Έτοιμοι για νέες διακρίσεις και μετάλλια είναι οι αθλητές μας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σκακιού Τυφλών (21 – 25/11/2018) και Ξιφασκίας με Αμαξίδιο (25/11/2018). Ο Βασίλης Ντούνης στο δρόμο και για νέες διεθνείς διακρίσεις στη Ξιφασκία με Αμαξίδιο.

Έτοιμοι για νέες διακρίσεις και μετάλλια είναι οι αθλητές μας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σκακιού Τυφλών (21 – 25/11/2018) και Ξιφασκίας με Αμαξίδιο (25/11/2018). Ο Βασίλης Ντούνης στο δρόμο και για νέες διεθνείς διακρίσεις στη Ξιφασκία με Αμαξίδιο. Εφέτος και τα δύο αυτά Πανελλήνια Πρωταθλήματα θα γίνουν λίγο νωρίτερα, καθώς συνήθως διεξάγονται τον μήνα Δεκέμβριο. Οι αθλητές μας πάντως είναι πανέτοιμοι και υπάρχει εύλογη αισιοδοξία ότι θα προσθέσουν και νέα μετάλλια στην πλούσια συλλογή τους. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού 2018 θα ξεκινήσει πρώτο, διότι θ’ αρχίσει την Τετάρτη 21/11/2018, θα γίνει με το Ελβετικό σύστημα 7 γύρων και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25/11/2018, με τόπο της διεξαγωγής του τις Σέρρες. Η  ομάδα μας θα εκπροσωπηθεί σ’ αυτό από την αθλήτριά μας Αθηνά Λιβανοπούλου, κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια και πρωταθλήτρια Ελλάδας και το 2018 στο Σκάκι Τυφλών και τους διεθνείς αθλητές μας Δημήτριο Ντόβα και Αλέξιο Μανάγια. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας με Αμαξίδιο θα γίνει στην περιοχή Μάτι στις 25/11/2018. Η ομάδα μας θα εκπροσωπηθεί και πάλι σ’ αυτό από τον Παραολυμπιονίκη αθλητή μας Βασίλη Ντούνη.

*   Ήδη ο αθλητής μας Βασίλης Ντούνης έχει αναχωρήσει και συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του αθλήματος, που γίνεται στην Γεωργία και, μόλις επιστρέψει, θα αγωνισθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μάλιστα από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει η συγκέντρωση βαθμών – πόντων για την πρόκριση της συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκυο. Ο Βασίλης Ντούνης στην πρώτη του συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Βραζιλίας 2016 κατέκτησε την 4η θέση και στο ατομικό της Σπάθης και  στο Ομαδικό με την Εθνική Ομάδα Ξιφασκίας. Εύλογα πλέον προσπαθεί με αξιώσεις για τη νέα πρόκριση με τελικό σκοπό την κατάκτηση μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκυο με την Εθνική μας Ομάδα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4056

Αφήστε μια απάντηση