Κατηγορία: Τοξοβολία

Με εξαιρετική εμφάνιση η αθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που έγινε στις 24/6/2017 στο γήπεδο Τοξοβολίας του ΟΑΚΑ.

Με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση η αθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με 204 βαθμούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που έγινε στις 24/6/2017 στο γήπεδο Τοξοβολίας του ΟΑΚΑ. Η αθλήτριά μας με σταθερή καλή απόδοση έχει καθιερωθεί στις 3 κορυφαίες αθλήτριες Τοξοβολίας ΑμεΑ στη χώρα μας, κατακτώντας κάθε χρόνο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ και αυξάνει διαρκώς το σερί της αδιάκοπης κατάκτησης μεταλλίων. Της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όπως αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους εκλεκτούς προπονητές της κα Κλέμη Διαμαντοπούλου και κ. Άρη Κόμη. Με το μετάλλιο της Παναγιώτας Σαρηγιαννίδου στη Τοξοβολία η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης έφθασε τα 19 μετάλλια στα μέχρι τώρα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ του 2017 (7 στο Στίβο, 6 στη Ποδηλασία Δρόμου, 5 στη Ποδηλασία Πίστας και 1 στη Τοξοβολία).

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2017. Η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης θα συμμετάσχει σ’ αυτό με τους αθλητές μας Αλέξανδρο Παναγιώτου, Δημήτριο Ντόβα και Μάριο Ψυχάλη, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επιτύχουν τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις και να κατακτήσουν μετάλλια.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3483

18 τα μετάλλια του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης το 2016

* Με τα τρία μετάλλια του αθλητή μας Βασίλη Ντούνη στο άθλημα της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης είχε και το 2016 μεγάλη συγκομιδή κατάκτησης μεταλλίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ που έφθασαν συνολικά τα 18. Από αυτά τα 7 είναι χρυσά (ο Παναγιώτης Μπάρλας 2 χρυσά στο Στίβο και 1 στη Ποδηλασία Δρόμου, ο Κώστας Κούτσιας 2 χρυσά στη Ποδηλασία Δρόμου και ο Σπύρος Μαρκουλάκης 2 χρυσά στη Ποδηλασία Πίστας), τα 5 ασημένια (ο Βασίλης Ντούνης 2 ασημένια στη Ξιφασκία με Αμαξίδιο, ο Παναγιώτης Μπάρλας 1 ασημένιο στη Ποδηλασία Δρόμου, ο Σπύρος Μαρκουλάκης 1 στη Ποδηλασία Πίστας και ο Γιάννης Δεφίγγος 1 στη Ποδηλασία Δρόμου) και τα 6 χάλκινα (ο Σταμάτης Κοτζιάς 1 χάλκινο στο Στίβο, ο Δημήτρης Ντόβας 1 στο Στίβο, ο Βασίλης Ντούνης 1 στη Ξιφασκία με Αμαξίδιο, ο Κώστας Νικολής 1 στη Κολύμβηση, η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου 1 στη Τοξοβολία και ο Γιάννης Δεφίγγος 1 στη Ποδηλασία Δρόμου).

Μάλιστα η ομάδα μας είναι βέβαιο ότι θα κατακτούσε και άλλα μετάλλια το 2016, εάν δεν άλλαζε ο τρόπος διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκακιού Τυφλών 2016 και μπορούσαν να συμμετάσχουν οι αθλητές και η αθλήτριά μας σκακιού, οι οποίοι πάντα κατακτούν μετάλλια σε αυτό το πρωτάθλημα, εάν διεξαγόταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου στο οποίο έχουμε επίλεκτους αθλητές και αν δεν συνέβαιναν πολλές μαζεμένες ατυχίες που στέρησαν τη συμμετοχή επίλεκτων αθλητών μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2016 (στη Ποδηλασία Δρόμου του Σπύρου Μαρκουλάκη λόγω τραυματισμού, του Σταμάτη Κοτζιά λόγω επαγγελματικού κωλύματος, του Κώστα Νικολή λόγω απουσίας στο εξωτερικό, του Νίκου Μούνδρου λόγω άλλων σοβαρών υποχρεώσεων, στο Στίβο του Κώστα Κούτσια λόγω καταστροφής του τεχνητού μέλους για τους αγώνες κ.α.)

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3115

Τη 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2016 που έγινε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης στις 23/4/2016

            Νέα μεγάλη επιτυχία αποτελεί για την ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ Πήγασο Κυψέλης η εξαιρετική εμφάνιση της αθλήτριάς μας  Παναγιώτας Σαρηγιαννίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2016 που έγινε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης στις 23/4/2016. Η πρωταθλήτρια Τοξοβολίας του σωματείου μας συνεχίζοντας την σταθερή παράδοση να διακρίνεται σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τοξοβολίας ΑμεΑ κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με τη νέα αυτή επιτυχία στη Τοξοβολία η ομάδα μας έφθασε ήδη τα 10 μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ το 2016, εκ των οποίων 6 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα (στα αθλήματα της Ποδηλασίας Πίστας, της Ποδηλασίας Δρόμου και της Τοξοβολίας). Στα μέσα Μαΐου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο οποίο αναμένεταινέα διάκριση του αθλητή μας Σπύρου Μαργέλου που είναι στο στάδιο αποθεραπείας από τραυματισμό του.

13094159_1166918040006783_1800275651840409338_n

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2819

Η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης θα αγωνισθεί και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ που θα γίνει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης στις 23/4/2016.

Η αθλήτρια του Σωματείου μας ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου θα αγωνισθεί και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ που θα γίνει στο Ανοικτό Γήπεδο των ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. στη Θέρμη Θεσσαλονίκης στις 23/4/2016. Η αθλήτριά μας που αναδείχθηκε 2η Πανελληνιονίκης Γυναικών στο περσινό πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ προετοιμάζεται με τη προπονήτρια κα Κλέμη Διαμαντοπούλου και θα προσπαθήσει και φέτος να επιτύχει ανάλογη διάκριση, αντίστοιχη με την αγωνιστική της αξία που συνεχώς βελτιώνεται.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2780

Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2015 που έγινε στη Θέρμη στις 3/10/2015

Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε μετά από θαυμάσια εμφάνιση η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2015 που έγινε στη Θέρμη στις 3/10/2015, στον αγώνα της κατηγορίας Γυναικών. Η αθλήτρια του σωματείου μας η οποία γυμνάζεται υπό την επίβλεψη της κας Κλέμης Διαμαντοπούλου, βελτιώνει συνέχεια την απόδοσή της και εφέτος ανέβηκε ένα σκαλοπάτι περισσότερο στο βάθρο των νικητών σε σχέση με τη 3η θέση που κατέλαβε στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα. Το πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ πέρασε φέτος από μικρή περιπέτεια, αφού αρχικά είχε προγραμματισθεί να γίνει στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) στις 4 – 5 Ιουλίου 2015, αλλά τελικά ανεβλήθη λόγω της προκήρυξης του δημοψηφίσματος για τις 5/7/2015, στο οποίο επικράτησε το ΟΧΙ. Η αθλήτριά μας όμως συνέχισε τη προετοιμασία της και πραγματοποίησε μια ακόμα καλή εμφάνιση εκπροσωπώντας επάξια το σωματείο μας με τη κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Το σωματείο μας συγχαίρει τόσο την αθλήτριά μας, όσο και τη προπονήτριά της κα Κλημεντίνη Διαμαντοπούλου.

* Με τη κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την αθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου το σωματείο μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης έφθασε μέχρι τώρα για το 2015 τα 15 μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ΑμεΑ 2015, εκ των οποίων 7 χρυσά, 6 ασημένια και 2 χάλκινα και απομένουν ακόμα τα πανελλήνια πρωταθλήματα Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, Σκακιού Τυφλών και Τριάθλου, στα οποία αναμένεται να κατακτήσουν οι αθλητές και αθλήτριές μας και άλλα μετάλλια.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2519

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Κούτσιας στα 800 μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Α.μεΑ. 2015 (27/6/2015). Ικανοποίησε η εμφάνιση των αθλητών μας. Αναβάλλεται λόγω του δημοψηφίσματος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 4/7/2015.

Για μια ακόμα χρονιά διακρίθηκαν οι αθλητές Στίβου της ομάδας μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου 2015 που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 27 και 28/6/2015, με κορυφαία διάκριση τη κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στον αγώνα 800 μ. της κατηγορίας 44 από τον αθλητή μας Κωνσταντίνο Κούτσια, ο οποίος κατέκτησε τη 1η θέση στον αγώνα αυτό με χρόνο 2΄49΄΄74. Διακρίθηκε επίσης ιδιαίτερα ο αθλητής του σωματείου μας Δημήτριος Ντόβας ο οποίος κατέκτησε τη 4η θέση στον αγώνα 5.000 μ. της κατηγορίας 11 με χρόνο 27΄43΄΄51, χάνοντας αυτή τη φορά το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα αυτό για μόλις 5΄΄ διαφορά από το 3ο αθλητή, μολονότι νίκησε με 3΄ διαφορά το 5ο αθλητή Μιχάλη Ασλάνογλου, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε φέρει καλύτερο χρόνο από τον αθλητή μας (στον αγώνα αυτό αγωνίστηκε φέτος και ο αθλητής Σταυρίδης που διακρίνεται ιδιαίτερα στις μεγάλες αποστάσεις). Ο αθλητής μας Δημήτριος Ντόβας αγωνίσθηκε και φέτος με συνοδό το Λευτέρη Παρασκευά. Αξιόλογη εμφάνιση έκανε και ο νέος αθλητής μας Γιάννης Δεφίγγος ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, αγωνίσθηκε στα 100 μ. της κατηγορίας 20 (στη 3η σειρά για τους προκριματικούς) και κατάφερε με χρόνο 17΄΄53 να προκριθεί στους ημιτελικούς, στους οποίους αγωνίσθηκε στη 2η σειρά και μολονότι έκανε καλή εμφάνιση, δεν κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του αγωνίσματος.

* Με το χρυσό μετάλλιο του Κωνσταντίνου Κούτσια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου 2015 η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης έφθασε τα 14 μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2015 εκ των οποίων 7 χρυσά μετάλλια, 5 ασημένια και 2 χάλκινα.

* Την ερχόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου 2015 επρόκειτο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας, στο οποίο η ομάδα μας θα συμμετάσχει με τη πρωταθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου, η οποία προετοιμάζεται με τη προπονήτριά της κα Κλημεντίνη Διαμαντοπούλου, προκειμένου να επιτύχει μια ακόμα διάκριση. Με ανακοίνωσή της όμως η Ε.Α.Ομ.Α.μεΑ. ενημέρωσε τα Σωματεία – μέλη της ότι το πρωτάθλημα αυτό αναβάλλεται λόγω της προκήρυξης του δημοψηφίσματος της 5/6/2015. Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

* Στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της Τοξοβολίας, της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο και του Σκακιού Τυφλών αναμένεται η ομάδα μας να κατακτήσει και άλλα μετάλλια και να αυξήσει το συνολικό αριθμό των μεταλλίων της το 2015.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2471

Η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Α.μεΑ. 2014 με νέα ατομική επίδοση

Μεγάλη επιτυχία της Παναγιώτας Σαρηγιαννίδου, αθλήτριας Τοξοβολίας του Σωματείου μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ, ήταν η επίτευξη ατομικού ρεκόρ με 266 βαθμούς στο ανοικτό γήπεδο και η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία Γυναικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Α.μεΑ. που έγινε στις 8/6/2014 στο γήπεδο στίβου του Πανελληνίου Γ.Σ. Μάλιστα η αθλήτριά μας ήταν δεύτερη στο 1ο από τους δύο γύρους με 135 βαθμούς έναντι 115 της τρίτης αθλήτριας στο 1ο γύρο. Συνολικά συγκέντρωσε 266 βαθμούς (135 στον 1ο γύρο και 131 στον 2ο Γύρο), παρά μάλιστα τον πνέοντα ισχυρό άνεμο σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και τις επιδόσεις όλων των αθλητών και αθλητριών. Τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβαν τελικά οι αθλήτριες Ποιμενίδου και Μάγκου του Σωματείου Δόξα. Με το μετάλλιο αυτό της Παναγιώτας Σαρηγιαννίδου ο ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ έφθασε τα 10 μετάλλια στα μέχρι σήμερα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2014, τα οποία αναμένεται ότι θ’ αυξηθούν σε επόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ( Στίβου, Σκακιού Τυφλών, Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, Τριάθλου ).
Πρέπει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση των αγώνων ήταν άριστη, οι καιρικές συνθήκες πολύ καλές, η φιλοξενία του Πανελληνίου Γ.Σ. ήταν υποδειγματική, όπως και η συνεργασία των συνδιοργανωτών Ε.Φ.Ο.Τοξοβολίας και Ε.Α.Ομ.Α.μεΑ., που έκαναν κοινή διοργάνωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων των δύο Ομοσπονδιών με τεράστια επιτυχία και «ζεστασιά» για τους αθλητές. Πρωτοστάτησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΦΟΤ κ. Πέτρος Συναδινός, η κα Κλέμη Διαμαντοπούλου, ο κ. Κόμης και από την πλευρά της Ε.Α.Ομ.Α.μεΑ. το μέλος του Δ.Σ. της κ. Γιώργος Λιανός, ο κ. Σπύρος Σταύρου και η Σοφία Καπάνταη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πολλοί θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες, μεταξύ των οποίων ο κ. Γ. Αλικάκος μέλος της Ε.Ο.Ε. και Πρόεδρος της Ε.Ο.ΜΟ.Π. και πολλά διοικητικά στελέχη του Πανελληνίου Γ.Σ. και του Σωματείου μας Πήγασος Κυψέλης. Θερμά συγχαρητήρια πάντως αξίζουν στην αθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου για την καλή εμφάνισή της στους αγώνες αυτούς, καθώς και στην προπονήτριά της κα Κλέμη Διαμαντοπούλου.

1604695_769625583068294_1222435272224621369_n 10441935_769626709734848_8132660763027991650_n

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2069

Τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας 2013

Μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση στη πρώτη της μάλιστα συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ, που έγινε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης στις 7/7/2013, η αθλήτρια του σωματείου μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου κατέκτησε τη τρίτη (3η) θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της κατηγορίας 2Χ70 μ. ARST Γυναικών. Μάλιστα η αθλήτριά μας μπορούσε ακόμα και τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στο 2ο Γύρο, όταν δηλαδή ξεπέρασε το αρχικό τρακ της πρώτης συμμετοχής, κατέλαβε τη 2η θέση, αλλά έχασε το ασημένιο μετάλλιο διότι μέτρησε και η διαφορά του πρώτου Γύρου. Την αθλήτριά μας συνόδευσε στους αγώνες του πρωταθλήματος η προπονήτριά της κα Κλημεντίνη Διαμαντοπούλου.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο αγώνισμα της Παναγιώτας Σαρηγιαννίδου έχουν ως εξής:

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑ/ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2Χ70μ. AR-ST Γυναικών
ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α’ ΓΥΡΟΣ Β΄ ΓΥΡΟΣ Χ 10 ΣΥΝΟΛΟ
1 Ποιμενίδου Δωροθέα ΔΟΞΑ 232 242 474
2 Μάγγου Αναστασία ΔΟΞΑ 105 108 2 213
3 Σαρηγιαννίδου Παναγιώτα ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 72 117 189

Με το παραπάνω μετάλλιο της Παναγιώτας Σαρηγιαννίδου στη Τοξοβολία ο ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης έφτασε τα 16 μετάλλια μέχρι σήμερα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑΜΕΑ του 2013

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=1529

Η Πρωταθλήτρια Τοξοβολίας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου θα αγωνισθεί το Σαββατοκύριακο 6-7/7/2013 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2013

Η Πρωταθλήτρια Τοξοβολίας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου θα αγωνισθεί το Σαββατοκύριακο 6-7/7/2013 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2013 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στο οποίο θα μεταβεί συνοδευόμενη από την προπονήτριά της Κλημεντίνη Διαμαντοπούλου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=1526

Αναστολή των Αγωνιστικών Εκδηλώσεων της Ε.Α.Ομ. Α.με.Α

Στη συγκέντρωση που έγινε τη Τρίτη 20/9/2011 των Αθηναϊκών Σωματείων Α.με.Α. με πρόσκληση και πρόταση της Ομοσπονδίας, ανακοινώθηκε η δεινή οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας, αφού μετά τη μείωση του προϋπολογισμού της για το 2011 γνωστοποιήθηκε και η περικοπή του κατά το ήμισυ. Έτσι αποφασίστηκε η αναστολή όλων των υπόλοιπων αγωνιστικών εκδηλώσεων του 2011 στο εσωτερικό και το εξωτερικό, λόγω της οικονομικής αδυναμίας, παρά το γεγονός ότι αυτό θα συνεπάγεται και μείωση των θέσεων πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης αποφασίστηκε να γίνουν κινητοποιήσεις προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει σε ικανοποιητικό τουλάχιστον επίπεδο ο αγωνιστικός αθλητισμός των Α.με.Α. Ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα μας Α.Σ.Α.Μ.Ε.Α. Πήγασος Κυψέλης έχει και η αναστολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας, στο οποίο παραδοσιακά η ομάδα μας κατακτά πολλά μετάλλια.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=533