κ. Σπύρου Σταύρου. Στο μεταξύ έχει αναβληθεί για τον ίδιο λόγο η απολογιστική Γ.Σ. της ΕΑΟμΑμεΑ. Η τελική απόφαση για την διεξαγωγή ή την αναβολή όλων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων της Τοξοβολίας, της Σκοποβολής και της Ποδηλασίας Δρόμου που έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου 2020, θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Οι αθλητές μας που περιμένουν την απόφαση για αυτά είναι οι Π. Σαρηγιαννίδου, Β. Ψυχογιόπουλος, Σ. Μαρκουλάκης, Κ. Σ. Αμαριωτάκη, Ν. Παπαδάκης.
 • Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) ενημέρωσε με email στις 17/3/2020 ότι μετά από πρόσφατη ανακοίνωση του ΟΑΚΑ για διακοπή λειτουργίας των εγκαταστάσεων του, οι υπηρεσίες της ΕΟΠ θα λειτουργούν από απόσταση και μέσω τηλεργασίας. Οι επιθυμούντες να επικοινωνήσουν με την ΕΟΠ θα το κάνουν μέσω email, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας. Στο μεταξύ φέρεται κρατούσα η πληροφορία ότι αναβάλλονται και όλοι οι ποδηλατικοί αγώνες.
 • Η ΕΣΚΑ ενημέρωσε με email της 11/3/2020 ότι αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών Α-Β-Γ, Εφήβων, και Α Νεανίδων. Με email της στις 17/3/2020 ενημέρωσε ότι τα γραφεία της ΕΣΚΑ θα παραμείνουν κλειστά από τη Τρίτη 17 Μαρτίου έως και τη Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020. Η ενημέρωση των μελών των σωματείων θα γίνεται με χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή τηλεφωνικά.
 • Ανακοίνωση του Πήγασου Κυψέλης – Τμήμα Μπάσκετ: Ο Πήγασος Κυψέλης – Τμήμα Μπάσκετ με ανακοίνωσή του στο facebook δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του σε όλους τους εργαζομένους στους κλάδους υγείας και επισιτισμού, οι οποίοι ρισκάρουν καθημερινά την υγεία του εαυτού τους αλλά και των συγγενών τους, για να βοηθήσουν το κοινωνικό σύνολο. Μένοντας σπίτι βοηθάμε όλοι μας τους ΗΡΩΕΣ των ημερών μας.
 • Η ΕΑομΑμεΑ με νεώτερο από 19/3 έγγραφό της ενημέρωσε τα Αθλητικά Σωματεία-Μέλη της ότι αναβάλονται τελικά οι εγχώριες αγωνιστικές εκδηλώσεις του μηνός Απριλίου 2020, μεταξύ των οποίων είναι τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τοξοβολίας, Σκοποβολής και Ποδηλασίας Δρόμου.

Φυσικά ο Σύλλογός μας, όπως και όλοι οι Αθλητικοί Όμιλοι, εδώ και μια εβδομάδα έχει αναστείλει την λειτουργία όλων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, ακαδημίες μίνι) μετά από σχετική ανακοίνωση της Πολιτείας.

Συμμεριζόμαστε την επιθυμία των αθλητών μας να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, αλλά τους προτρέπουμε να μην επισκεφθούν αυτό το διάστημα κάποιο ελεύθερο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και γενικά να μην εξασκήσουν κανένα είδος ομαδικής άθλησης!

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4771

Αφήστε μια απάντηση