Με θαυμάσια εμφάνιση ο Σπύρος Γκοτζιάς του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός Πρωταθλητής Τριάθλου του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης Σπύρος Γκοτζιάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, που έγινε στο Ελληνικό Αττικής (2/10/2011). Στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο Πρωτάθλημα αυτό κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2 ώρες 10 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τον τέταρτο και τους υπόλοιπους αθλητές και παρά την πολυπληθή συμμετοχή. Τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβαν παλαιοί διεθνείς αθλητές, με πρώτο μάλιστα το θρύλο του αθλήματος αυτού Κρομμύδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ήδη ο αθλητής μας Σπύρος Γκοτζιάς έχει κατακτήσει και τις δύο πρώτες θέσεις εφέτος στους αγώνες που συμμετείχε, η μία μάλιστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου και σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του υπόσχεται λαμπρή αθλητική σταδιοδρομία στο Τρίαθλο. Μάλιστα, στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τριάθλου 2011, το Κολύμπι 1500 μ. που έγινε στην παραλία του Αγίου Κοσμά ήταν μέχρι τέλος σε απόσταση αναπνοής από τον Κρομμύδα, σε μεγάλη απόσταση από όλους τους άλλους αθλητές. Οι δύο άλλοι συνεχόμενοι αγώνες 40.000 μ. Ποδηλασία και 10.000 μ. τρέξιμο και οι χρόνοι αλλαγής ήταν μέσα στο παλαιό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από τη συμμετοχή του Σ. Γκοτιζιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2/10/2011. Από αριστερά προς τα δεξιά στη 1η στήλη, πριν την εκκίνηση στο Κολύμπι (ο αθλητής μας με την άσπρη εμφάνιση), στο τερματισμό και έξοδό του από τον αγώνα Κολύμβησης με τον Κρομμύδα και στον αγώνα Ποδηλασίας. Στη 2η στήλη ο αθλητής μας στον αγώνα τρεξίματος, στο βάθρο των νικητών κατά την απονομή των επάθλων (αριστερά) και με το ποδήλατό του και τη φανέλα της ομάδας σε αναμνηστική φωτογραφία.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=567

Αφήστε μια απάντηση