Εντυπωσίασαν στην Πρώτη τους κιόλας εμφάνιση και συμμετοχή στους αγώνες Τοξοβολίας της 14 και 15 Μαΐου 2022 οι αθλητές και οι αθλήτριες Τοξοβολίας του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, με κατάκτηση μάλιστα και Ασημένιου Μεταλλίου ( 2η θέση ) από την σπουδαία αθλήτριά μας Αικατερίνη Ξυράφη, στην κατηγορία Τ1 Γυναικών, που είναι το πρώτο Μετάλλιο για τον Πήγασο Κυψέλης σε αγώνες Τοξοβολίας. Εντυπωσίασαν επίσης με τις επιδόσεις τους και οι αθλητές μας Γρηγόριος Μπούνταλης, Μανούσος Κυπραίος και Μιχαήλ Χήναρος και η αθλήτριά μας Ειρήνη Κλαδοπούλου, στους ίδιους Διασυλλογικούς Αγώνες, που διοργάνωσαν ο Α.Ο. Καρέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στις 14 και 15 Μαΐου 2022 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βύρωνα με Πανελλήνια και πολυάριθμη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών και Σωματείων Τοξοβολίας.

Εντυπωσίασαν στην Πρώτη τους κιόλας εμφάνιση και συμμετοχή στους αγώνες Τοξοβολίας της 14 και 15 Μαΐου 2022 οι αθλητέςκαι οι αθλήτριες Τοξοβολίας του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, με κατάκτηση μάλιστα και Ασημένιου Μεταλλίου ( 2η θέση ) από την σπουδαία αθλήτριά μας Αικατερίνη Ξυράφη, στην κατηγορία Τ1 Γυναικών, που είναι το πρώτο Μετάλλιο για τον Πήγασο Κυψέλης σε αγώνες Τοξοβολίας. Εντυπωσίασαν επίσης με τις επιδόσεις τους και οι αθλητές μας Γρηγόριος Μπούνταλης, Μανούσος Κυπραίος και Μιχαήλ Χήναρος και η αθλήτριά μας Ειρήνη Κλαδοπούλου, στους ίδιους Διασυλλογικούς Αγώνες, που διοργάνωσαν ο Α.Ο. Καρέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στις 14 και 15 Μαΐου 2022 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βύρωνα με Πανελλήνια και πολυάριθμη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών και Σωματείων Τοξοβολίας. Οι αγώνες αυτοί είχαν μεγάλη συμμετοχή περισσότερων των 300 αθλητών και αθλητριών Τοξοβολίας και μεγάλο ενδιαφέρον, διότι έγιναν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αθλητικών περιορισμών λόγω του Κορωνοϊού, που προκάλεσε αυξημένη «δίψα» για τους αγώνες.

Το Τμήμα μας Τοξοβολίας του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης ξεκίνησε δυναμικά και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους σ’ αυτή την πρώτη συμμετοχή σε αγώνες Τοξοβολίας. Οι υπεύθυνοι του Τμήματος, οι κ.κ. Άρης Κόμης, Θεόδωρος Βεργίδης και Θεόδωρος Πρινιωτάκης ήταν παρόντες στους αγώνες αυτούς και συμπαραστάθηκαν στις  προσπάθειες   των   αθλητών   και   των   αθλητριών  μας, παρέχοντας και τεχνικές οδηγίες. Στο τμήμα μας αυτό διαπιστώθηκε από την πρώτη και καλή ημέρα ότι υπάρχουν ικανοί και ποιοτικοί αθλητές και αθλήτριες, ικανοί και άξιοι υπεύθυνοι συμπαραστάτες και εύλογα δημιουργείται ήδη σημαντική αισιοδοξία για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

            *  Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5031

Αφήστε μια απάντηση