Category: Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης

Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Δωδεκανήσιος διεθνής αθλητής Φανούριος – Παναγιώτης Κοντογιωργάκης από τη Λέρο του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη δύσκολη κατηγορία Μάστερ Α στον αγώνα του Τοπικού Πρωταθλήματος Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας 2021 που έγινε την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 στη περιοχή της Πετρούπολης Αττικής (Ποικίλο Όρος). Με το νέο αυτό μετάλλιο η ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης έφθασε τα 4 μετάλλια το 2021 στα Τοπικά Πρωταθλήματα Ποδηλασίας Αττικής.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Δωδεκανήσιος διεθνής αθλητής Φανούριος – Παναγιώτης Κοντογιωργάκης από τη Λέρο του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη δύσκολη κατηγορία Μάστερ Α στον αγώνα του Τοπικού Πρωταθλήματος Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας 2021 που έγινε την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 στη περιοχή της Πετρούπολης Αττικής (Ποικίλο Όρος). Με το νέο αυτό μετάλλιο η ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης έφθασε τα 4 μετάλλια το 2021 στα Τοπικά Πρωταθλήματα Ποδηλασίας Αττικής.

 Το εφετινό (το 2021) Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας διοργάνωσε η ΕΠΟΣΚ σε συνεργασία με τους συλλόγους ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ και Π.Δ.Σ.  ΟΔΥΣΣΕΑΣ στη περιοχή της Πετρούπολης Αττικής (Ποικίλο Όρος). Σ’ αυτό η ομάδα μας συμμετείχε με τον αθλητή μας Φανούρη – Παναγιώτη Κοντογιωργάκη στη κατηγορία Μάστερ Α και τον αθλητή μας Κωνσταντίνο Γεωργαντά στη κατηγορία Ανδρών. Λόγω της προγραμματισμένης από τη προκήρυξη ώρας έναρξης του αγώνα στις δύο το μεσημέρι και της προβλεπομένης από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία επικράτησης καύσωνα ιδιαίτερα το μεσημέρι, απέσυραν την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή τους από το Πρωτάθλημα οι αθλητές μας Γεώργιος – Αλέξανδρος Καββαδίας και Αργύριος Τζαννές. Επίσης και άλλοι αθλητές μας δεν συμμετείχαν τελικά στον αγώνα αυτό εξ αιτίας της θεσμοθέτησης και πρόβλεψης στη προκήρυξη πληρωμής παραβόλου συμμετοχής εκ ποσού 15 € με κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΠΟΣΚ ανά δηλούμενο αθλητή και αθλήτρια ως απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτραπεί η συμμετοχή του στον παραπάνω αγώνα του Τοπικού Πρωταθλήματος.

Η διαδρομή του αγώνα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, είχε απόσταση 3.700 μ. και 142 μ. υψομετρικά.  Εκκίνηση  470μ. σε  χωματόδρομο,  ίσιο  και  ανηφορικό  κομμάτι, μετά   1650μ.  μονοπάτι  κατηφορικό  και  όλο  το  υπόλοιπο  χωματόδρομος  μέχρι  τον τερματισμό. Τελευταία 70μ. τερματισμό σε ίσιο χωματόδρομο. Ο αγώνας Πρωταθλήματος στη κατηγορία Μάστερ έγινε σε 6 στροφές αυτής της διαδρομής, τις οποίες ολοκλήρωσαν οι κορυφαίοι αθλητές στον αγώνα μεταξύ των οποίων και ο επίλεκτος Λεριώτης αθλητής του Σωματείου μας Φανούρης Κοντογιωργάκης, καθώς όσοι αθλητές καλύπτονταν στροφή ή ήταν εκτός ορίου χρόνου εξέρχονταν του αγώνα.

Ο επίλεκτος διεθνής αθλητής μας στην Ορεινή Ποδηλασία Φανούρης Κοντογιωργάκης διακρίθηκε για μία ακόμα φορά και στον αγώνα αυτό για τις πλούσιες αγωνιστικές ικανότητές του και το πάθος του στην Ορεινή Ποδηλασία, ξεχώρισε με τους πρώτους αθλητές από τον 1ο Γύρο, συνέχισε πολύ δυνατά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παρά μάλιστα τον αφόρητο καύσωνα που επικράτησε στη διάρκεια του αγώνα και τελικά με την εντυπωσιακή του εμφάνιση κατέκτησε δίκαια και άνετα το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 1 ώρα 20΄ 07΄΄ και με πολύ μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο και τους επόμενους αθλητές της κατηγορίας του. Απέδειξε έτσι τις πλούσιες αγωνιστικές δυνατότητές του στο άθλημα αυτό και το λαμπρό μέλλον που τον περιμένει, εφόσον συνεχίσει με την ίδια ένταση την προετοιμασία και τις προσπάθειές του. Έδειξε έτοιμος για νέα μεγάλη διάκριση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2021 που θα γίνει στην Ξάνθη. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο έμπειρος αθλητής μας Κωνσταντίνος Γεωργαντάς, ο οποίος όμως δυσκολεύτηκε από τον αφόρητο καύσωνα και την έλλειψη επαρκών αγώνων και προπονήσεων λόγω κυρίως της πανδημίας του Κορωνοϊού.

 Ακολουθούν φωτογραφίες από την επιτυχημένη εμφάνιση του Φανούρη Κοντογιωργάκη στον αγώνα αυτό.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4882

Πρωταθλητής Κέντρου στη Ποδηλασία Δρόμου αναδείχθηκε και πάλι με άνεση και για το 2021 ο κορυφαίος διεθνής αθλητής μας Ποδηλασίας Λουκάς Καταπόδης του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης. Πραγματοποιώντας δύο νέες εκπληκτικές εμφανίσεις θριάμβευσε για μία ακόμα συνεχόμενη φορά και στους δύο αγώνες του Τοπικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου της ΕΠΟΣΚ, της Ατομικής Χρονομέτρησης που έγινε στην Μαλακάσα και στον Αυλώνα στις 12/6/2021 και της Αντοχής που έγινε στην Τανάγρα στις 13/6/2021, κατακτώντας και στους 2 αγώνες την πρώτη θέση και πάλι στην κατηγορία του. Συγκεντρώνοντας έτσι τον γενικό θαυμασμό διεύρυνε περισσότερο το πολυετές σερί που ο ίδιος κατέχει, της συνεχούς κατάκτησης της πρώτης θέσης σε όλους τους αγώνες Ποδηλασίας που συμμετέχει επί σειρά πολλών ετών. Εντυπωσίασαν επίσης με τις εμφανίσεις τους στους ίδιους αγώνες και οι επίλεκτοι αθλητές μας Γιάννης Ματθαιάσος, Πολυζώης Ευαγγελόπουλος, Αναστασία Παστουρματζή και Γιάννης Ψαρόπουλος. Οι αθλητές μας του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης κατέκτησαν σε αυτό το Τοπικό Πρωτάθλημα 3 μετάλλια, τα δύο χρυσά με τον Λουκά Καταπόδη και ένα χάλκινο (στην ατομική Χρονομέτρηση) με τον Ζώη Ευαγγελόπουλο. Με μία επίσης εντυπωσιακή εμφάνιση ο κορυφαίος διεθνής αθλητής μας Λουκάς Καταπόδης είχε θριαμβεύσει μία εβδομάδα πριν (6/6/2021) και στον αγώνα Ποδηλασίας Αντοχής στα Ιωάννινα.

Πρωταθλητής Κέντρου στη Ποδηλασία Δρόμου αναδείχθηκε και πάλι με άνεση και για το 2021 ο κορυφαίος διεθνής αθλητής μας Ποδηλασίας Λουκάς Καταπόδης του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης. Πραγματοποιώντας δύο νέες εκπληκτικές εμφανίσεις θριάμβευσε για μία ακόμα συνεχόμενη φορά και στους δύο αγώνες του Τοπικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου της ΕΠΟΣΚ, της Ατομικής Χρονομέτρησης που έγινε στην Μαλακάσα και στον Αυλώνα στις 12/6/2021 και της Αντοχής που έγινε στην Τανάγρα στις 13/6/2021, κατακτώντας και στους 2 αγώνες την πρώτη θέση και πάλι στην κατηγορία του. Συγκεντρώνοντας έτσι τον γενικό θαυμασμό  διεύρυνε περισσότερο το πολυετές σερί που ο ίδιος κατέχει, της συνεχούς κατάκτησης της πρώτης θέσης σε όλους τους αγώνες Ποδηλασίας που συμμετέχει επί σειρά πολλών ετών. Εντυπωσίασαν επίσης με τις εμφανίσεις τους στους ίδιους αγώνες και οι επίλεκτοι αθλητές μας Γιάννης Ματθαιάσος, Πολυζώης Ευαγγελόπουλος, Αναστασία Παστουρματζή και Γιάννης Ψαρόπουλος. Οι αθλητές μας του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης κατέκτησαν σε αυτό το Τοπικό Πρωτάθλημα 3 μετάλλια, τα δύο χρυσά με τον Λουκά Καταπόδη και ένα χάλκινο (στην ατομική Χρονομέτρηση) με τον Ζώη Ευαγγελόπουλο. Με μία επίσης εντυπωσιακή εμφάνιση ο κορυφαίος διεθνής αθλητής  μας Λουκάς Καταπόδης είχε θριαμβεύσει μία εβδομάδα πριν  (6/6/2021) και στον αγώνα Ποδηλασίας Αντοχής στα Ιωάννινα.

Ήταν αντίξοες οι συνθήκες των αγώνων αυτών για όλους τους αθλητές. Καθώς ακολούθησαν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αναστολής των αγώνων και αποχής από αθλητική δραστηριότητα λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, έγιναν σε περιοχή που απέχει μακριά από το Κέντρο, με επιβάρυνση δηλαδή και αυξημένων δαπανών μετακίνησης και διοδίων και με θέσπιση από την Ε.ΠΟ.Σ.Κ. υποχρεωτικού παραβόλου για την συμμετοχή του κάθε αθλητή σε κάθε αγώνα. Είναι βέβαιο μάλιστα ότι όλοι αυτοί οι λόγοι συνετέλεσαν στον περιορισμό του αριθμού των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών στους αγώνες.

* Ο αγώνας της Ατομικής Χρονομέτρησης για το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Αττικής 2021 έγινε το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής. Συγκεκριμένα στην εξής τοποθεσία – διαδρομή : Νότια Βοηθητική Παράλληλη οδός της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης ΣΕΙΡΙΟΣ (εκκίνηση/τερματισμός) – Προς Αυλώνα – Είσοδος Αυλώνα (Χοιροστάσια) – Αναστροφή – Προς Σείριος, Απόσταση Γύρου 11,84 χιλιομ. Στις Κατηγορίες  Γυναικών και Μάστερ που συμμετείχαν οι αθλητές μας η απόσταση του αγώνα ήταν 23.680 μέτρα, δηλαδή δύο στροφές της παραπάνω διαδρομής (11.840 μ. Χ 2). Ο κορυφαίος διεθνής αθλητής μας Λουκάς Καταπόδης αγωνίσθηκε και πάλι με τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος και διατήρησε τα σκήπτρα με μία ακόμα άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Κατέκτησε επάξια και πάλι την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 33΄ 45΄΄ 96, τόσο στην κατηγορία του (Μάστερ Γ) όσο και στην ενιαία κατάταξη των κατηγοριών Μάστερ Γ και Δ. Στον ίδιο αγώνα εντυπωσίασε και ο αθλητής μας Πολυζώης (Ζώης) Ευαγγελόπουλος, ο οποίος μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε  την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του Μάστερ Δ με χρόνο 39΄ 13΄΄ 54, δείχνοντας έτοιμος να διεκδικήσει και εφέτος ένα ακόμα μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ατομικής Χρονομέτρησης. Η κορυφαία  αθλήτριά  μας  Αναστασία  Παστουρματζή,  πρώην Πρωταθλήτρια Ελλάδος, πραγματοποίησε επίσης πολύ καλή εμφάνιση και διακρίθηκε ιδιαίτερα στην κατηγορία Γυναικών με χρόνο 43΄ 19΄΄ 34. Διακρίθηκε επίσης και ο εξαίρετος αθλητής μας Γιάννης Ψαρόπουλος, ο οποίος με πολύ καλή εμφάνιση κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία Μάστερ Γ με χρόνο 45΄ 33΄΄ 38.

*  Ο αγώνας της Αντοχής για το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Αττικής 2021 έγινε την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στην περιοχή της Τανάγρας Βοιωτίας, Συγκεκριμένα στην εξής τοποθεσία – διαδρομή :  Τανάγρα (εκκίνηση.τερματισμός) – προς Ασωπία – Ασωπία – Προς Καλλιθέα – Προς Άρμα (περιφερειακά) – Προς Τανάγρα, Απόσταση Γύρου 21,52 χιλιομ. Στις Κατηγορίες Μάστερς και Γυναικών, που συμμετείχαν οι αθλητές μας, η απόσταση του αγώνα ήταν 86,1 χιλιόμετρα, δηλαδή 4 στροφές της παραπάνω διαδρομής (21,52 χιλ. Χ 4). Ο κορυφαίος διεθνής αθλητής μας Λουκάς Καταπόδης διατήρησε για μία ακόμα φορά τα  σκήπτρα με μία ακόμα άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Κατέκτησε επάξια και πάλι την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 2 ωρ. 15΄ 22΄΄ στην κατηγορία του Μάστερ Γ. Διακρίθηκαν ιδιαίτερα στον ίδιο αγώνα η κορυφαία αθλήτριά μας Αναστασία Παστουρματζή στην κατηγορία Γυναικών, η οποία κατέλαβε την 6η θέση επί συνόλου 15 αθλητριών και ο συνεχώς ανερχόμενος αθλητής μας Γιάννης Ματθαιάσος στην Κατηγορία Μάστερ Β, ο οποίος με χρόνο 2 ωρ. 18΄ 15΄΄ κατέλαβε την 14η θέση σε 51 αθλητές, αλλά από ατυχία έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στο πρώτο γκρουπ και να διεκδικήσει μετάλλιο. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο αθλητής μας Πολυζώης Ευαγγελόπουλος στην Κατηγορία Μάστερ Δ.

* Θρίαμβος του Λουκά Καταπόδη και στον Ποδηλατικό Αγώνα των Ιωαννίνων (6/6/2021)

Ασταμάτητος ο Πρωταθλητής Λουκάς Καταπόδης, θριάμβευσε και στον ποδηλατικό αγώνα Αντοχής που έγινε στις 6/6/2021 (μία εβδομάδα πριν το Τοπικό Πρωτάθλημα) στα Ιωάννινα απόστασης 130 χιλιομέτρων. Έγινε στην διαδρομή Ιωάννινα – Χιονοδρομικό Κέντρο Ανήλιο με συμμετοχή 80 αθλητών όλων των κατηγοριών Μάστερς, με διοργανωτή τον Π.Ο. Ιωαννίνων. Ο κορυφαίος διεθνής αθλητής  μας  Λουκάς  Καταπόδης  αστραποβόλησε  και  στον  αγώνα  αυτό  και με μία ακόμα  εντυπωσιακή  εμφάνιση κατέκτησε άνετα την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 2 ώρες 51΄, τόσο στην κατηγορία του, όσο και στην Γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών Μάστερς.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4872

Εντυπωσίασε και πάλι ο διεθνής αθλητής Ποδηλασίας Λουκάς Καταπόδης του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και θριάμβευσε για μία ακόμα φορά μεταξύ των αθλητών της Κατηγορίας του (Μάστερ Γ) με χρόνο 2 ωρ. 47΄ 12΄΄ 95, στον 43ο Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας», που διοργάνωσε την Κυριακή 30/5/2021 ο Π.Ο. Πατρών στην διαδρομή Πάτρα – Καλάβρυτα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ευρεία και με καλή παρουσία και χρόνους τερματισμού ήταν η συμμετοχή στον αγώνα αυτό και των άλλων αθλητών του Σωματείου μας (Ι. Ματθαιάσος, Δ. Γκάτσης, Α. Πολύζος, Μ. Κούλης).

Εντυπωσίασε και πάλι ο διεθνής αθλητής Ποδηλασίας Λουκάς Καταπόδης του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και θριάμβευσε για μία ακόμα φορά μεταξύ των αθλητών της Κατηγορίας του (Μάστερ  Γ) με χρόνο 2 ωρ. 47΄ 12΄΄ 95,  στον 43ο  Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας», που διοργάνωσε την Κυριακή 30/5/2021 ο Π.Ο. Πατρών στην διαδρομή Πάτρα – Καλάβρυτα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ευρεία και με καλή παρουσία και χρόνους τερματισμού ήταν η συμμετοχή στον αγώνα αυτό και των άλλων αθλητών του Σωματείου μας (Ι. Ματθαιάσος, Δ. Γκάτσης, Α. Πολύζος, Μ. Κούλης). Ο Λουκάς ηγήθηκε των προσπαθειών των αθλητών μας και έδειξε έτοιμος να συνεχίσει την πανέμορφη αθλητική ιστορία των συνεχών θριάμβων του. Παρά μάλιστα την μακρά αναγκαστική διακοπή των αθλητικών αγώνων λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, που επηρέασε αρνητικά όλους τους αθλητές.

Ο αγώνας έγινε εφέτος με μεικτή – ενιαία συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (Άνδρες, Γυναίκες, Μάστερ) και όχι ξεχωριστά βάσει των εκδοθέντων ανά κατηγορία δελτίων τους ΕΟΠ για το 2021. Μόνη διάκριση το φύλο και η ηλικιακή τους ταξινόμηση. Έτσι δημιουργείται η εύλογη απορία γιατί, αφού π.χ. θεωρήθηκαν όλοι Άνδρες ή Γυναίκες και κανείς Μάστερ, δεν συνυπολογίζονται όλοι και όλες ανεξαρτήτως στο δικαίωμα ψήφου των Σωματείων, αλλά όσοι έχουν εκδώσει δελτία Μάστερ για το 2021 εξαιρούνται από το συνυπολογισμό στο δικαίωμα ψήφου των ομάδων τους. Στην ενιαία Γενική Κατάταξη των αθλητών όλων των κατηγοριών ξεχώρισαν οι επίλεκτοι Άνδρες αθλητές Γιώργιος Μπούγλας του Π.Σ. Κρόνος Νικαίας (30 – 34) και Νίκος Δράκος του Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου (19 – 29) οι οποίοι κατέλαβαν την 1η και την 2η θέση αντίστοιχα της Γενικής Κατάταξης, μετά από μεγάλη μάχη που κρίθηκε   κυριολεκτικά  πάνω   στο  νήμα   και  με  τον  ίδιο  χρόνο   αμφότεροι  2  ώρες  39΄ 01΄΄ 90.

Από την ομάδα μας αστραποβόλησε και θαυμάστηκε για μία ακόμα φορά ο διεθνής αθλητής μας Λουκάς Καταπόδης, ο οποίος ξεχώρισε έτοιμος και για νέους θριάμβους. Και οι άλλοι όμως αθλητές μας, που αγωνίσθηκαν με την ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, ιδιαίτερη αγωνιστικότητα και τερμάτισαν τον αγώνα σε καλούς χρόνους. Κατά σειρά τερματισμού μετά τον Λουκά τερμάτισαν οι αθλητές μας Γιάννης Ματθαιάσος (40 – 44) με χρόνο 3 ώρες 08΄ 22΄΄ 93, ο Δημήτρης Γκάτσης (45 – 49) από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με χρόνο 3 ώρες 39΄ 44΄΄ 85, ο Ανδρέας Πολύζος (40 – 44) με χρόνο 3 ώρες 53΄ 17΄΄ 02 και ο Πατρινός Μανώλης Κούλης (45 – 49) με χρόνο 3 ώρες 56΄ 21΄΄ 53. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στην εκπρόσωπο – συνοδό του Σωματείου μας στον αγώνα αυτό κυρία Μαρία Βασίλη.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4869

Διάφορες ειδήσεις

Ενημερώνουμε τους αθλητές μας για τις επιστολές ενημέρωσης που εστάλησαν τις τελευταίες ημέρες στο Σωματείο μας.

  1. Για το Χαντ-Μπωλ

2. Για την Ποδηλασία

3. Για όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές μας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο της Επιτροπής Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για αθλητές και προπονητές  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19.00 , με θέμα «Covid 19 και επανένταξη στα γήπεδα». Μπορείτε να βρείτε το νέο link (Microsoft teams) στον παρακάτω σύνδεσμο: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MTc0Yzg3ZTYtMGM4MS00YzZkLWI0NWYtYTMxMTNhNTFmYzlk%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22b411ef88-f9bb-483f-925a-7c27b4a7bfc2%22%2c%22Oid%22%3a%22a4eed7a5-ede6-4e34-8971-4d38b9e1a8ae%22%7d Επισυνάπτεται και η πρόσκληση της εκδήλωσης και παρακαλούμε όπως ενημερώσετε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες  για να συμμετάσχουν. Με εκτίμηση
Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρου Λούη (1ος όροφος – είσοδος Δ) Τηλ. 210 68 21 679 info@eaom-amea.gr www.eaom-amea.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4857

Επιστολή – έκκληση απέστειλε η ΕΣΚΑ για άρση της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα για μη διακοπή των προπονήσεων, υπό την προϋπόθεση της εφαρμογής των προβλεπομένων υγειονομικών πρωτοκόλλων (3/11/2020)

Επιστολή – έκκληση απέστειλε η ΕΣΚΑ για άρση της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα για μη διακοπή των προπονήσεων, υπό την προϋπόθεση της εφαρμογής των προβλεπομένων υγειονομικών πρωτοκόλλων (3/11/2020). H  Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ) με την επιστολή της εκφράζει την αγωνία των αθλητών και των αθλητικών Σωματείων, από την καθολική διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, ακόμα και προπονήσεων, στα ομαδικά αθλήματα, χωρίς να παραγνωρίζει την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση. Στην επιστολή αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι το δικαίωμα συμμετοχής στην άθληση πρέπει να εξασφαλίζεται από την Πολιτεία, με την συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών τουλάχιστον στις προπονήσεις, ακολουθώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι γεγονός πάντως ότι με τη διακοπή των προπονήσεων, ακόμα και όταν τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καταστρέφεται από αθλητικής – αγωνιστικής απόψεως όλη η αγωνιστική προετοιμασία και όλη η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.

Το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής της ΕΣΚΑ, που έχει αριθ. πρωτ. 1141 και ημερομηνία 3/11/2020, έχει ως εξής:

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4844

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ Ε.Ο.Π. και Ε.ΠΟ.Σ.Κ. Η ΕΦΕΤΕΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ «ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ ΠΑΡΝΗΘΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ (28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ). Ο διοργανωτής Σύλλογός μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ενημερώνει για την ματαίωση και τους λόγους αυτής.

1._ Μετά από πολυετή παράδοση (περίπου επί 40 χρόνια) της ετήσιας διεξαγωγής από το Σωματείο μας του Ποδηλατικού Αγώνα Δρόμου – Ανάβασης με την επωνυμία «Ανάβαση στο Φλαμπούρι Πάρνηθας», που διοργανώναμε στις 28 Οκτωβρίου κάθε χρόνου για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ, η Διοίκηση του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης ανακοινώνει με λύπη της την οριστική ματαίωση του εφετεινού Αγώνα και ενημερώνει για τους λόγους της ματαίωσης.

2._ Κατ’ αρχήν το Σωματείο μας επιθυμούσε να διοργανώσει και να διεξαγάγει και εφέτος τον παραδοσιακό αυτόν Αγώνα για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ, παρά την δύσκολη Οικονομική συγκυρία. Υπήρχαν όμως τα εξής παλαιά και νέα δεδομένα: α) Το γεγονός της πλούσιας αθλητικής μας δραστηριότητας σε πολλά αθλήματα σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη οικονομικής βοήθειας από την Πολιτεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και από Χορηγούς, που δημιουργούν οικονομική αδυναμία για αντιμετώπιση οποιωνδήποτε και πάσης φύσεως πρόσθετων οικονομικών επιβαρύνσεων. β) Το Σωματείο μας δεν επιθυμεί και δεν ορίζει παράβολο συμμετοχής στο διασυλλογικό αγώνα για τους αθλητές και τις ομάδες, τόσο για να μην επιβαρύνει τους αθλητές και τις ομάδες αλλά και  για  λόγους  ανάπτυξης του αθλήματος, όσο  και διότι ο  αγώνας τελείται για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ και θεωρούμε ασύμβατο σε τέτοιο αγώνα τον ορισμό παραβόλου συμμετοχής, εν όψει μάλιστα και της κακής οικονομικής συγκυρίας από μείωση ή ανυπαρξία – μηδενισμό ή ανεπάρκεια εσόδων των αθλητών. γ) To γεγονός ότι ορίζουμε τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς, ως Αλυτάρχη του Αγώνα, την ίδια έμπειρη άριστη στα καθήκοντά της Κριτή Ποδηλασίας Δρόμου Εθνικού Επιπέδου, χωρίς ποτέ να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα έρχεται η ίδια  μαζί μας περισσότερες φορές πριν τον Αγώνα για την πλήρη προετοιμασία καταλληλότητας της διαδρομής (υπόδειξης καθαρισμού της διαδρομής από αμμοχάλικο, κατάλληλη κάλυψη και έγκαιρη σήμανση τυχόν λακκούβων, οδοσήμανση και σήμανση αποστάσεων, αφετηρίας και τερματισμού, τόπου Απονομών κλπ). δ) Από την άλλη πλευρά το Σωματείο μας, παρά τα παραπάνω προβλήματα, έχει αποδεχθεί χάριν και της αγάπης μας στο άθλημα και  καλύπτουμε εξ ιδίων  μας με θυσίες μας  τα πάσης φύσεως  έξοδα προετοιμασίας και διεξαγωγής του αγώνα, των συντελεστών του αγώνα συμπεριλαμβανομένου και γιατρού, νοσοκομειακού και των επάθλων κλπ. Μέχρις εκεί όμως.

3._ Ενημερωθήκαμε παρά ταύτα από την ΕΟΠ στα τέλη του 2019, ότι του λοιπού (από το 2020) απαιτείται επί πλέον και μεταξύ άλλων για την εγγραφή του Αγώνα στο Καλεντάρι να καταβάλει το (κάθε) Σωματείο στην ΕΟΠ: α) παράβολο εγγραφής 50 €  β) να καταβάλει συμπληρωματικό παράβολο 250 € σε τυχόν περίπτωση μη συμμετοχής ή μη επαρκούς συμμετοχής αθλητών ή αθλητριών και από τις κατηγορίες Γυναικών, Νεανίδων και Εφήβων. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ουδεμία ασφαλώς ευθύνη έχει το Σωματείο μας από τυχόν έλλειψη συμμετοχής αθλητών σε κάποιες κατηγορίες. Και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν ορίζουμε παράβολο συμμετοχής αθλητών και δεν έχουμε έσοδα για τον Αγώνα και γ) Ο ορισμός του Αλυτάρχη θα γίνεται από την Ε.Ο.Π. και τα αρμόδια όργανα αυτής, η δε ημερήσια αποζημίωση και τα έξοδα κίνησής/διαμονής/διατροφής του θα καλύπτονται από το Σωματείο/οργανωτή. Μολονότι έχουμε επιφυλάξεις και για την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση του άλλου «Αλυτάρχη» και για την ικανότητά του ν’ αντιμετωπίζει με την ίδια επιτυχία την διεξαγωγή του αγώνα μας. 

4._ Εξ αιτίας των προαναφερθέντων αποστείλαμε με e – mail και στην ΕΟΠ και στην Ε.ΠΟ.Σ.Κ. το παρακάτω έγγραφο του Σωματείου μας με αριθ. πρωτ. 1948/11-11-2019 με συνημμένο σ’ αυτό το έντυπο εγγραφής αγώνα στο αγωνιστικό Πρόγραμμα της ΕΟΠ 2020.

          «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ  ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΥΨΕΛΗΣ»

                                                                                                     Αθήνα     11/11/2019

            Aρ. πρωτ. :   1948                                                                                                

                                                                                                                Π Ρ Ο Σ

                                                                                                       1) ΤΗΝ   Ε.ΠΟ.Σ.Κ.

                                                                                                       2) ΤΗΝ   Ε.Ο.Π.

1._ Σας γνωρίζουμε  ότι το Σωματείο μας επιθυμεί να διοργανώσει εκ νέου και για το 2020, στις 28/10/2020, στη Πάρνηθα ( Αττική ) τον ετήσιο Διασυλλογικό Ποδηλατικό Αγώνα «ΑΝΑΒΑΣΗ  ΣΤΟ  ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ  ΠΑΡΝΗΘΑΣ» για την  Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ, με πανελλήνια συμμετοχή, στις Κατηγορίες Masters, Ανδρών και Νέων Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών και Νέων Γυναικών, Νεανίδων, καθώς και ποδηλατικό αγώνα ανεξαρτήτων (ΟΠΕΝ).

2._  Συναποστέλλουμε έντυπο εγγραφής στο Αγωνιστικό Πρόγραμμα της ΕΟΠ  έτους  2020,  για τον  προαναφερθέντα  Αγώνα.

3._ Έχοντας ενημερωθεί από το προσφάτως αποσταλέν έγγραφο της ΕΟΠ για την «εγγραφή διασυλλογικών αγώνων στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2020», αιτούμεθα να διαβιβάσετε στην ΕΟΠ και το παρόν διαβιβαστικό έγγραφό μας ως αποτελούν ενιαίο σύνολο με το έντυπο εγγραφής του Αγώνα.

4._ Επισημαίνουμε κατ’ αρχήν τα εξής :

α) Το Σωματείο μας δεν έχει έσοδα ούτε από την Πολιτεία (Γ.Γ.Α.), ούτε από το Δήμο, ούτε από χορηγούς, ούτε από την ΕΟΠ και έχει έτσι οικονομική αδυναμία για να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε και πάσης φύσεως πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις.

β) Ο αγώνας «Ανάβαση στο Φλαμπούρι Πάρνηθας» είναι Παραδοσιακός, καθώς έχει ιστορία 40 ετών και τελείται για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ.

γ) Το Σωματείο μας καλύπτει εξ ιδίων του τα πάσης φύσεως έξοδα προετοιμασίας και διεξαγωγής του αγώνα για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ.

δ) Το Σωματείο μας δεν επιθυμεί και δεν ορίζει παράβολο συμμετοχής στο διασυλλογικό αγώνα για τους αθλητές/ομάδες, τόσο για να μην επιβαρύνει τους αθλητές /ομάδες  και  για  λόγους  ανάπτυξης του αθλήματος, όσο  και διότι ο  αγώνας τελείται για  την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ και θεωρούμε ασύμβατο σε τέτοιο αγώνα τον ορισμό παραβόλου συμμετοχής.

ε) Αλυτάρχη του αγώνα αυτού ορίζουμε τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς έμπειρη Κριτή Ποδηλασίας Δρόμου Εθνικού Επιπέδου, που γνωρίζει μάλιστα άριστα την διαδρομή και ασχολείται επιτυχώς πάντα με όλες τις προετοιμασίες και με την διεξαγωγή του αγώνα και αποστέλλει σωστά συνέχεια και την έκθεσή της  στην ΕΟΠ, χωρίς ποτέ να υπάρξει πρόβλημα. Ούτε έχουμε οικονομική δυνατότητα, ούτε και πρόθεση να δεχθούμε άλλο Αλυτάρχη, του οποίου μάλιστα να καλύψει και τα έξοδα το Σωματείο μας.

στ) Η προκήρυξη του Αγώνα είναι όμοια με των προηγουμένων ετών.

5._  Κατόπιν των  ανωτέρω σας δηλώνουμε ότι η τέλεση – διεξαγωγή του αγώνα αυτού από το Σωματείο μας για τις 28/10/2020 τελεί υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα εξαιρεθούν για τους παραπάνω λόγους για τον αγώνα αυτό : α) η υποχρέωση καταβολής στην ΕΟΠ του παραβόλου εγγραφής πενήντα ευρώ (50 €) του άρθρου 13 εδαφ. α και του παραβόλου διακοσίων πενήντα ευρώ (250 €) του άρθρου 13 εδαφ. γ σε τυχόν περίπτωση μη συμμετοχής ή μη επαρκούς συμμετοχής αθλητών ή αθλητριών από τις κατηγορίες Γυναικών, Νεανίδων και Εφήβων (στην προκήρυξή μας πάντως περιέχονται κατηγορίες Ανδρών και Νέων, Εφήβων, Γυναικών, Νεανίδων και Μάστερς και β) ο κατά τα άρθρο 18 αναφερόμενος ορισμός του Αλυτάρχη «από την ΕΟΠ και τα αρμόδια όργανα αυτής». Ευπρόσδεκτος θα είναι στον αγώνα παρατηρητής – εκπρόσωπος της ΕΟΠ, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Σωματείου μας.

6._ Κατά συνέπεια, αιτούμεθα να ενταχθεί ο αγώνας μας της 28/10/2020 στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2020 και να χορηγηθεί από την ΕΟΠ η έγκριση τέλεσης του αγώνα αυτού της 28/10/2020 από το Σωματείο μας με τις εξαιρέσεις που αναφέρουμε στην προηγούμενη παράγραφο 5, διότι διαφορετικά σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο μας δεν θα μπορέσει να διοργανώσει τον αγώνα της 28/10/2020 για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ. Ώστε, αν δεν συμφωνεί η ΕΟΠ, μπορεί να μην εντάξει τον αγώνα μας της 28/10/2020 στο αγωνιστικό Πρόγραμμα 2020, χωρίς να ευθύνεται γι’ αυτό το Σωματείο μας.

            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ».

5._ Aπάντηση ουσιαστική και του παραπάνω εγγράφου μας δεν λάβαμε ποτέ ούτε από την ΕΟΠ ούτε από την Ε.ΠΟ.Σ.Κ. Αρχικά ο αγώνας μας συμπεριλήφθηκε κανονικά στο αρχικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2020. Στη συνέχεια απεστάλη (και) στο Σωματείο μας η υπ’ αριθ. πρωτ. 138/22-1-2020 επιστολή της ΕΟΠ που αναφέρει τα εξής:

«Θέμα:  Καταβολή παραβόλου για εγγραφή αγώνων στο Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2020

Κύριε  Πρόεδρε,

Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι 31/1/2020, θα πρέπει να έχει καταβληθεί από τους διοργανωτές των ποδηλατικών αγώνων που έχουν εγγραφεί στο Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Ε.Ο.Π., το παράβολο, όπως αυτό αναφέρεται στις οδηγίες εγγραφής των  διασυλλογικών  αγώνων,  τις  οποίες  σας επισυνάπτουμε  και πάλι (κεφάλαιο εγγραφή, σελ. 3 και 4).

Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστούμε να αποσύρουμε τους αγώνες από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π.».

Τέλος ως έμμεση σιωπηρή αλλά και ηχηρή απάντηση στη  παραπάνω επιστολή μας για τον Αγώνα μας είναι το νέο στη τελική οριστική του μορφή αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2020 (Καλεντάρι) στο οποίο αφαιρέθηκε ο αγώνας μας, προφανώς διότι δεν ανταποκριθήκαμε να πληρώσουμε το παράβολο – χαράτσι.

6._ Το Σωματείο μας αισθάνεται την ανάγκη ότι οφείλει να ενημερώσει όλους τους αθλητές που ρωτούν αν θα γίνει η εφετεινή διοργάνωση. Αυτοί λοιπόν είναι οι λόγοι που δεν θα γίνει εφέτος «Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ ΠΑΡΝΗΘΑΣ» για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ και δεν ευθύνεται το Σωματείο μας. Είναι γεγονός ότι ακούσαμε πολλά παράπονα, όπως ότι παρά τα παράβολα που πληρώνουν οι αθλητές σε άλλους Αγώνες, υποβαθμίζεται συνεχώς από πλευράς τεχνικής και ποιοτικής η διεξαγωγή των Αγώνων, πέραν και του γεγονότος ότι γίνονται συχνά και εκτός του Νομού Αττικής με πρόσθετη ταλαιπωρία και δαπάνες για τους Αθλητές και τις Ομάδες. Ίσως καταντάμε ρομαντικοί και ονειροπόλοι μιας εποχής που κυριαρχούσε η αγάπη ανιδιοτελούς προσφοράς στον Αθλητισμό, η Αγάπη στην τελειότητα της καλής διοργάνωσης και διεξαγωγής, η αγάπη στα ιδανικά. Πολλοί μάλιστα Αθλητές μας λένε ότι αναπολούν την Ε.ΠΟ.Σ.Κ. όπως λειτουργούσε πριν λίγα μόλις χρόνια με Πρόεδρο τότε τον κ. Αλέκο Κελόγλου και Γεν. Γραμματέα τον κ. Νίκο Λέμη, καθώς διεξήγαγε όλους τους αγώνες εντός του Νομού Αττικής, τους διοργάνωνε με επιτυχία, πραγματοποιούσε και όμορφες επιτυχημένες εορταστικές εκδηλώσεις, με νοικοκυριό και σεβασμό στους Αθλητές και τα Σωματεία, και ουδόλως επιβάρυνε οικονομικά τους Αθλητές και τα Σωματεία. Εμείς στον Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ πάντως δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε να διοργανώσουμε και πάλι τα επόμενα χρόνια την «Ανάβαση στο Φλαμπούρι Πάρνηθας», για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ, αν τουλάχιστον αφαιρεθούν οι υποχρεώσεις καταβολής παραβόλων από τα Σωματεία και επιβολής άλλου Αλυτάρχη, για την περίπτωση που τα διοργανώτρια Αγώνων Σωματεία δεν επιβαρύνουν με παράβολα συμμετοχής τους αθλητές.

Όσον αφορά την επερχόμενη Εθνική Επέτειο :

               ZHTΩ   Η   ΕΘΝΙΚΗ   ΕΠΕΤΕΙΟΣ   ΤΟΥ   ΟΧΙ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4838

Με νέο συνεχόμενο θρίαμβο 1ης θέσης στην Κατηγορία του (ΜΑΣΤΕΡ Γ) και στην «13η ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΑΫΓΕΤΟΥ» ο κορυφαίος ποδηλάτης μας ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης συνέχισε και διεύρυνε το πολυετές εντυπωσιακό ρεκόρ του της συνεχούς αδιάκοπης κατάκτησης της 1ης θέσης σε όλους τους αγώνες που συμμετέχει. Τον αγώνα διοργάνωσε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ο «Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής» στην Καλαμάτα και στον εντυπωσιακό Ταΰγετο. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν και διέπρεψαν οι αθλητές μας Δημήτρης Γκάτσης και Μανώλης Κούλης του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης.

Με νέο συνεχόμενο θρίαμβο 1ης θέσης στην Κατηγορία του (ΜΑΣΤΕΡ  Γ) και στην «13η ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΑΫΓΕΤΟΥ» ο κορυφαίος ποδηλάτης μας ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης συνέχισε και διεύρυνε το πολυετές εντυπωσιακό ρεκόρ του της συνεχούς αδιάκοπης κατάκτησης της 1ης θέσης σε όλους τους αγώνες που συμμετέχει. Τον αγώνα διοργάνωσε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ο «Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής» στην Καλαμάτα και στον εντυπωσιακό Ταΰγετο. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν και διέπρεψαν οι αθλητές μας Δημήτρης Γκάτσης και Μανώλης Κούλης του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης.

Η νίκη του Λουκά Καταπόδη ήταν εύκολη και στον αγώνα αυτό. Πραγματοποιώντας μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση κατανίκησε όλους τους αθλητές της κατηγορίας του ΜΑΣΤΕΡ Γ με άνεση και μεγάλη διαφορά χρόνου. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τερμάτισε με κατά τέσσερα λεπτά καλύτερο χρόνο από τον δεύτερο  νικητή και ακόμα μεγαλύτερη διαφορά χρόνου από τους υπόλοιπους αθλητές της κατηγορίας του. Είναι ατυχία το γεγονός ότι εφέτος δεν θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ερασιτεχνών, στο οποίο ο Λουκάς θα διεκδικούσε με αξιώσεις το 2ο μετάλλιο για τον ίδιο και την Πατρίδα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, καθώς διανύει συνεχόμενη περίοδο εξαιρετικής  φόρμας.

Η κατάταξη των αθλητών στον αγώνα αυτό στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Γ έχει ως εξής: 

      ΜΑΣΤΕΡ  Γ΄:

      1ος  ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ  ΛΟΥΚΑΣ  —– 1:25:22 —- (A.O. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ)

      2ος  Κολοτούρος  Θεόδ. —–  1:29:21 —- (ΑΙΟΛΟΣ  Α.Ο.)      

      3ος  Ντούλιας  Δημ. —–  1:30:12 —- (ΔΙΟΜΗΔΗΣ  ΑΡΓΟΥΣ)

      4ος  Ποντίκης  Χρηστ. —– 1:32:08 —- (Α.Σ. ΑΛΦΑ Καλλιθέας)

      5ος  Δαλέζιος  Ιωσήφ —–  1:34:16 —- (ΔΙΟΜΗΔΗΣ  ΑΡΓΟΥΣ)

      6ος  Κωνσταντόπουλος Ν. —–1:35:38 —- (Π.Ο.  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

      7ος  Κομοδρόμος  Νικ. —–  1:39:24 —-  (Α.Σ.  Ν.  ΒΟΥΤΖΑ)

      8ος  Γοργίας  Ιωάνν. —–  1:39:35 —-  (Α.Σ.  Ν.  ΒΟΥΤΖΑ)

      9ος  Γαλαίος  Νικ. —– 1:40:00 —-  (Π.Ο.  Χ.  ΤΑΛΩΣ)

     10ος  Καλλιάνος  Μιχ. —– 1:41:47 —-  (ΔΙΟΜΗΔΗΣ  ΑΡΓΟΥΣ)

     11ος  Μουλάλης Ιωάνν. —– 1:43:01 —-  (Π.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Μαρκόπουλου)

     12ος  Μητρούλιας Παν. —– 1:56:19 —-  (Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ)

     13ος  Καράμπαλης Ιωάνν. —– 1:57:34 —-  (ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ  ΠΥΡΓΟΥ)

     14ος  Παναγιωτόπουλος Γεώργ. —– 1:57:53 —-  (Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ)

     15ος  Σκαρμούτσος  Φωτ. —– 2:09:55 —-  (ΘΗΣΕΑΣ  Α.Ο.)

     16ος  Λινάρδος  Νικ. —– 2:28:52 —-  (Π.Ο.  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

Στον ίδιο αγώνα αγωνίσθηκαν και διέπρεψαν στην Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Β, με πολυάριθμη  συμμετοχή  αθλητών, οι πολύ  καλοί  αθλητές μας  Ποδηλασίας  του  Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, Δημήτρης Γκάτσης από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και Μανώλης Κούλης από την Πάτρα. Οι αθλητές μας ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί και τερμάτισαν τον δύσκολο ανηφορικό αγώνα Ποδηλασίας και σε άγνωστη γι’ αυτούς διαδρομή, ο Δημήτρης Γκάτσης 23ος με χρόνο 1 ώρα 46΄ 37΄΄ και ο Μανώλης Κούλης 33ος με χρόνο 2  ώρες 04΄ 36΄΄, αφήνοντας πίσω στους πολλούς καλούς αθλητές Ποδηλασίας. Σε όλους τους αθλητές μας αξίζουν συγχαρητήρια.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4833

Νέες σημαντικές επιτυχίες του Δωδεκανήσιου Πρωταθλητή μας Ποδηλασίας Φανούρη – Παναγιώτη Κοντογιωργάκη του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, από τη Λέρο στους αγώνες Ποδηλασίας της 23/8/2020 στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας (2ος) και στις 30/8/2020 στην Άκρη Ελασσόνας (4ος)

Νέες σημαντικές επιτυχίες του Δωδεκανήσιου Πρωταθλητή μας Ποδηλασίας Φανούρη – Παναγιώτη Κοντογιωργάκη του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, από τη Λέρο στους αγώνες Ποδηλασίας της 23/8/2020 στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας (2ος) και στις 30/8/2020 στην Άκρη Ελασσόνας (4ος). Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο Φανούριος μετακινείται και συμμετέχει σε αγώνες Ποδηλασίας πολύ μακριά από τον τόπο της κατοικίας του στην όμορφη Λέρο, πράγμα που αποδεικνύει την μεγάλη αγάπη του στο άθλημα της Ποδηλασίας.

 *  Ο αγώνας στις 23/8/2020 στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας ήταν αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας, έγινε σε απόσταση 40 χιλιομέτρων, σε υψόμετρο 1.100 μ., μέσα σε δάσος από έλατα και καστανιές, ποτάμια και καταρράκτες, για 10η συνεχή χρονιά με την ονομασία «Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας», με την έγκριση της Ε.Ο.Π., ήταν κατηγορίας ΟΠΕΝ και είχε μεγάλη συμμετοχή αθλητών. Ο αθλητής μας Φανούρης κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα αυτό με χρόνο 2 ωρ. 20΄ 4΄΄,  στον οποίο είχε την βοήθεια του τεχνικού Ηλία Δρακόπουλου.

*  Ο αγώνας της Κυριακής 30 Αυγούστου 2020 ήταν Διασυλλογικός αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας που διοργάνωσε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην Άκρη Ελασσόνας ο Π.Γ.Σ. Λάρισας. Έγινε σε διαδρομή που περιελάμβανε δασικούς δρόμους – μονοπάτια  (μήκος  στροφής 4,140 μέτρων επί 5 γύρους, 14,5 %  άσφαλτος, 36% μονοπάτι και 46,5% δασικός δρόμος). Ο Φανούρης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και κατέκτησε τη 4η θέση στην κατηγορία Ανδρών με 1 ώρα 10΄ 5΄΄. Μπήκε έτσι στην 6άδα των νικητών του αγώνα, παρά τον έντονο συναγωνισμό, ξεπερνώντας πολλούς κορυφαίους αθλητές Ποδηλασίας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4816

Nέος συνεχόμενος εντυπωσιακός θρίαμβος του μόνιμου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Λουκά Καταπόδη του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης. Πρωταγωνίστησε και κατέκτησε και πάλι μία ακόμα συνεχόμενη 1η Ποδηλατική νίκη, αυτή την φορά επικρατώντας και πάλι δίκαια στον Ποδηλατικό Αγώνα Αντοχής 86,1 χιλιομέτρων του Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Αττικής Δρόμου 2020, που έγινε στην Τανάγρα στις 29/8/2020.

Nέος συνεχόμενος εντυπωσιακός θρίαμβος του μόνιμου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Λουκά Καταπόδη του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης. Πρωταγωνίστησε και κατέκτησε και πάλι μία ακόμα συνεχόμενη 1η Ποδηλατική νίκη, αυτή την φορά επικρατώντας και πάλι δίκαια στον Ποδηλατικό Αγώνα Αντοχής 86,1 χιλιομέτρων του Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Αττικής Δρόμου 2020, που έγινε στην Τανάγρα στις 29/8/2020.

 Ο Λουκάς, ήδη έχει κατακτήσει και εφέτος και τα 3 χρυσά μετάλλια και στα τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας 2020, του Cyclocross και της Ατομικής Χρονομέτρησης και της Αντοχής της Ποδηλασίας Δρόμου. Στον αγώνα της 29/8/2020 υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και έντονος συναγωνισμός μεταξύ κορυφαίων αθλητών της Ποδηλασίας. Στο επίκεντρο όμως ήταν και πάλι ο Πρωταθλητής Λουκάς Καταπόδης, που πραγματοποίησε  μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, αγωνιζόμενος και πάλι με την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος που επάξια ξανακατέκτησε. Δεν άφησε περιθώρια ν’ αμφισβητηθεί η ποδηλατική κυριαρχία του στην κατηγορία του Μάστερ 50+  (Γ και Δ). Έτσι με την νέα περίλαμπρη και δίκαιη νίκη του διεύρυνε ακόμα περισσότερο το ήδη τεράστιο πολυετές μοναδικό ρεκόρ, που κατέχει, της αδιάκοπης συνεχούς κατάκτησης της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου σε όλους τους αγώνες Ποδηλασίας που συμμετείχε και συμμετέχει.

            Ο αγώνας Δρόμου Αντοχής του Πρωταθλήματος Αττικής Δρόμου 2020 έγινε το Σάββατο 29/8/2020 στην περιοχή Τανάγρας Βοιωτίας σε απόσταση 86,1 χιλιομ. σε κυκλική διαδρομή 21,52 χιλιομ. που οι αθλητές έτρεξαν σε 4 γύρους. Η διαδρομή ήταν Τανάγρα (εκκίνηση και τερματισμός) – προς Ασωπία – Ασωπία – προς Καλλιθέα – προς Άρμα – Άρμα (περιφερειακά) – προς Τανάγρα.

Στον  αγώνα  αυτό   σαν  χαρακτηριστικά  αναφέρουμε  ότι  η  ομάδα  μας  Α.Ο.

Πήγασος Κυψέλης αγωνίσθηκε επίσημα για πρώτη φορά με την νέα της πανέμορφη αθλητική εμφάνιση της ACTION BIKES και της V.N.C. Vacation Network Corporation. Επίσης ότι εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν σ’ αυτόν η πρώην Πρωταθλήτρια Ελλάδος Αναστασία Παστουρματζή του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, η οποία εντυπωσίασε και με την αγωνιστική της εμφάνιση και με την νέα αθλητική της εμφάνιση. Αγωνιστικά θύμισε την παλαιά Πρωταθλήτρια, διότι ήταν πολύ ανεβασμένη. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο πρώην μεταλλιούχος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πολυζώης (Ζώης)  Ευαγγελόπουλος του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, που τον πρόδωσε όμως ο υπερβολικός καύσωνας, που επικράτησε στην διάρκεια του αγώνα. Συμμετείχε η αφρόκρεμα της Ποδηλασίας με επικεφαλής τον Λουκά και έγιναν δυνατές και εντυπωσιακές μάχες μεταξύ των αγωνιζομένων αθλητών από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό. Στην κατηγορία του Λουκά αγωνίσθηκαν 28 ποδηλάτες.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι την μεγάλη προσπάθεια των αθλητών μας παρευρέθησαν και παρακολούθησαν από το Σωματείο μας ο Πρόεδρός μας κ. Δημ. Λιανός και ο Γεν. Γραμματέας μας κ. Γιωρ. Κυριαζής. Επίσης παρακολούθησαν τον αγώνα και καμάρωσαν και χειροκρότησαν τους γονείς τους οι δύο υπέροχες κορούλες του Λουκά Καταπόδη και της Αναστασίας Πατουρματζή. Ατυχία θεωρείται η ματαίωση εφέτος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου στο οποίο ο Λουκάς θα διεκδικούσε τo 2o μετάλλιo στην Ιστορία της Ελληνικής Ποδηλασίας. Καθώς η Ελληνική Ποδηλασία έχει μέχρι σήμερα ένα μόνο Ελληνικό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, αυτό που κατέκτησε πριν μερικά χρόνια στην μακρινή Αυστραλία ο Πρωταθλητής μας Λουκάς Καταπόδης. Και με την περίοδο φόρμας που διανύει ο Λουκάς, ήταν μία ευκαιρία να αγωνισθεί για την κατάκτηση και νέου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην Τανάγρα παρακολούθησε εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ο κ. Αλέκος Τσιρακίδης, που έκανε και απονομές.

Οι 10 πρώτοι νικητές: 1) ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ (Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ) 2 ωρ. 18΄ 30΄΄ Πρωταθλητής Αττικής 2020. 2) Γκίνης Γιώργος (Παναθηναϊκός)  2 ωρ.  18΄ 30΄΄. 3)  Παπουτσάς  Ελευθέριος (ΠΤΣΠ  Πόρτο Λεόνε) 2 ωρ. 18΄ 30΄΄. 4) Ποντίκης Χρήστος (ΑΣ ΑΛΦΑ) 2 ωρ. 18΄ 30΄΄. 5) Μεσσήνιος  Θανάσης (Παναθηναϊκός)  2 ωρ.  25΄ 37΄΄. 6) Μπαλάσκας  Παναγιώτης (ΑΟ  Αίολος)  2  ωρ.  28΄  28΄΄.  7)  Καλλιμάνης   Παναγιώτης   (Παναθηναϊκός)   2  ωρ.   31΄ 55΄΄.   8) Γεωργόπουλος  Ανδρέας  (ΑΕΚ)  -1  Γύρο.  9)  Κατσιλιέρης  Κωνσταντίνος  (ΑΕΚ)  -1  Γύρο.  10)  Τριανταφυλλίδης Βασίλειος  (ΑΕΚ)  -1  Γύρο. 

Παραθέτουμε φωτογραφίες από τον αγώνα αυτό.

Στις 30/8/2020 διοργάνωσε ο Π.Ο. Ζεύς ποδηλατικό αγώνα ανάβασης στην Πάρνηθα σε απόσταση 12 χιλιομέτρων. Από την ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης συμμετείχαν οι αθλητές μας Γιάννης Ψαρόπουλος, ο οποίος κατέλαβε την 14η  θέση στην ενιαία κατάταξη Μάστερ Γ και Δ με χρόνο 43΄ 52΄΄, μετά από ικανοποιητική εμφάνιση και ο Γιώργος Πιστικός, ο οποίος αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα. 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4808

Νέος συνεχόμενος θρίαμβος του κορυφαίου ποδηλάτη Λουκά Καταπόδη του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης στους ποδηλατικούς αγώνες της 8 και 9 Αυγούστου 2020, που διοργάνωσε ο Π.Ο. ΖΕΥΣ με την ονομασία «Κριτήριο Σπύρος Ντόκος», στους οποίους αστραποβόλησε και κατέκτησε και πάλι τις πρώτες νίκες, διευρύνοντας το ήδη τεράστιο, πολυετές και πρωτοφανές ρεκόρ του της κατάκτησης της 1ης θέσης σε όλους τους αγώνες ποδηλασίας που συμμετέχει.

Νέος συνεχόμενος θρίαμβος του κορυφαίου ποδηλάτη Λουκά Καταπόδη του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης στους ποδηλατικούς αγώνες της 8 και 9 Αυγούστου 2020, που διοργάνωσε ο Π.Ο. ΖΕΥΣ με την ονομασία «Κριτήριο Σπύρος Ντόκος», στους οποίους αστραποβόλησε και κατέκτησε και πάλι τις πρώτες νίκες, διευρύνοντας το ήδη τεράστιο, πολυετές και πρωτοφανές ρεκόρ του της κατάκτησης της 1ης θέσης σε όλους τους αγώνες ποδηλασίας που συμμετέχει.

Ο Λουκάς δίκαια γράφει πανέμορφη και εκθαμβωτική, μακροχρόνια ιστορία συνεχόμενων θριάμβων του στο πανέμορφο αλλά και πολύ δύσκολο άθλημα της Ποδηλασίας. Καθώς μάλιστα για την συνέχιση και επαύξηση της εντυπωσιακής του διάκρισης, πλέον όλων των άλλων προσόντων του, προστίθεται και ο απαράμιλλος ηρωϊσμός του που μαζί με το ασίγαστο πάθος του για την νίκη και την ατσάλινη θέλησή του συναποτελούν ένα εκρηκτικό και ασυναγώνιστο μείγμα Πρωταθλητή. Με αυτό μάλιστα αντιμετωπίζει με επιτυχία ακόμα και απρόβλεπτους και αστάθμητους παράγοντες τεχνικών προβλημάτων, όπως έγινε στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης της 8/8/2020.

 Ο Λουκάς στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης του Σαββάτου 8/8/2020, που διοργάνωσε το Σωματείο Π.Ο. Ζεύς στην διαδρομή Ιτέα – Δελφοί, απόστασης 17,2 χιλιομέτρων, πρόσθεσε μία ακόμα πολύ σημαντική σελίδα στην ένδοξη ποδηλατική ιστορία του. Ξεκίνησε τον αγώνα με εντυπωσιακό φρενήρη ρυθμό και γρήγορα ξεχώρισε για μία ακόμα εύκολη άνετη επικράτηση. Μετά τη συμπλήρωση όμως των 10 χιλιομέτρων ήλθε η μη αναμενόμενη ατυχία του με σκάσιμο του εμπρόσθιου λάστιχου του ποδηλάτου του. Λύση τεχνικής βοήθειας δεν είχε στον αγώνα αυτό. Ο Λουκάς επιστράτευσε το πάθος του, τον αθλητικό εγωϊσμό του, την εμπειρία του και την μεγάλη  αθλητική ικανότητά  του. Διαπίστωσε  αμέσως το τεχνικό  πρόβλημα. Είχε ήδη δημιουργήσει υπέρ του μεγάλη διαφορά χρόνου, απέμεναν όμως ακόμα περισσότερα από 5 χιλιόμετρα. Δεν έδωσε δικαιώματα, ούτε ελπίδες, ούτε άφησε περιθώρια στους αντιπάλους αθλητές. Κατέβαλε ακόμα μεγαλύτερη κοπιώδη προσπάθεια, για την αντιμετώπιση των μεγάλων πρόσθετων δυσκολιών. Συνέχισε στηρίζοντας το ποδήλατο κυρίως στην πίσω ρόδα με ελαφρύ ανασήκωμα της μπροστινής ρόδας. Προσπάθεια ηρωϊκή που απέδωσε μία ακόμα πρώτη νίκη στην κατηγορία Μάστερ Γ΄ στην πλούσια αθλητική ιστορία του, η οποία θα μείνει αξέχαστη λόγω των ειδικών συνθηκών από το άτυχο συμβάν, καθώς ήδη είχε δημιουργήσει μεγάλη διαφορά υπέρ του.

Οι νικητές στην Κατηγορία Μάστερ Γ΄:

  1. ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ  ΛΟΥΚΑΣ  (Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης)  40΄ 09΄΄ 35
  2. Γκίνης Γιώργος  (Παναθηναϊκός Α.Ο.)   40΄ 51΄΄ 96
  3. Παπουτσάς Ελευθέριος  (Πόρτο  Λεόνε)   41΄ 54΄΄ 82
  4. Δημουλάς Δημήτρης  (Ζεύς  Π.Ο.)   44΄ 52΄΄ 26
  5. Τριανταφυλλίδης  Βασίλειος  (ΑΕΚ)   47΄ 52΄΄ 96

Στον δεύτερο αγώνα της αντοχής, της ίδιας διοργάνωσης «Κριτήριο Σπύρος Ντόκος» που έγινε την Κυριακή 9/8/2020, ο Λουκάς, αφού επισκεύασε το ποδήλατό του, ξεδίπλωσε τις αθλητικές αρετές του, έδειξε την αθλητική ανωτερότητά του και κατέκτησε μία ακόμα συνεχόμενη πρώτη νίκη και στην κατηγορία του (Μάστερ Γ) αλλά και στην γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών Μάστερ, τερματίζοντας τον αγώνα με επιβλητικό κεραυνοειδές σπριντ.

Η γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών ΜΑΣΤΕΡ:

1) ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ  ΛΟΥΚΑΣ  (Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, Μάστερ Γ΄)  45΄ 51΄΄
2) Γούδας  Πάυλος  (Παναθηναϊκός  Α.Ο., Μάστερ  Β΄)    45΄ 51΄΄
3) Παπαδόπουλος Σταύρος (ΑΠΣ Μαχητής Σερρων, Μάστερ Γ΄)  45΄ 51΄΄
4) Μαγιόγλου  Θεόδωρος (Πόρτο  Λεόνε,  Μάστερ Β΄)  45΄ 53΄΄
5) Νίνης  Γεώργιος  (Α.Σ.ΑΛΦΑ  Καλλιθέας, Μάστερ Α΄)   45΄ 53΄΄
6) Παπουτσάς  Ελευθέριος (Πόρτο  Λεόνε,  Μάστερ Γ΄)   45΄ 53΄΄
7) Μπακόπουλος Πέτρος  (Π.Ο. Πατρών,  Μάστερ Β΄)   45΄  53΄΄
8) Αγγελής  Ηλίας  (Γ.Ο. Λαμίας Αθ. Διάκος, Μάστερ Β΄)  45΄ 53΄΄
9) Παπαδομιχελάκης Γιάννης (Παναθηναϊκός  Α.Ο., Μάστερ  Α΄)   45΄ 53΄΄
10) Χορταριάς Χρήστος (Γ.Π.Σ.  Αγρινίου, Μάστερ Γ΄)  45΄ 53΄΄
11) Ροβάκης  Δημήτριος (Π.Ο.Χ. Τάλως, Μάστερ Β΄)  45΄ 53΄΄
 12) Γκαλλέττι  Αλέξανδρος (Ζεύς  Π.Ο., Μάστερ Α΄)   45΄ 53΄΄
 13) Κασομούλης Νίκος  (Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, Μάστερ Β΄)  45΄ 53΄΄
 14) Χατζόπουλος Βασίλειος  (Α.Ο. Θησέας, Μάστερ Β΄)  45΄ 53΄΄
 15) Γκίνης Γιώργος  (Παναθηναϊκός  Α.Ο., Μάστερ  Γ΄)   45΄ 53΄΄
 16) Κλόκας Ιωάννης  (Π.Ο. Βόλος,  Μάστερ Α΄)  45΄  53΄΄
 17) Λιούρας Στέργιος  (Α.Σ.ΑΛΦΑ  Καλλιθέας, Μάστερ Α΄)   46΄ 08΄΄
18) Βαμβατήρας – Νάκος Χρήστος (Π.Γ.Σ. Λάρισας, Μάστερ Α΄)  46΄ 08΄΄
19) Κωνσταντινίδης Ιωάννης (Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, Μάστερ Β΄)  46΄ 13΄΄
20) Σγουράκης Γουλιέλμος  (Α.Σ.ΑΛΦΑ  Καλλιθέας, Μάστερ Β΄)   46΄ 13΄΄
21) Δρακόπουλος  Κώστας  (Παναθηναϊκός  Α.Ο., Μάστερ  Α΄)   47΄ 43΄΄
22) Λύτρα Ευστάθιος (ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ., Μάστερ Δ΄)   – 5 γύροι

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4802