Πέντε (5) μετάλλια κατέκτησε και πάλι η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2019 (έγινε στις 13 και 14/7/2019 στο ΟΑΚΑ), μετά από νέα εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών μας. Από αυτά τα δύο (2) είναι χρυσά και τα τρία (3) ασημένια. Ο πρωταθλητής μας Σταμάτης Κοτζιάς κατέκτησε τα δύο (2) χρυσά μετάλλια. Ο πρωταθλητής μας Παναγιώτης Μπάρλας κατέκτησε δύο (2) ασημένια μετάλλια και ο πρωταθλητής μας Δημήτρης Ντόβας κατέκτησε επίσης ασημένιο μετάλλιο, έχοντας συνοδό τον Π. Μπάρλα που είχε έτσι συμβολή και σ’ αυτό το μετάλλιο.

Πέντε (5) μετάλλια κατέκτησε και πάλι η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2019 (13 και 14/7/2019), μετά από νέα εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών μας. Από αυτά τα δύο (2) είναι χρυσά και τα τρία (3) ασημένια. Ο πρωταθλητής μας Σταμάτης Κοτζιάς κατέκτησε τα δύο (2) χρυσά μετάλλια. Ο πρωταθλητής μας Παναγιώτης Μπάρλας κατέκτησε δύο (2) ασημένια μετάλλια και ο πρωταθλητής μας Δημήτρης Ντόβας κατέκτησε επίσης ασημένιο μετάλλιο, έχοντας συνοδό τον Π. Μπάρλα που είχε έτσι συμβολή και σ’ αυτό το μετάλλιο.

Οι αθλητές μας του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ παρουσιάσθηκαν για μια ακόμα φορά πανέτοιμοι και στο εφετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε και πάλι στο κεντρικό Στάδιο του ΟΑΚΑ. Έκαναν για μία ακόμα φορά κατάθεση ψυχής με την ευψυχία και την αγωνιστικότητά τους, εντυπωσίασαν και πανάξια κατέκτησαν και πάλι 5 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2019. Οι αγώνες Στίβου του Πανελληνίου πρωταθλήματος έγιναν στο κεντρικό Στάδιο του ΟΑΚΑ στο διήμερο Σάββατο 13/7 και Κυριακή 14/7/2019. Όλα τα μετάλλια για την ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης κατέκτησαν σε αγώνες δρόμου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ 2019 οι πρωταθλητές μας Σταμάτης Κοτζιάς (2 χρυσά), Παναγιώτης Μπάρλας (2 ασημένια) και Δημήτρης Ντόβας (1 ασημένιο). Η ομάδα μας έκανε αισθητότατη και εφέτος την παρουσία της στο πρωτάθλημα Στίβου, διατηρώντας τη σπουδαία παράδοση της κατάκτησης πολλών μεταλλίων στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου την οποία δημιούργησε τα τελευταία χρόνια και απέσπασε τα συγχαρητήρια.

Στην  πρώτη  αγωνιστική   περίοδο  του   Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  Στίβου ΑμεΑ 2019, το Σάββατο το πρωΐ 13/7/2019, έγινε το αγώνισμα των 1.500 μ., στο οποίο μετείχε ο πρωταθλητής μας Δημήτρης Ντόβας στην κατηγορία 11 με συνοδό τον επίσης πρωταθλητή μας Παναγιώτη Μπάρλα. Ο Δημήτρης Ντόβας με το συνοδό του Παναγιώτη Μπάρλα κατέκτησαν δίκαια, πανάξια και θριαμβευτικά την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο με το χρόνο 7΄ 13΄΄ 14, με τον οποίο συνέτριψαν κατά 26΄΄ την περσινή τους επίδοση στον ίδιο αγώνα (πέρσι είχαν φέρει χρόνο 7΄ 39΄΄ 70) και ανέβηκαν έτσι στη δεύτερη θέση του βάθρου των νικητών, αφού έτρεξαν όλη την απόσταση πολύ δυνατά και ταυτόχρονα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών. Συγχαρητήρια και στους δύο για την άψογη εμφάνιση και τη θριαμβευτική επιτυχία τους.

 Το απόγευμα του Σαββάτου 13/7/2019 έγιναν τα αγωνίσματα Δρόμου των 200μ. και των 5.000μ. στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής περιόδου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ 2019. Ο πρωταθλητής μας Σταμάτης Κοτζιάς ήταν πανέτοιμος και εντυπωσίασε με την εμφάνισή του κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 200μ. της κατηγορίας 36, με χρόνο 40΄ 67΄΄, συντρίβοντας την ατομική του επίδοση. Ο πρωταθλητής μας Παναγιώτης Μπάρλας εντυπωσίασε επίσης για μια ακόμα φορά με την εμφάνισή του στο ίδιο αγώνισμα των 200μ. και συνέτριψε επίσης για μια ακόμα φορά κατά 3΄΄ την επίδοσή του στο αγώνισμα αυτό επιτυγχάνοντας χρόνο 39΄ 42΄΄ (το περσινό του ρεκόρ στο αγώνισμα ήταν 42΄ 76΄΄) κατακτώντας έτσι με άνεση και δίκαια την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Ο πρωταθλητής μας Δημήτρης Ντόβας δεν μπόρεσε τελικά να συμμετάσχει στον αγώνα των 5.000μ., καθώς ήταν καταπονημένος από τον πρωϊνό αγώνα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εφέτος συνέπεσαν να διεξαχθούν την  ίδια ημέρα και τα δύο αγωνίσματα των 1.500μ. και των  5.000μ.

 Την  τρίτη αγωνιστική περίοδο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ 2019, που ήταν τα αγωνίσματα της Κυριακής, το πρωΐ 14/7/2019 οι αθλητές μας είχαν ρεπό.

Τη Κυριακή 14/7/2019, το απόγευμα, στην τέταρτη αγωνιστική περίοδο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ 2019, οι πρωταθλητές μας Σταμάτης Κοτζιάς και Παναγιώτης Μπάρλας του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ολοκλήρωσαν τις επιτυχημένες και εντυπωσιακές εμφανίσεις τους με τη κατάκτηση 2 ακόμα μεταλλίων, στο αγώνισμα των 400μ. αμφότεροι. Ο πρωταθλητής μας Σταμάτης Κοτζιάς στο αγώνισμα αυτό της κατηγορίας 36 στο οποίο μετά από μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, κατέκτησε και πάλι τη 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1΄ 34΄΄ 63 και ο Κορίνθιος πρωταθλητής μας Παναγιώτης Μπάρλας στο αγώνισμα αυτό της κατηγορίας 46, στο οποίο εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά και κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα αυτό, πετυχαίνοντας μάλιστα χρόνο 1΄ 29΄΄ 44, που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα αυτό (έναντι του περσινού του χρόνου 1΄ 30΄΄ 08 στον ίδιο αγώνα).  

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που αγωνίσθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2019 με την ομάδα μας και κατάφεραν αυτές τις νέες μεγάλες διακρίσεις τους.

Με τα 5 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2019, η ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης έφθασε ήδη τα 14 μετάλλια στα μέχρι τώρα διεξαχθέντα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2019 (Ποδηλασίας Πίστας 3, Ποδηλασίας Δρόμου 3, Παρατριάθλου 1, Ξιφασκίας με Αμαξίδιο 2 και Στίβου 5).

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4577

Αφήστε μια απάντηση