Με εξαιρετική εμφάνιση η αθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που έγινε στις 24/6/2017 στο γήπεδο Τοξοβολίας του ΟΑΚΑ.

Με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση η αθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με 204 βαθμούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που έγινε στις 24/6/2017 στο γήπεδο Τοξοβολίας του ΟΑΚΑ. Η αθλήτριά μας με σταθερή καλή απόδοση έχει καθιερωθεί στις 3 κορυφαίες αθλήτριες Τοξοβολίας ΑμεΑ στη χώρα μας, κατακτώντας κάθε χρόνο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ και αυξάνει διαρκώς το σερί της αδιάκοπης κατάκτησης μεταλλίων. Της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όπως αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους εκλεκτούς προπονητές της κα Κλέμη Διαμαντοπούλου και κ. Άρη Κόμη. Με το μετάλλιο της Παναγιώτας Σαρηγιαννίδου στη Τοξοβολία η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης έφθασε τα 19 μετάλλια στα μέχρι τώρα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ του 2017 (7 στο Στίβο, 6 στη Ποδηλασία Δρόμου, 5 στη Ποδηλασία Πίστας και 1 στη Τοξοβολία).

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2017. Η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης θα συμμετάσχει σ’ αυτό με τους αθλητές μας Αλέξανδρο Παναγιώτου, Δημήτριο Ντόβα και Μάριο Ψυχάλη, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επιτύχουν τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις και να κατακτήσουν μετάλλια.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3483

Αφήστε μια απάντηση