Πάρα πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση αποτελεί για το Σωματείο μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ η απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Πρωταθλητή Ποδηλασίας στην κατηγορία C5 Θεόδωρου Χριστοδούλου, στην πρόσφατη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2023 της ΕΑΟΜΑμεΑ.

Πάρα πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση αποτελεί για το Σωματείο μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ η απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Πρωταθλητή Ποδηλασίας στην κατηγορία C5 Θεόδωρου Χριστοδούλου, στην πρόσφατη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2023 της ΕΑΟΜΑμεΑ. Η μεταγραφή αυτή κάνει ιδιαίτερη αίσθηση εξ αιτίας του γεγονότος ότι ο Θεόδωρος Χριστοδούλου διαγράφει ήδη πρωταγωνιστική πορεία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Αθλήματος της Ποδηλασίας Δρόμου και Πίστας ΑμεΑ στα οποία συμμετέχει τα τελευταία χρόνια.

Ο Θεόδωρος Χριστοδούλου συνεχίζει και μία ακόμα παράδοση Σπουδαίων Αθλητών από την Περιφέρεια που εντάσσονται στο Σωματείο μας και μάλιστα για το άθλημα της Ποδηλασίας, καθώς είναι κάτοικος Μεσολογγίου. Έχουν προηγηθεί, μεταξύ των άλλων Αθλητών μας, ο Παναγιώτης Μπάρλας από την Κόρινθο, ο Κωνσταντίνος – Οδυσσέας Σαββόπουλος από την Πέλλα, ο Κωνσταντίνος Κούτσιας από τα Τρίκαλα, ο Παύλος Ζωνουδάκης από το Σπήλι Ρεθύμνου, η Καλλιόπη Αμαριωτάκη από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ο εν ενεργεία Πρωταθλητής μας Σπύρος Μαρκουλάκης από τα Χανιά και πολλοί βέβαια από την Αττική, όπως ο Εμμανουήλ (Μάνος) Καπνόπουλος, ο Γιάννης Δεφίγγος, ο Κωνσταντίνος Νικολής, με κορυφαίο τον δύο φορές Ολυμπιονίκη Αθλητή μας στο Άθλημα της Ποδηλασίας Σταμάτη Κοτζιά, από την Αργυρούπολη, 6ο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο και 8ο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Όλοι αυτοί διακρίθηκαν ιδιαίτερα στο αγαπημένο Άθλημα της  Ποδηλασίας, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (ΑμεΑ) της οποίας οι Αθλητές μας έχουν κατακτήσει πάρα πολλές δεκάδες Μεταλλίων και παράλληλα έχουν και πάρα πολλές συμμετοχές και διεθνείς διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας ΑμεΑ.

Είναι τιμή και χαρά για το Σωματείο μας το γεγονός ότι ο Αθλητής Θεόδωρος Χριστοδούλου αποφάσισε να συνεχίσει την αθλητική του δραστηριότητα ως Αθλητής Ποδηλασίας ΑμεΑ στο Σωματείο μας και τον καλωσορίζουμε. Σαν σύντομο ιστορικό αναφέρουμε ότι ο Χριστοδούλου ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα ως Ποδηλάτης   ΑμεΑ   στο  Σωματείο   Τάλως   Ηρακλείου  και   την  συνέχισε  μετά  στο

Σωματείο Α.Σ. Καστελάνοι. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο Α.Σ. Καστελάνοι και προσωπικά τον Πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Καδδά που απεδέχθη την επιθυμία και την αίτηση του επίλεκτου Αθλητή Θεόδωρου Χριστοδούλου για να μεταγραφεί και τον αποδέσμευσε και μπόρεσε  έτσι ο Θεόδωρος Χριστοδούλου να ενταχθεί στο Σωματείο μας και να συνεχίσει σ’ αυτό την αθλητική πρωταγωνιστική του δραστηριότητα στο αγαπημένο του άθλημα της Ποδηλασίας. Στο Άθλημα που το Σωματείο μας έχει την μεγαλύτερη παράδοση και φιλοδοξούμε να την συνεχίσει.

            * Παραθέτουμε  φωτογραφία του Αθλητή μας πλέον Θεόδωρου Χριστοδούλου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5213

Αφήστε μια απάντηση