Χαμόγελα αισιοδοξίας έφεραν για το τμήμα Ποδηλασίας του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ οι εμφανίσεις των νεαρών αθλητών μας Ποδηλασίας στους πρώτους αγώνες του 2024, την Κυριακή 4/2/2024 και την Κυριακή 11/2/2024.

Χαμόγελα αισιοδοξίας έφεραν για το τμήμα Ποδηλασίας του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ οι εμφανίσεις των νεαρών αθλητών μας Ποδηλασίας στους πρώτους αγώνες του 2024, την Κυριακή 4/2/2024 και την Κυριακή 11/2/2024. Τα πρώτα χαμόγελα εμφανίσθηκαν στην Ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης από την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στον πρώτο κιόλας αγώνα τους Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ  Γέρακας 2024 vol 1 του διοργανωτή ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ., την Κυριακή 4/2/2024 στον Γέρακα Αττικής. Χάρις στην αθρόα συμμετοχή νεαρών αθλητών μας, μικρών ηλικιακών κατηγοριών, στην καλή οργάνωση και παρουσία της Ομάδας μας, στην αγωνιστικότητα, στην θέληση, στον ενθουσιασμό και στα προσόντα που εμφάνισαν οι νεαροί αθλητές μας και στο πνεύμα Ομάδας. Κοντά ο προπονητής τους κ. Μανώλης Αναστασόπουλος και οι γονείς τους με συντονίστρια την κα Κική Κονταράτου.

Στην κατηγορία Παμπαίδων χωρίς καμία εμπειρία, έκαναν τα πρώτα τους επίσημα αθλητικά ποδηλατικά βήματα οι αθλητές μας Σωτήρης Κοκκόσης και Στέφανος Χόφμανν. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την συμμετοχή τους στον πρώτο τους αγώνα.

Ο πρώτος αγώνας του 2024 ήταν για τον Γιάννη Κλιούμη και τον Λευτέρη Τσαλαμίδα που τερμάτισε σε αξιόλογη θέση. Μαζεύοντας εμπειρία και βαθμούς συνεχίζουμε για υψηλότερους στόχους.

Στην κατηγορία Παίδων αγωνίσθηκε ο Χάρης Σολωμονίδης, ένας αθλητής πολλά υποσχόμενος. Με εξαιρετική εκκίνηση ξεκίνησε τον πρώτο του αγώνα, έχοντας την ατυχία να πάθει μηχανική βλάβη από τον πρώτο γύρο. Παρ’ όλα αυτά δεν εγκατέλειψε και κατάφερε να τερματίσει.

Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν ο μικρός μας φίλος Άγγελος , που κατέλαβε την 3η θέση στον αγώνα επίδειξης kid’s.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Παναγάκη τον μηχανικό της ομάδας, για την πολύτιμη βοήθειά του και φυσικά τον χορηγό μας Action Bikes για την προσφορά της τέντας στον αγώνα και την στήριξή του στην προσπάθειά μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να πάρουν εκκίνηση και να τερματίσουν ικανοποιητικά σε κατηγορίες με απαιτήσεις.

Στον Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης θεωρούν ότι το 2024 αποτελεί για το τμήμα Ποδηλασίας του Σωματείου σημαντικό σταθμό επανεκκίνησης και πρόσθεσης νέων σελίδων μεγάλων διακρίσεων και επιτυχιών, που θα προστεθούν στην μακρόχρονη ένδοξη ιστορία του. Χρειάζεται πάντως υπομονή και συνέχιση της προσπάθειας των νεαρών αθλητών μας Ποδηλασίας. Με προσήλωση στις προπονήσεις, ενθουσιασμό και ομαδικό πνεύμα. Κοντά τους έχουν πάντως τους μεγαλύτερους στην ηλικία και έμπειρους αθλητές Ποδηλασίας της Ομάδας μας, που συνεχίζουν να εκπροσωπούν επάξια το Σωματείο μας στους αγώνες. Τους αθλητές μας από την Αττική, τον Γιώργο Καββαδία, τον Γιώργο Οικονόμου, τον Γιάννη Ματθαιάσο, τον Σπύρο Γκοτζιά, τον Θεόδωρο Ζήκα, τον Χρήστο Χατζηδάκη, τον Γιάννη Ψαρόπουλο, τον Ανδρέα Πολύζο, τον Σπύρο Λιναρδάκη και άλλους. Αλλά έχουν επίσης και τους εκτός Αττικής Αθλητές μας Ποδηλασίας, τον Δημήτρη Γκάτση από τον Αστακό, την Αναστασία Παστουρματζή και τον Μανώλη Κούλη από την Πάτρα, τον Κώστα Ανυφαντή από την Κέρκυρα κ.α. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ποδηλασίας έχει αρχίσει για  το 2024.

* Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν στις 11/2/2024 στην Μάνδρα Αττικής οι νεαροί αθλητές μας Λευτέρης Τσαλαμίδας και Χάρης Σολωμονίδης, στον αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας. Παρά μάλιστα τον μεγάλο και έντονο συναγωνισμό και τις δυσκολίες της διαδρομής. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

* Παρατίθενται φωτογραφίες των αθλητών μας από τον αγώνα Ποδηλασίας της 4/2/2024 στο Γέρακα Αττικής.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5355

Αφήστε μια απάντηση