Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Κούτσιας στα 800 μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Α.μεΑ. 2015 (27/6/2015). Ικανοποίησε η εμφάνιση των αθλητών μας. Αναβάλλεται λόγω του δημοψηφίσματος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 4/7/2015.

Για μια ακόμα χρονιά διακρίθηκαν οι αθλητές Στίβου της ομάδας μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου 2015 που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 27 και 28/6/2015, με κορυφαία διάκριση τη κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στον αγώνα 800 μ. της κατηγορίας 44 από τον αθλητή μας Κωνσταντίνο Κούτσια, ο οποίος κατέκτησε τη 1η θέση στον αγώνα αυτό με χρόνο 2΄49΄΄74. Διακρίθηκε επίσης ιδιαίτερα ο αθλητής του σωματείου μας Δημήτριος Ντόβας ο οποίος κατέκτησε τη 4η θέση στον αγώνα 5.000 μ. της κατηγορίας 11 με χρόνο 27΄43΄΄51, χάνοντας αυτή τη φορά το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα αυτό για μόλις 5΄΄ διαφορά από το 3ο αθλητή, μολονότι νίκησε με 3΄ διαφορά το 5ο αθλητή Μιχάλη Ασλάνογλου, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε φέρει καλύτερο χρόνο από τον αθλητή μας (στον αγώνα αυτό αγωνίστηκε φέτος και ο αθλητής Σταυρίδης που διακρίνεται ιδιαίτερα στις μεγάλες αποστάσεις). Ο αθλητής μας Δημήτριος Ντόβας αγωνίσθηκε και φέτος με συνοδό το Λευτέρη Παρασκευά. Αξιόλογη εμφάνιση έκανε και ο νέος αθλητής μας Γιάννης Δεφίγγος ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, αγωνίσθηκε στα 100 μ. της κατηγορίας 20 (στη 3η σειρά για τους προκριματικούς) και κατάφερε με χρόνο 17΄΄53 να προκριθεί στους ημιτελικούς, στους οποίους αγωνίσθηκε στη 2η σειρά και μολονότι έκανε καλή εμφάνιση, δεν κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του αγωνίσματος.

* Με το χρυσό μετάλλιο του Κωνσταντίνου Κούτσια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου 2015 η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης έφθασε τα 14 μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2015 εκ των οποίων 7 χρυσά μετάλλια, 5 ασημένια και 2 χάλκινα.

* Την ερχόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου 2015 επρόκειτο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας, στο οποίο η ομάδα μας θα συμμετάσχει με τη πρωταθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου, η οποία προετοιμάζεται με τη προπονήτριά της κα Κλημεντίνη Διαμαντοπούλου, προκειμένου να επιτύχει μια ακόμα διάκριση. Με ανακοίνωσή της όμως η Ε.Α.Ομ.Α.μεΑ. ενημέρωσε τα Σωματεία – μέλη της ότι το πρωτάθλημα αυτό αναβάλλεται λόγω της προκήρυξης του δημοψηφίσματος της 5/6/2015. Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

* Στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της Τοξοβολίας, της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο και του Σκακιού Τυφλών αναμένεται η ομάδα μας να κατακτήσει και άλλα μετάλλια και να αυξήσει το συνολικό αριθμό των μεταλλίων της το 2015.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2471

Αφήστε μια απάντηση