Νέες νίκες των ομάδων μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και Α.Ο. Αετός Αθηνών στα Πρωταθλήματα Χαντ-Μπωλ. Ο Α.Ο. Αετός Αθηνών ανήλθε στη Β΄ Εθνική Κατηγορία

Νέες νίκες πέτυχαν στα Πρωταθλήματα Χειροσφαίρισης οι ομάδες μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και Α.Ο. Αετός Αθηνών στο Μετς (12.2.2012).

  • Η νίκη του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης ήταν άκοπη, διότι η αντίπαλη ομάδα Αετός Ρίου που είναι ουραγός της βαθμολογίας, δεν κατήλθε ν’ αγωνισθεί και ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του με σκορ 10 – 0 . Έτσι στους δύο αγώνες του πρωταθλήματος που απομένουν, με την ομάδα Αλκυών Δρεπάνου στο Ναύπλιο και με το Καματερό στο Μετς, θα διεκδικήσει τη μία από τις 2 πρώτες θέσεις που οδηγούν στους αγώνες μπαράζ με τις 2 πρώτες ομάδες του άλλου ομίλου για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Στον άλλο αγώνα του Ομίλου μεταξύ των δύο συνδιεκδικητών ανόδου Καματερό – Αλκυών Δρεπάνου, το Καματερό επικράτησε με σκορ 29 – 21.
  • Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο εφετινό πρωτάθλημα ο Α.Ο. Αετός Αθηνών νίκησε εύκολα και τον ισχυρό ΓΣ Κηφισιάς με σκορ 28 – 16 και εξασφάλισε ουσιαστικά τη 1η θέση της βαθμολογίας και την άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Καθώς παραμένει μόνος πρώτος και αήττητος, απομένουν μόνο 3 ακόμα αγώνες και ο 2ος στη βαθμολογία Α.Ο. Πολιτείας  ηττήθηκε στη Σαλαμίνα από το τοπικό Α.Ο. Τελαμών με σκορ 21 – 19, ώστε η μεταξύ τους διαφορά αυξήθηκε σε 4 βαθμούς. Με εξαίρεση τον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Πολιτείας, δεν αναμένεται ότι ο Αετός θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα στους αγώνες του με τον ΓΣ Σαλαμίνας και τον ΠΑΟ Θρίαμβος. Ωστόσο παραμένει στοίχημα στην ομάδα να κερδίσει και εκτός έδρας τον Α.Ο. Πολιτείας για να επιτύχει να ολοκληρώσει όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος μόνο με νίκες, κάτι που μέχρι σήμερα έχει επιτύχει σε όλα τα Πρωταθλήματα Χειροσφαίρισης που γίνονται στη χώρα μας μόνο ο Α.Ο. Πήγασος  Κυψέλης. Ο  αγώνας Α.Ο. Πολιτείας – Α.Ο. Αετός Αθηνών  θα γίνει τη προσεχή Κυριακή το απόγευμα στη Νέα Πολιτεία.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=832

Αφήστε μια απάντηση