Νέα εποχή στο Χόκεϊ επί Πάγου για τις ομάδες μας. Προπονητής στο Πήγασο Κυψέλης ο κ. Μιρέλ Ντουμιτράκε

Νέα εποχή αρχίζει για τις ομάδες μας Χόκεϊ επί Πάγου Γυναικών, τον Α.Ο. Πήγασο Κυψέλης και τον Α.Ο. Αετός Αθηνών – Αμαζόνες. Με απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης προπονητής στην ομάδα Χόκεϊ επί Πάγου Γυναικών του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης ανέλαβε ο καταξιωμένος προπονητής του αθλήματος κ. Μιρέλ Ντουμιτράκε, ενώ προπονητής στην αντίστοιχη ομάδα Γυναικών του Α.Ο. Αετός Αθηνών – Αμαζόνες παραμένει ο επίσης καταξιωμένος προπονητής του αθλήματος κ. Γιώτης Ευκαρπίδης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα βοηθούσε και στο Πήγασο. Έτσι οι δύο κορυφαίες ελληνικές γυναικείες ομάδες Χόκεϊ επί Πάγου που εναλλάσσονται στη κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος του αθλήματος αυτού, θα έχουν στο εξής προπονητές τους δύο κορυφαίους έλληνες προπονητές στο Χόκεϊ επί Πάγου και αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο η ανταγωνιστικότητά τους.

* Οι προπονήσεις στο Χόκεϊ επί Πάγου έχουν αρχίσει και συνεχίζονται στο Παγοδρόμιο Αθηνών επί της Λεωφόρου Πειραιώς. Όσες αθλήτριες επιθυμούν να ενταχθούν σε μια από τις δύο ομάδες μας, μπορούν να επικοινωνήσουν στη παρούσα ιστοσελίδα μας.

*  Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών ενημέρωσε τα Σωματεία ότι το νέο πανελλήνιο πρωτάθλημα Χόκεϊ επί Πάγου θα αρχίσει στις 17 Δεκεμβρίου 2012, κατά πάσα δε πιθανότητα το πρωτάθλημα των Γυναικών θα αρχίσει τον Ιανουάριο  2013. Κατά πληροφορίες στο πρωτάθλημα των Γυναικών θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά και μια ή δύο ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=1198

Αφήστε μια απάντηση