Εντυπωσιακή επανεμφάνιση έκανε ο Πρωταθλητής μας Τριάθλου Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2018 που έγινε στη θέση Παραλία Ψιλής Άμμου της Σαλαμίνας στις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στο οποίο κατέκτησε την 4η θέση στη κατηγορία Ανδρών και την 6η θέση στη γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών.

Εντυπωσιακή επανεμφάνιση έκανε ο Πρωταθλητής μας Τριάθλου Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2018 που έγινε στη θέση Παραλία Ψιλής Άμμου της Σαλαμίνας στις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στο οποίο κατέκτησε την 4η θέση στη κατηγορία Ανδρών και την 6η θέση στη γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών. Η μεγάλη αυτή επιτυχία του διεθνή Πρωταθλητή μας Τριάθλου Σπύρου Γκοτζιά λαμβάνει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από το γεγονός ότι προπονητικά ήταν ανέτοιμος, διότι πρόσφατα ετέλεσε το γάμο του και εκ των πραγμάτων μεσολάβησε σημαντικό διάστημα απουσίας του από την Ελλάδα και από προπονήσεις. Έτσι η φυσική αγωνιστική του κατάσταση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Παρά ταύτα ο Σπύρος, με το μεγάλο πάθος του για το αγαπημένο του άθλημα του Τριάθλου, δεν ήταν δυνατόν να απουσιάσει από τη μεγάλη γιορτή αυτού του αθλήματος, που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου. Την έλλειψη της προσήκουσας πλήρους προπόνησης που επιθυμούσε, αλλά δεν μπόρεσε εκ των πραγμάτων να έχει, αναπλήρωσε με τα μεγάλα ψυχικά του αποθέματα και την αγωνιστικότητά του. Έτσι στον αγώνα αυτό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο οποίος περιελάμβανε 750μ. Κολύμβηση (στη θάλασσα της Παραλίας Ψιλής Άμμου), 20χλμ. Ποδήλατο και 5χλμ. Τρέξιμο, ο Σπύρος πρωταγωνίστησε, παρά τη πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και τον έντονο συναγωνισμό και κατέλαβε την 6η θέση στη γενική κατάταξη και τη 4η  στη κατηγορία του των Ανδρών, η οποία είναι και η δυσκολότερη, με συνολικό χρόνο 1 ώρα 01΄ 56΄΄ 673. Ο χρόνος αυτός είναι συνολικός, δηλαδή περιλαμβάνει αθροιστικά τις επιμέρους επιδόσεις του στο κάθε ξεχωριστό αγώνισμα, καθώς και την επιβάρυνση του χρόνου του στο στάδιο των αλλαγών από αγώνισμα σε αγώνισμα. Ενόψει λοιπόν των παραπάνω συνθηκών με τις οποίες αγωνίσθηκε ο αθλητής μας Σπύρος Γκοτζιάς, του αξίζουν συγχαρητήρια για τη σπουδαία του εμφάνιση και την επιτυχία του.

Σπουδαία εμφάνιση επίσης πραγματοποίησε σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου και ο Παναγιώτης Δημόπουλος, της οικογένειας του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης ( έχει δελτίο στο Σωματείο μας στην ΕΟΤΡΙ ), ο οποίος με άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε τη 1η θέση και το τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στο Τρίαθλο για το 2018, επιβεβαιώνοντας τη ραγδαία του εξέλιξη.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2018 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών – Ν. Ανδρών – Ν. Γυναικών – Βετεράνων – Όπεν. Γενικός Αλυτάρχης ήταν ο κ. Γεώργιος Χαραλάμπου.

* Το Σωματείο μας εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στο Πρωταθλητή μας Τριάθλου Σπύρο Γκοτζιά και την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία για το γάμο τους και τους εύχεται « βίο ανθόσπαρτο και ευτυχισμένο ». Είναι και οι δύο τους εξαιρετικοί σε ήθος και ταιριαστοί και τους εύχεται καλή δύναμη και κάθε ευτυχία στη ζωή τους.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3999

Αφήστε μια απάντηση