Με ευρείας έκτασης διαφορά στο σκορ νίκησε με 5 – 1 εκτός έδρας η Ομάδα μας Σκακιού τον Σ.Ο. Καλλιθέας στις 19/11/2023 για το Ομαδικό Κύπελλο Σκακιού Αττικής «Δρεπανιώτης» 2023.

Με ευρείας έκτασης διαφορά στο σκορ νίκησε με 5 – 1 εκτός έδρας η Ομάδα μας Σκακιού τον Σ.Ο. Καλλιθέας  στις 19/11/2023 για το Ομαδικό Κύπελλο Σκακιού Αττικής «Δρεπανιώτης» 2023.

Η Ομάδα μας Σκακιού συμμετέχει στην διοργάνωση αυτή με ανανεωμένη και εναλλασσόμενη κάθε φορά σύνθεση, στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της για το προσεχές πρωτάθλημα Αττικής. Στο συγκεκριμένο αγώνα που έδωσε με Ομάδα του Ιστορικού Ισχυρού Σκακιστικού Συλλόγου Σ.Ο. Καλλιθέας, οι Σκακιστές του Πήγασου Κυψέλης διέπρεψαν κατακτώντας πέντε  νίκες στις 6 συνολικά σκακιέρες του αγώνα. Τις νίκες για τον Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στον αγώνα της 19/11/2023 με τον Σ.Ο. Καλλιθέας κατέκτησαν οι Σκακιστές μας  Παναγιώτης  Ανδριτσόπουλος, Παναγιώτης Σιφωνιός, Κώστας Παπακυριακόπουλος, Ανδρέας Κάντζιος και Παύλος Γκολογιάννης. Ο αρχηγός και ψυχή της Ομάδας μας Σκακιού Στέλιος Χρυσομάλλης ήταν παρών στον αγώνα, αλλά δεν συμμετείχε σ’ αυτόν για να δώσει την ευκαιρία της συμμετοχής στον αγώνα σε περισσότερους νέους Σκακιστές της Ομάδας μας. Οι νίκες των Σκακιστών μας επιτεύχθηκαν μετά από όμορφες σκακιστικές παρτίδες και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5269

Αφήστε μια απάντηση