Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.00 (7.00 μ.μ.) τελέσθηκε ο Γάμος του Γιώργου Λιανού με την εκλεκτή της καρδιάς του Μάγδα Ζιόνγκα

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.00 (7.00 μ.μ.) τελέσθηκε ο Γάμος του Γιώργου Λιανού με την εκλεκτή της καρδιάς του Μάγδα Ζιόνγκα. Το πιο χαρούμενο, ευτυχισμένο και σημαντικό γεγονός, στην μέχρι σήμερα ζωή του ζεύγους, έγινε στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Σπάτα, μέσα σε Θεία Κατάνυξη, με την παρουσία οικογενειών, συγγενών και φίλων του ζεύγους. Κουμπάροι του ζεύγους ήταν οι κ.κ. Αντώνης Πασπαλάκης και Νίκος Βουτυράκος. Στιγμές μεγάλης συγκίνησης για τον Πρόεδρο του Πήγασου Κυψέλης Δημήτρη Λιανό και την εξαιρετική σύζυγό του Μαριάνα.
Το Μυστήριο και την εκδήλωση που ακολούθησε στο Αγρόκτημα Μελεαγρίς τίμησαν με την παρουσία τους οι Καθηγητές της Νομικής Σχολής Αθηνών κ.κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, Γιώργος Μεντής, Αντώνης Καραμπατζός, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Αλικάκος, η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου και Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κα Ντόρα Πάλλη-Πετραλιά, η Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κα Ντενίζ Παναγοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου κ. Βελισσάριος Τρομπούκης, το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου κα Χριστίνα Καλτσά, το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Ανδρέας Σπανουδάκης, η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ κα Ευαγγελία Κρητικού, η Πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων κα Δήμητρα Αρκά, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων κ. Χριστόφορος Πολυδώρου, οι Παγκόσμιοι και Πανευρωπαϊκοί Πρωταθλητές κ.κ. Γιάννης Αρκάς και Σάκης Αναχουρλής, η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια κα Ξανθή Μπιτζίδου, ο κ. Νίκος Λέμης από τον Παράδεισο Αμαρουσίου, ο κ. Αλέξανδρος Τσιρακίδης από τον Πανερυθραϊκό, η κα Ρίτα Λυμπεράκου από τον Ολυμπιακό Περιστερίου-Χαϊδαρίου, πολλοί επιφανείς δικηγόροι καθώς και πολλά μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων.
Το Δ.Σ. του Πήγασου Κυψέλης εύχεται στους νεόνυμφους να έχουν ευτυχισμένη ζωή, καλή υγεία, μακροημέρευση και καλούς απογόνους. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Λιανός είχε επιτυχημένη προσφορά στον Πήγασο Κυψέλης τόσο ως αθλητής, ιδιαίτερα στα αθλήματα της ποδηλασίας, του χάντμπολ και του σκακιού, όσο και ως δικηγόρος με σημαντικές δικαστικές επιτυχίες.
Ευχόμαστε ολόψυχα στο ζεύγος να μπορέσει να συνδυάσει τις πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις του από την επιτυχημένη επαγγελματική και ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, με τις απαιτούμενες νέες υποχρεώσεις του από τον γάμο.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5210

Αφήστε μια απάντηση