Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πρωταθλητής Σκοποβολής Βασίλειος Ψυχογιόπουλος του Σωματείου μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΥΨΕΛΗΣ, ο οποίος κατέλαβε την 11η θέση στο αγώνισμα Ρ1 με Αεροβόλο Πιστόλι της κατηγορίας SH1 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΑμεΑ 2023, που έγινε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. 

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πρωταθλητής Σκοποβολής Βασίλειος Ψυχογιόπουλος του Σωματείου μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΥΨΕΛΗΣ, ο οποίος κατέλαβε την 11η θέση στο αγώνισμα Ρ1 με Αεροβόλο Πιστόλι της κατηγορίας SH1 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής  ΑμεΑ  2023,  που  έγινε το Σάββατο 17  Ιουνίου 2023 στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Ο Αθλητής μας Βασίλειος Ψυχογιόπουλος απέδειξε με την εμφάνισή του στον αγώνα ότι συνεχίζει να διέρχεται αθλητική ανοδική πορεία και ξεπέρασε στη κατάταξη του αγώνα αρκετούς έμπειρους και άξιους αθλητές Σκοποβολής άλλων Σωματείων. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. 

* Παραθέτουμε φωτογραφία του αθλητή μας Βασίλη Ψυχογιόπουλου από το χώρο διεξαγωγής στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΑμεΑ 2023.  

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5156

Αφήστε μια απάντηση