Κατηγορία: Τρίαθλο

Εντυπωσιακή επανεμφάνιση έκανε ο Πρωταθλητής μας Τριάθλου Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2018 που έγινε στη θέση Παραλία Ψιλής Άμμου της Σαλαμίνας στις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στο οποίο κατέκτησε την 4η θέση στη κατηγορία Ανδρών και την 6η θέση στη γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών.

Εντυπωσιακή επανεμφάνιση έκανε ο Πρωταθλητής μας Τριάθλου Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2018 που έγινε στη θέση Παραλία Ψιλής Άμμου της Σαλαμίνας στις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στο οποίο κατέκτησε την 4η θέση στη κατηγορία Ανδρών και την 6η θέση στη γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών. Η μεγάλη αυτή επιτυχία του διεθνή Πρωταθλητή μας Τριάθλου Σπύρου Γκοτζιά λαμβάνει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από το γεγονός ότι προπονητικά ήταν ανέτοιμος, διότι πρόσφατα ετέλεσε το γάμο του και εκ των πραγμάτων μεσολάβησε σημαντικό διάστημα απουσίας του από την Ελλάδα και από προπονήσεις. Έτσι η φυσική αγωνιστική του κατάσταση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Παρά ταύτα ο Σπύρος, με το μεγάλο πάθος του για το αγαπημένο του άθλημα του Τριάθλου, δεν ήταν δυνατόν να απουσιάσει από τη μεγάλη γιορτή αυτού του αθλήματος, που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου. Την έλλειψη της προσήκουσας πλήρους προπόνησης που επιθυμούσε, αλλά δεν μπόρεσε εκ των πραγμάτων να έχει, αναπλήρωσε με τα μεγάλα ψυχικά του αποθέματα και την αγωνιστικότητά του. Έτσι στον αγώνα αυτό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο οποίος περιελάμβανε 750μ. Κολύμβηση (στη θάλασσα της Παραλίας Ψιλής Άμμου), 20χλμ. Ποδήλατο και 5χλμ. Τρέξιμο, ο Σπύρος πρωταγωνίστησε, παρά τη πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και τον έντονο συναγωνισμό και κατέλαβε την 6η θέση στη γενική κατάταξη και τη 4η  στη κατηγορία του των Ανδρών, η οποία είναι και η δυσκολότερη, με συνολικό χρόνο 1 ώρα 01΄ 56΄΄ 673. Ο χρόνος αυτός είναι συνολικός, δηλαδή περιλαμβάνει αθροιστικά τις επιμέρους επιδόσεις του στο κάθε ξεχωριστό αγώνισμα, καθώς και την επιβάρυνση του χρόνου του στο στάδιο των αλλαγών από αγώνισμα σε αγώνισμα. Ενόψει λοιπόν των παραπάνω συνθηκών με τις οποίες αγωνίσθηκε ο αθλητής μας Σπύρος Γκοτζιάς, του αξίζουν συγχαρητήρια για τη σπουδαία του εμφάνιση και την επιτυχία του.

Σπουδαία εμφάνιση επίσης πραγματοποίησε σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου και ο Παναγιώτης Δημόπουλος, της οικογένειας του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης ( έχει δελτίο στο Σωματείο μας στην ΕΟΤΡΙ ), ο οποίος με άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε τη 1η θέση και το τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στο Τρίαθλο για το 2018, επιβεβαιώνοντας τη ραγδαία του εξέλιξη.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2018 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών – Ν. Ανδρών – Ν. Γυναικών – Βετεράνων – Όπεν. Γενικός Αλυτάρχης ήταν ο κ. Γεώργιος Χαραλάμπου.

* Το Σωματείο μας εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στο Πρωταθλητή μας Τριάθλου Σπύρο Γκοτζιά και την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία για το γάμο τους και τους εύχεται « βίο ανθόσπαρτο και ευτυχισμένο ». Είναι και οι δύο τους εξαιρετικοί σε ήθος και ταιριαστοί και τους εύχεται καλή δύναμη και κάθε ευτυχία στη ζωή τους.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3999

Τα επίσημα αποτελέσματα των 6 πρώτων αθλητών στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τριάθλου 2017, που έγινε στις 22/10/2015 (με μεγάλη επιτυχία – 2η θέση – του πρωταθλητή μας ΣΠΥΡΟΥ ΓΚΟΤΖΙΑ του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ), όπως έγιναν γνωστά από την διοργανώτρια Αθλητική Ομοσπονδία Ε.Ο.ΜΟ.Π.

Παραθέτουμε τα επίσημα αποτελέσματα των 6 πρώτων αθλητών (νικητών) στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τριάθλου 2017, που έγινε στις 22/10/2015, όπως έγιναν γνωστά από την διοργανώτρια Αθλητική Ομοσπονδία Ε.Ο.ΜΟ.Π. Ως γνωστόν ο πρωταθλητής μας ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΤΖΙΑΣ του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Στην κατάταξη αναφέρουμε κατά σειρά τους έξι πρώτους νικητές (των 6 πρώτων θέσεων) με τα ονοματεπώνυμά τους, το Σωματείο τους και το συνολικό χρόνο που έφεραν στα τρία αγωνίσματα του Τριάθλου (Κολύμπι, Ποδηλασία και Τρέξιμο) :

  1. ΦΕΛΠΣ ΝΙΚΟ                 (CGS)                                          02:02΄35΄΄232
  2. ΓΚΟΤΖΙΑΣ  ΣΠΥΡΟΣ    (ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ)     02:07΄52΄΄393
  3. ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   (CGS)                                          02:08΄23΄΄485
  4. ΜΗΤΡΟΠΑΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Α.Σ. ΝΗΡΗΙΔΑ)           02:15΄53΄΄682
  5. ΚΑΤΣΙΟΣ  ΝΕΣΤΟΡΑΣ  (Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ)                     02:17΄43΄΄985
  6. ΛΑΖΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (CGS)                                          02:20΄27΄΄662

Ο πρωταθλητής μας Σπύρος Γκοτζιάς επανήλθε δυναμικά, εντυπωσίασε με την εμφάνισή του και έπεισε ότι επανέρχεται στην παλαιά πολύ καλή πρωταγωνιστική του παρουσία στο Τρίαθλο, μετά από μία περίοδο που το άθλημα αυτό αντιμετώπισε αρκετές περιπέτειες. Οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τριάθλου 2017 έγιναν με επιτυχία στη περιοχή Σχοινιά Αττικής και ήταν το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών που διοργάνωσε η Ε.Ο.ΜΟ.Π., μετά από την υπαγωγή του Τριάθλου σ’ αυτήν.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3653

Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο διεθνής αθλητής μας Τριάθλου Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017 της κατηγορίας Ανδρών, που διοργάνωσε η ΕΟΜΟΠ στη περιοχή Σχοινιά Αττικής τη Κυριακή 22/10/2017.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο διεθνής αθλητής μας Τριάθλου Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017 της κατηγορίας Ανδρών, που διοργάνωσε η ΕΟΜΟΠ στη περιοχή Σχοινιά Αττικής τη Κυριακή 22/10/2017. Ο πρωταθλητής μας Τριάθλου με την εντυπωσιακή εμφάνισή του στον δύσκολο αυτό αγώνα επανήλθε δυναμικά στις μεγάλες διακρίσεις στο αγαπημένο του άθλημα του Τριάθλου. Ο Σπύρος Γκοτζιάς έφερε συνολικό αθροιστικό χρόνο στα τρία επιμέρους αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 02 ώρες 07΄ 52΄΄ 393 και κατέκτησε έτσι πανάξια το ασημένιο μετάλλιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τριάθλου Ανδρών 2017. Τα επιμέρους αγωνίσματα του πρωταθλήματος αυτού ήταν κατά σειρά το κολύμπι σε απόσταση 1500 μ. που έγινε στη περιοχή του Σχοινιά Αττικής, η ποδηλασία σε απόσταση 40 χιλμ. και το τρέξιμο σε απόσταση 10 χιλμ. που έγιναν συνεχόμενα στην ίδια περιοχή πέριξ του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3584

Με την εγγραφή στην Ε.Ο.ΜΟ.Π. του Σπύρου Γκοτζιά για το Τρίαθλο, πρωταθλητή Τριάθλου επί σειρά ετών με το Σωματείο μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης, επανεκκίνησε τη δραστηριότητά του το τμήμα Τριάθλου του Σωματείου μας (31/5/2017).

Με την εγγραφή στην Ε.Ο.ΜΟ.Π. στις 31/5/2017 του Σπύρου Γκοτζιά για το Τρίαθλο, πρωταθλητή Τριάθλου επί σειρά ετών με το Σωματείο μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης, επανεκκίνησε τη δραστηριότητά του το τμήμα Τριάθλου του Σωματείου μας. Η προηγούμενη αθλητική Ομοσπονδία για το άθλημα του Τριάθλου, που ήταν η ΕΟΤ, είχε από ετών σταματήσει την ουσιαστική δραστηριότητα (δεν είχε γραφεία, δεν είχε αλληλογραφία, δεν εξέδιδε και δεν παρέδιδε αθλητικά δελτία κλπ) και με απόφαση της Γ.Γ.Α. το άθλημα του Τριάθλου έχει υπαχθεί πλέον στην αθλητική Ομοσπονδία ΕΟΜΟΠ. Στην Ομοσπονδία αυτή (ΕΟΜΟΠ) το Σωματείο μας ήταν επίσης μέλος από πολλών ετών έχοντας συνεχή αθλητική δραστηριότητα στα υπόλοιπα αθλήματα που καλλιεργούσε και καλλιεργεί η ΕΟΜΟΠ.

Στο άθλημα του Τριάθλου το Σωματείο μας είχε σημαντική αθλητική δραστηριότητα από εικοσαετίας στα πλαίσια της τότε λειτουργούσας Ε.Ο.Τριάθλου με μεγάλες διακρίσεις αθλητών μας σ’ αυτό (παλαιότερα με τους Θωμά Κυριάκη, Παναγιώτη Κελόγλου, Σπύρο Αλούπη, Πέτρο Σαρλή και άλλους και πιο πρόσφατα με τους Σπύρο Γκοτζιά, Παναγιώτη Δημόπουλο, Γιάννη Μπαρκαγιάννη και άλλους). H εγγραφή του  Σπύρου Γκοτζιά στην ΕΟΜΟΠ για το Τρίαθλο είναι η πρώτη εγγραφή αθλητή του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στην ΕΟΜΟΠ για το άθλημα του Τριάθλου, από τη στιγμή που το άθλημα αυτό υπήχθη στην ΕΟΜΟΠ και έχει και τιμητικό χαρακτήρα, καθώς ο Σπύρος Γκοτζιάς είναι ο παλαιότερος από τους εν ενεργεία αθλητές Τριάθλου του Σωματείου μας και εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών Τριάθλου, με τη συμμετοχή του μάλιστα σε διεθνείς αγώνες με την Εθνική Ομάδα Τριάθλου. Ο Σπύρος όλα αυτά τα χρόνια γυμνάζεται συνεχώς, συμμετέχει και πρωταγωνιστεί στους αγώνες Τριάθλου και Διάθλου και μαζί με τους επίσης κορυφαίους αθλητές του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης Παναγιώτη Δημόπουλο, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, κ.α. που σύντομα θα εκδοθούν και τα δικά τους δελτία στην ΕΟΜΟΠ (είχαν ήδη δελτίο στο Σωματείο μας και στην ΕΟΤ) θα ενισχύσουν  την  ομάδα  μας  Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ  Κυψέλης  στους  αγώνες του Τριάθλου, στους οποίους αναμένεται να πρωταγωνιστούν πάντοτε. Στις 22 Οκτωβρίου 2017 έχει ενταχθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΜΟΠ να διεξαχθεί στη περιοχή του Σχοινιά Αττικής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Σπριντ. Στη νέα εποχή του αθλήματος αυτού οι αθλητές μας που αγαπούν το Τρίαθλο και γυμνάζονται αναμένεται ότι θα επιτυγχάνουν σημαντικές διακρίσεις σ’ αυτό για τους ίδιους και την ομάδα μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3421

4ος ο Σπύρος Γκοτζιάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου στη Κυπαρισσία

Νέα μεγάλη επιτυχία έφερε για την ομάδα μας ο κορυφαίος αθλητής Τριάθλου του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης Σπύρος Γκοτζιάς, ο οποίος κατέκτησε μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2015, που διοργάνωσε η Ε.Ο.Τριάθλου στη Κυπαρισσία την Κυριακή 22/2/2015. Ο Σπύρος Γκοτζιάς απέδειξε ότι παραμένει μεταξύ των κορυφαίων αθλητών του Τριάθλου και αναμένεται ότι θα πετύχει και άλλες σημαντικές διακρίσεις μέσα στο 2015, στα αθλήματα του Τριάθλου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2372

Μεγάλες διακρίσεις του Παναγιώτη Μπάρλα (2ος) και Δημήτρη Αλιφέρη (3ος) του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου που έγινε στις 16/3/2014 στο Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά

Μεγάλες διακρίσεις πέτυχαν μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση οι αθλητές Τριάθλου του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ  Παναγιώτης Μπάρλας και Δημήτρης Αλιφέρης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2014 που έγινε στο Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά Μαραθώνα στις 16/3/2014. Ο αγώνας έγινε με τρέξιμο 5.000 μ., ποδηλασία 20.000 μ. και τρέξιμο 2.500 μ. Ο Παναγιώτης Μπάρλας κατέλαβε στην κατηγορία του για αθλητές Α.με.Α. την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και ο Δημήτρης Αλιφέρης κατέλαβε στη κατηγορία Α2 την 3η θέση, συνεχίζοντας μια καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει η ομάδα μας στο άθλημα αυτό με τους Θωμά Κυριάκη, Πέτρο Σαρλή, Παναγιώτη Κελόγλου και Σπύρο Γκοτζιά. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές, η συμμετοχή αθλητών μεγάλη και υπήρχε ευταξία στην διοργάνωση.

Φωτογραφίες από τις απονομές του Δημήτρη Αλιφέρη:

1979515_10203761444019880_225919824_n 1974976_1560264194197830_1508435079_n

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=1940

2ος ο Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2012

Με μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση ο τριαθλητής πρωταθλητής του σωματείου μας Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης Σπύρος Γκοτζιάς κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία ανδρών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Διάθλου 2012 που έγινε στο Ελληνικό (11/3/2012) με χρόνο 2.00.31. Ο αγώνας περιελάμβανε στους άνδρες 10χλμ τρέξιμο-40χλμ ποδήλατο-5χλμ ποδήλατο και έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης του Θησέα Ζωγράφου, ο οποίος παρουσιάστηκε σε εξαιρετική κατάσταση.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=919

2oς ο Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης στον αγώνα Δίαθλου της Κυπαρισσίας

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο κορυφαίος αθλητής Τριάθλου του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης Σπύρος Γκοτζιάς, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση (με χρόνο 1.05.56) στον πρώτο αγώνα Διάθλου του 2012 που διοργάνωσε στη Κυπαρισσία η Ε.Ο.Τριάθλου στις 19/2/2012. Ο αγώνας περιελάμβανε διαδοχικά τα αγωνίσματα 5.000 μ. τρέξιμο, 20.000 μ. ποδήλατο και 2.500 μ. τρέξιμο. Η απόδοση του Γκοτζιά «ανεβαίνει» συνέχεια και αναμένεται ότι και εφέτος θα πρωταγωνιστήσει σε όλους τους αγώνες Διάθλου και Τριάθλου της Ε.Ο.Τριάθλου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=885

Με θαυμάσια εμφάνιση ο Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός Πρωταθλητής Τριάθλου του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης Σπύρος Γκοτζιάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, που έγινε στο Ελληνικό Αττικής (2/10/2011). Στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο Πρωτάθλημα αυτό κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2 ώρες 10 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τον τέταρτο και τους υπόλοιπους αθλητές και παρά την πολυπληθή συμμετοχή. Τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβαν παλαιοί διεθνείς αθλητές, με πρώτο μάλιστα το θρύλο του αθλήματος αυτού Κρομμύδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ήδη ο αθλητής μας Σπύρος Γκοτζιάς έχει κατακτήσει και τις δύο πρώτες θέσεις εφέτος στους αγώνες που συμμετείχε, η μία μάλιστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου και σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του υπόσχεται λαμπρή αθλητική σταδιοδρομία στο Τρίαθλο. Μάλιστα, στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τριάθλου 2011, το Κολύμπι 1500 μ. που έγινε στην παραλία του Αγίου Κοσμά ήταν μέχρι τέλος σε απόσταση αναπνοής από τον Κρομμύδα, σε μεγάλη απόσταση από όλους τους άλλους αθλητές. Οι δύο άλλοι συνεχόμενοι αγώνες 40.000 μ. Ποδηλασία και 10.000 μ. τρέξιμο και οι χρόνοι αλλαγής ήταν μέσα στο παλαιό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από τη συμμετοχή του Σ. Γκοτιζιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2/10/2011. Από αριστερά προς τα δεξιά στη 1η στήλη, πριν την εκκίνηση στο Κολύμπι (ο αθλητής μας με την άσπρη εμφάνιση), στο τερματισμό και έξοδό του από τον αγώνα Κολύμβησης με τον Κρομμύδα και στον αγώνα Ποδηλασίας. Στη 2η στήλη ο αθλητής μας στον αγώνα τρεξίματος, στο βάθρο των νικητών κατά την απονομή των επάθλων (αριστερά) και με το ποδήλατό του και τη φανέλα της ομάδας σε αναμνηστική φωτογραφία.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=567

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο της Κατηγορίας Ανδρών κατέκτησε άξια ο Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon 2011 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου που έγινε στη λίμνη Λουτρακίου

Τεράστια νίκη μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε ο αθλητής Τριάθλου του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης Σπυρίδων Γκοτζιάς. Στη πρώτη κιόλας συμμετοχή του με την ομάδα μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon 2011 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου στη λίμνη Λουτρακίου στις 16/7/2011 (2,5 km τρέξιμο – 1 km κολύμπι – 2,5 km τρέξιμο) κατέκτησε άνετα τη 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Ανδρών με χρόνο 32’25″41 με ένα περίπου λεπτό διαφορά από τον 2ο αθλητή της ίδιας Κατηγορίας. Απέδειξε έτσι τη μεγάλη αξία, το ταλέντο και τη καλή φυσική του κατάσταση και δικαίωσε τις προσδοκίες της ομάδας μας. Ο αθλητής μας ετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο αγώνα Τριάθλου, στον οποίο αναμένεται ότι και πάλι θα πρωταγωνιστήσει.

Παραθέτουμε από το Επίσημο Site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου τα Αποτελέσματα του αγώνα:

Κατηγορία  Αντρών / Αποστάσεις  : 2,5 Τρέξιμο-1 χλμ Κολύμπι-2,5 τρέξιμο

1. Γκοτζιάς Σπυρίδων            ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ     32.25.41
2. Πουλόπουλος Κων/νος       ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ                32.56.61
3. Αρμάος Ιούλιος                 Α.Ο. ΠΕΛΩΨ                40.07.45
4. Σαρλικιώτης Νικόλαος       ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ                  41.17.74
-.  Μούχος Ιωάννης                ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ                  DNS
-.  Aλυφαντής Γεώργιος         ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ                  DNS
-.  Λειβαδινός Δημήτρης         ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ                  DNS
-.  Βλαχάκης Γεώργιος          ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ                  DNS
-.  Μόκας Ανδρέας                ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ                  DNS
-.  Αθανασόπουλος Αλέξιος   ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ                  DNS
-.  Λαγός Χρηστόφορος         ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ                  DNS
-.  Κουζινάκης Αθανάσιος      ΟΛΥΜΠΙΟΙ                   DNS
-.  Δημουλέας Παναγιώτης    ΟΛΥΜΠΙΟΙ                    DNS
-.  Μάρας Κων/νος                ΟΛΥΜΠΙΟΙ                   DNS

Οι φωτογραφίες είναι από τον αγώνα αυτό.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=156