Με την εγγραφή στην Ε.Ο.ΜΟ.Π. του Σπύρου Γκοτζιά για το Τρίαθλο, πρωταθλητή Τριάθλου επί σειρά ετών με το Σωματείο μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης, επανεκκίνησε τη δραστηριότητά του το τμήμα Τριάθλου του Σωματείου μας (31/5/2017).

Με την εγγραφή στην Ε.Ο.ΜΟ.Π. στις 31/5/2017 του Σπύρου Γκοτζιά για το Τρίαθλο, πρωταθλητή Τριάθλου επί σειρά ετών με το Σωματείο μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης, επανεκκίνησε τη δραστηριότητά του το τμήμα Τριάθλου του Σωματείου μας. Η προηγούμενη αθλητική Ομοσπονδία για το άθλημα του Τριάθλου, που ήταν η ΕΟΤ, είχε από ετών σταματήσει την ουσιαστική δραστηριότητα (δεν είχε γραφεία, δεν είχε αλληλογραφία, δεν εξέδιδε και δεν παρέδιδε αθλητικά δελτία κλπ) και με απόφαση της Γ.Γ.Α. το άθλημα του Τριάθλου έχει υπαχθεί πλέον στην αθλητική Ομοσπονδία ΕΟΜΟΠ. Στην Ομοσπονδία αυτή (ΕΟΜΟΠ) το Σωματείο μας ήταν επίσης μέλος από πολλών ετών έχοντας συνεχή αθλητική δραστηριότητα στα υπόλοιπα αθλήματα που καλλιεργούσε και καλλιεργεί η ΕΟΜΟΠ.

Στο άθλημα του Τριάθλου το Σωματείο μας είχε σημαντική αθλητική δραστηριότητα από εικοσαετίας στα πλαίσια της τότε λειτουργούσας Ε.Ο.Τριάθλου με μεγάλες διακρίσεις αθλητών μας σ’ αυτό (παλαιότερα με τους Θωμά Κυριάκη, Παναγιώτη Κελόγλου, Σπύρο Αλούπη, Πέτρο Σαρλή και άλλους και πιο πρόσφατα με τους Σπύρο Γκοτζιά, Παναγιώτη Δημόπουλο, Γιάννη Μπαρκαγιάννη και άλλους). H εγγραφή του  Σπύρου Γκοτζιά στην ΕΟΜΟΠ για το Τρίαθλο είναι η πρώτη εγγραφή αθλητή του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στην ΕΟΜΟΠ για το άθλημα του Τριάθλου, από τη στιγμή που το άθλημα αυτό υπήχθη στην ΕΟΜΟΠ και έχει και τιμητικό χαρακτήρα, καθώς ο Σπύρος Γκοτζιάς είναι ο παλαιότερος από τους εν ενεργεία αθλητές Τριάθλου του Σωματείου μας και εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών Τριάθλου, με τη συμμετοχή του μάλιστα σε διεθνείς αγώνες με την Εθνική Ομάδα Τριάθλου. Ο Σπύρος όλα αυτά τα χρόνια γυμνάζεται συνεχώς, συμμετέχει και πρωταγωνιστεί στους αγώνες Τριάθλου και Διάθλου και μαζί με τους επίσης κορυφαίους αθλητές του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης Παναγιώτη Δημόπουλο, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, κ.α. που σύντομα θα εκδοθούν και τα δικά τους δελτία στην ΕΟΜΟΠ (είχαν ήδη δελτίο στο Σωματείο μας και στην ΕΟΤ) θα ενισχύσουν  την  ομάδα  μας  Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ  Κυψέλης  στους  αγώνες του Τριάθλου, στους οποίους αναμένεται να πρωταγωνιστούν πάντοτε. Στις 22 Οκτωβρίου 2017 έχει ενταχθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΜΟΠ να διεξαχθεί στη περιοχή του Σχοινιά Αττικής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Σπριντ. Στη νέα εποχή του αθλήματος αυτού οι αθλητές μας που αγαπούν το Τρίαθλο και γυμνάζονται αναμένεται ότι θα επιτυγχάνουν σημαντικές διακρίσεις σ’ αυτό για τους ίδιους και την ομάδα μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3421

Αφήστε μια απάντηση