Σημαντικές επιτυχίες των αθλητών μας Ποδηλασίας του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ( Μάΐος 2023 ). Πρωτιά του αθλητή μας Γεωργίου – Αλέξανδρου Καββαδία στον Ποδηλατικό αγώνα της Πετρούπολης της 7/5/2023.

Εξακολουθούν  να διαπρέπουν οι Αθλητές Ποδηλασίας του Σωματείου μας σε όλους τους αγώνες που συμμετέχουν.
  • Στους αγώνες του Τοπικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου που έγιναν στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 για την Ατομική Χρονομέτρηση, απόστασης 23.680 μ. και στην Τανάγρα την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 για την Αντοχή, διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι επίλεκτοι αθλητές μας Αναστασία Παστουρματζή και Γιάννης Ματθαιάσος.
    Η Αναστασία Παστουρματζή, που έχει διατελέσει Πρωταθλήτρια Ελλάδος και έχει διατηρήσει την αγωνιστικότητά της, συμμετείχε στον αγώνα της Ατομικής Χρονομέτρησης της κατηγορίας Γυναικών ΕΛΙΤ στην οποία κατέκτησε την έκτη θέση με χρόνο 47΄ 46΄΄ 054.
    Ο Γιάννης Ματθαιάσος συμμετείχε στον αγώνα Αντοχής των κατηγοριών Μάστερ στον οποίο πρωταγωνίστησε και τερμάτισε την μεγάλη και δύσκολη διαδρομή του αγώνα με χρόνο 2 ωρ. 27΄΄ 89. Δυστυχώς η λειτουργούσα ΤΕΠΑ, η οποία ζητεί και λαμβάνει παράβολο για την συμμετοχή των αθλητών στο Πρωτάθλημα, δεν έχει μέχρι σήμερα στείλει την ξεχωριστή ανά κατηγορία Μάστερ κατάταξη του κάθε αθλητή, για να γνωρίζουμε την σειρά κατάταξης του Γιάννη Ματθαιάσου στη κατηγορία του.
  • Θριάμβευσε ο επίλεκτος Αθλητής μας Μάστερ Γιώργος – Αλέξανδρος Καββαδίας του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στον ποδηλατικό αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας που διοργάνωσε στις 7 Μαΐου 2023 στην Πετρούπολη ο Σύλλογος ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ. Κατέκτησε άνετα την Πρώτη θέση στην κατηγορία του Μάστερ Α και βραβεύθηκε γι’ αυτήν αποδεικνύοντας ότι συνεχίζει να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Δυστυχώς όμως, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ. λαμβάνει παράβολα για την συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες ποδηλασίας, δεν μας έχει αποστείλει μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα του αγώνα. Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα αυτό και την βράβευση του αθλητή μας.
  • Τρεις επίλεκτοι αθλητές μας Μάστερ συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον διασυλλογικό Ποδηλατικό αγώνα δρόμου Αντοχής που διοργάνωσε ο Γ.Ο. Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» στις 7/5/2023 στην Λαμία με την ονομασία «Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας» στην μνήμη του επί σειρά ετών Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Απόστολου Γιαννέλου, που διετέλεσε και Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. Ο αγώνας αυτός έγινε στη διαδρομή Λαμία, προς Θερμοπύλες, προς Μπράλο, επιστροφή προς Μοσχοχώρι, αριστερά προς Γοργοπόταμο, Φραντζή, Λ. Υπάτης, Λιανοκλάδι, επιστροφή τερματισμό στη Λαμία. Απόσταση της διαδρομής 81,3 χιλμ. Οι αθλητές του Σωματείου μας που συμμετείχαν στον Ποδηλατικό Γύρο Λαμίας της 7/5/2023, ο οποίος έγινε με πολυάριθμη συμμετοχή αθλητών και σωματείων, είναι : o Γιάννης Ματθαιάσος που είχε τον καλύτερο χρόνο μεταξύ των αθλητών μας 2 ώρες 28΄ 09΄΄ 19 και αγωνίσθηκε στην κατηγορία Μάστερ Β (16). Ο Γιώργος Οικονόμου που έφερε επίσης πολύ καλό χρόνο 2 ώρες 40΄ 23΄΄ 93 και αγωνίσθηκε στην κατηγορία Μάστερ Α (8ος). Ο επίσης επίλεκτος αθλητής μας Δημήτρης Γκάτσης που μετακινήθηκε στην Λαμία για ν’ αγωνισθεί από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, όπου κατοικεί και διακρίθηκε επίσης φέρνοντας πολύ καλό χρόνο 2 ώρ. 46΄ 12΄΄ 43, αγωνίσθηκε στην κατηγορία Μάστερ Γ (17). Πρέπει ν’ αναφερθεί ότι οι αθλητές μας εκτός από τις δυσκολίες του πολύ όμορφου πάντως αγώνα, είχαν ν’ αντιμετωπίσουν και την κόπωση από την μετακίνησή τους στην Λαμία, οι δύο πρώτοι από την Αθήνα και ο τρίτος από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
  • Στον ποδηλατικό αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας του ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ. που θα γίνει στις 28/5/2023 στον Γέρακα, θα πάρουν το αθλητικό τους «βάπτισμα» στην Ποδηλασία οι νεαροί αθλητές μας Ελευθέριος Τσαλαμίδας, Ιωάννης Κλιούμης (Μίνι Μεγάλα) και Χρήστος Κων/νου Παυλάκος (Παμπαίδες), οι οποίοι προετοιμάζονται με τον προπονητή μας κ. Μανώλη Αναστασόπουλο. Καλή τους επιτυχία.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5142

Αφήστε μια απάντηση