Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο αθλητής ποδηλασίας Αλέξανδρος Γκαλέττι του Σωματείου μας Α.Ο. Αετός Αθηνών θριάμβευσε κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας Μάστερ Α και την δεύτερη στην γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών Μάστερ στο ποδηλατικό σιρκουΐ 40,8 χιλιομέτρων, που έγινε στην Άμφισσα στις 27/5/2018.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο αθλητής ποδηλασίας Αλέξανδρος Γκαλέττι του Σωματείου μας Α.Ο. Αετός Αθηνών θριάμβευσε κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας Μάστερ Α και την δεύτερη στην γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών Μάστερ στο ποδηλατικό σιρκουΐ 40,8 χιλιομέτρων, που έγινε στην Άμφισσα στις 27/5/2018. Ο αθλητής μας Αλέξανδρος Γκαλέττι ακολούθησε ξέφρενο ρυθμό με μεγάλη ταχύτητα από το ξεκίνημα του αγώνα και «ξεκόλλησε» από τους άλλους αθλητές, πιστοποιώντας έτσι και την συνεχή ανοδική αγωνιστική του πορεία. Έτσι ήλθε φυσικό αποτέλεσμα η μεγάλη του νίκη με χρόνο μάλιστα 50΄ 01΄΄ έναντι 50΄ 58΄΄ του Ηλία Μπόλη του Π.Ο.Πατρών που ήλθε δεύτερος στην κατηγορία του Μάστερ Α. Μάλιστα έχασε για μόλις 35΄΄ την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης όλων των κατηγοριών Μάστερ. Είναι πάντως χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η μέση ωριαία ταχύτητα (μουαγιέν) που ανέπτυξε στον αγώνα είναι 48,943 χιλιόμετρα με βάση την χιλιομετρική απόσταση του αγώνα (40,8 χιλιομ.) και τον χρόνο που έφερε (50΄ 01΄΄), που είναι πολύ μεγάλη επίδοση. Ο Αλέξανδρος είναι από τους κορυφαίους αθλητές ποδηλασίας, ο καλύτερος εφέτος του Α.Ο. Αετός Αθηνών και αναμένεται ότι θα έχει ακόμα καλύτερη αθλητική συνέχεια.

Τον παραπάνω αγώνα σιρκουΐ διοργάνωσε στην Άμφισσα ο Ποδηλατικός Όμιλος Ζεύς την Κυριακή 27/5/2018 με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Λεωφόρος Σαλώνων). Η κάθε στροφή του σιρκουΐ είχε απόσταση 2,72 χιλιομέτρων και έγιναν συνολικά 15 στροφές – γύροι, συνολικής απόστασης 40,8 χιλιομέτρων.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3918

Αφήστε μια απάντηση