Διατηρήθηκε και εφέτος η παράδοση του Σωματείου μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ στην κατάκτηση Μεταλλίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης ΑμεΑ, με τον Πρωταθλητή μας Γιώργο Μπιρμπίλη, ο οποίος πραγματοποιώντας δύο ακόμα θαυμάσιες εμφανίσεις κατέκτησε και πάλι δύο (2) Μετάλλια στα αγωνίσματα 50μ. ελεύθερο και 100μ. ελεύθερο της κατηγορίας S –10, που αγωνίσθηκε, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023 διεξήχθη και εφέτος στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 27 και 28 Μαΐου 2023 και σ’ αυτό αγωνίσθηκε επίσης και διακρίθηκε και ο Αθλητής μας Αλέξανδρος Παναγιώτου στην δύσκολη και με πολυάριθμη συμμετοχή αθλητών κατηγορία S – 14. Ένα ακόμα Μετάλλιο κατέκτησε επίσης και πάλι στην Τοξοβολία και η Πρωταθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου, η οποία πρωταγωνίστησε και πάλι στην Τοξοβολία και κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023 που έγινε στο Γυμναστήριο«Ευαγγελία Ψαρρά» του ΟΑΚΑ στις 28/5/2023. Με τα Τρία (3) Μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης και Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023 ο ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ έφθασε τα εννέα (9) Μετάλλια στα μέχρι τις 28/5/2023Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2023 της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Διατηρήθηκε και εφέτος η παράδοση του Σωματείου μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ στην κατάκτηση Μεταλλίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης ΑμεΑ, με τον Πρωταθλητή μας Γιώργο Μπιρμπίλη, ο οποίος πραγματοποιώντας δύο ακόμα θαυμάσιες εμφανίσεις κατέκτησε και πάλι δύο (2) Μετάλλια στα αγωνίσματα 50μ. ελεύθερο και 100μ. ελεύθερο της κατηγορίας S – 10, που αγωνίσθηκε, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023 διεξήχθη και εφέτος στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 27 και 28 Μαΐου 2023 και σ’ αυτό αγωνίσθηκε επίσης και διακρίθηκε και ο Αθλητής μας Αλέξανδρος Παναγιώτου στην δύσκολη και με πολυάριθμη συμμετοχή αθλητών κατηγορία S – 14. Ένα ακόμα Μετάλλιο κατέκτησε επίσης και πάλι στην Τοξοβολία και η Πρωταθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου, η οποία πρωταγωνίστησε και πάλι στην Τοξοβολία και κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023 που έγινε στο Γυμναστήριο «Ευαγγελία Ψαρρά» του ΟΑΚΑ στις 28/5/2023. Με τα Τρία (3) Μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης και Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023 ο ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ έφθασε τα εννέα (9) Μετάλλια στα μέχρι τις 28/5/2023 Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2023 της ΕΑΟΜΑμεΑ. 

Ο Αθλητής μας Γιώργος Μπιρμπίλης, έχοντας μεγάλες αθλητικές ικανότητες, έχει δώσει προτεραιότητα στα αγωνίσματα του Στίβου και ιδιαίτερα στο Άλμα εις Μήκος και δεν πρόλαβε μέχρι τον Μάϊο, που έγιναν οι Αγώνες Κολύμβησης, να κάνει επαρκή προετοιμασία για την Κολύμβηση. Παρά ταύτα, χάρις στην μαχητικότητά του έκανε και πάλι την υπέρβαση απέναντι σε έμπειρους και εγνωσμένης αξίας Αθλητές Κολύμβησης και να κατακτήσει την τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο, τόσο στο Αγώνισμα των 50μ. ελεύθερο Κολύμβησης, όσο και στο Αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο Κολύμβησης της κατηγορίας S – 10. Στο Αγώνισμα 50μ. ελεύθερο κατέκτησε την τρίτη θέση με χρόνο 31΄΄ 46 (με μικρή μάλιστα βελτίωση του χρόνου του από 31΄΄ 50 το 2022), έναντι χρόνου 27΄΄ 51 του πρώτου νικητή Βασιλειάδη και 28΄΄ 73 του δεύτερου νικητή Γεωργιάδη, μπροστά από τον τέταρτο αθλητή Ιωαννίδη που έφερε χρόνο 31΄΄ 80 και αρκετά μπροστά από επόμενους αθλητές της ίδιας κατηγορίας (Μωραΐτης, Ιακώβου, Δεληγιανούδης κλπ). Στο ίδιο Αγώνισμα συμμετείχε και ο Αθλητής μας Κολύμβησης Αλέξανδρος Παναγιώτου στην κατηγορία S – 14 και έφερε  χρόνο 45΄΄ 38 καταλαμβάνοντας θέση διάκρισης στην κατηγορία του. 

Στο Αγώνισμα 100μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ της κατηγορίας S – 10  ο Αθλητής μας Γιώργος Μπιρμπίλης κατέκτησε εκ νέου την τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο με χρόνο 1΄ 18΄΄ 72 έναντι χρόνου 1΄ 00΄΄ 19 του πρώτου νικητή Βασιλειάδη και χρόνου 1΄ 11΄΄ 71 του δεύτερου νικητή Ιωαννίδη. Τερμάτισε μπροστά από τον 4ο Αθλητή  Μωραΐτη (1΄ 19΄΄ 57) και πέρασε με αρκετή περισσότερη διαφορά τους υπόλοιπους Αθλητές της κατηγορίας του. Στο ίδιο Αγώνισμα των 100μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ο Αθλητής μας Κολύμβησης Αλέξανδρος Παναγιώτου διακρίθηκε ιδιαίτερα στην κατηγορία S – 14 με χρόνο 1΄ 48΄΄ 12. 

* Δυστυχώς τις θέσεις βράβευσης των αθλητών μας στην Κολύμβηση και στην Τοξοβολία τις γνωρίζουμε μόνο από την βράβευσή τους και από την ολιγοδευτερόλεπτη καταχώρηση για την Κολύμβηση των αποτελεσμάτων  κάθε Σειράς 

Αγωνιζομένων στον Ηλεκτρονικό Πίνακα του Κλειστού Κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ. Αφού ένα μήνα μετά την τέλεση και αυτών των Πρωταθλημάτων δεν έχουν σταλεί τα τελικά αναλυτικά αποτελέσματα στο Σωματείο μας από την ΕΑΟΜΑμεΑ. Επιπλέον οι σημειώσεις μας για χρόνους έγιναν με δική μας επιμέλεια και αναζήτηση της κατηγορίας των Αθλητών, διότι στους Αγώνες Κολύμβησης η συγκρότηση των Αθλητών κάθε Αγωνιστικής Σειράς γίνεται όχι με βάση την διαφορετική κατηγορία τους, αλλά με βάση τις πλησιέστερες επιδόσεις τους σε χρόνους. Οι Αθλητές με τους καλύτερους χρόνους (από τους παλαιότερους Αγώνες) αγωνίζονται στην τελευταία Σειρά του Αγωνίσματος και στην πρώτη Σειρά αγωνίζονται οι νέοι Αθλητές και οι Αθλητές με τους χειρότερους χρόνους, ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατηγορία της αναπηρίας τους. 

*  Τα μέχρι και τις 28/5/2023 Μετάλλια της Ομάδας μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ του 2023 έφθασαν τα ΕΝΝΕΑ (9). Με την προσδοκία ότι θα φθάσουμε και πάλι σε Διψήφιο αριθμό Μεταλλίων στα επόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2023 της Σκοποβολής και του Σκακιού Τυφλών, στα οποία προγραμματίζεται η συμμετοχή των Αθλητών μας Βασίλη Ψυχογιόπουλου στην Σκοποβολή, Δημήτρη Ντόβα, Αθηνάς Λιβανοπούλου, Αλέξη Μανάγια και Έλσας Αντωνίου στο Σκάκι Τυφλών.

* Παραθέτουμε φωτογραφίες από την βράβευση του Αθλητή μας Γιώργου Μπιρμπίλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5151

Αφήστε μια απάντηση