Η Ομάδα μας Χάντ-μπωλ του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ επανήλθε και πάλι πανάξια στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ με θριαμβευτική Νίκη 32 – 16 επί του ισχυρού Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ. Σύσσωμοι οι Αθλητές μας, οι Υπεύθυνοι του Τμήματος Χάντ-μπωλ, η Τεχνική Ηγεσία, η Διοίκηση και οι Φίλαθλοι της Ομάδας μας, που κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ,  πανηγύρισαν την νίκη και την Άνοδο Κατηγορίας (5/6/2022), αφού ήταν ο τελευταίος αγώνας της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος.

Η Ομάδα μας Χάντ-μπωλ του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ επανήλθε και πάλι πανάξια στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ με θριαμβευτική Νίκη 32 – 16 επί του ισχυρού Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ. Σύσσωμοι οι Αθλητές μας, οι Υπεύθυνοι του Τμήματος Χάντ-μπωλ, η Τεχνική Ηγεσία, η Διοίκηση και οι Φίλαθλοι της Ομάδας μας, που κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ,  πανηγύρισαν την νίκη και την Άνοδο Κατηγορίας (5/6/2022), αφού ήταν ο τελευταίος αγώνας της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 5/6/2022 το απόγευμα (6 μ.μ. – 7.30΄μ.μ.) στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ, στο οποίο ξαναπανηγυρίσθηκε και ξαναγιορτάστηκε η επάνοδος της Ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Χειροσφαίρισης Ανδρών. Παρά την κρισιμότητά του, την παρουσία πολλών φιλάθλων, αλλά και γκρουπ οπαδών άλλων Ομάδων, καθώς ήταν ο τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος και το αποτέλεσμά του επηρέαζε ανάλογα την βαθμολογική κατάταξη και των Ομάδων τους, στο πλαίσιο της κατάκτησης ή μη της μίας εκ των δύο θέσεων Ανόδου Κατηγορίας, ο αγώνας διεξήχθη με υποδειγματική Τάξη και Ασφάλεια. Αφού ο Πήγασος Κυψέλης φρόντισε παραδειγματικά και εξασφάλισε πλήρως την ομαλή και την ασφαλή διεξαγωγή του κρίσιμου με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αγώνα, στην ομαλή διεξαγωγή του οποίου συνέβαλε και η παρουσία Αστυνομικής Δύναμης. Η  Άνοδος – Επάνοδος της Ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Χειροσφαίρισης Ανδρών πανηγυρίσθηκε δεόντως από τους Πανάξιους Αθλητές μας, που βοήθησαν να γίνει και ένα θεαματικό με πολλά γκολ παιχνίδι, την Προπονήτριά μας Νατάσα Δημητρίου, τους Υπεύθυνους του Τμήματος (Παύλο Μπουλταδάκη, Σπύρο Κολαΐτη, Γιάννη Ξανθάκη), τους  Φιλάθλους μας,  που  αγκάλιασαν  και  συμπαραστάθηκαν  στις  προσπάθειες των  

Αθλητών  μας,  μεταξύ  των οποίων ήταν και πολλοί  παλαιοί Αθλητές μας που είχαν αγωνισθεί στην ομάδα μας ακόμα και πριν από 35 με 40 χρόνια (Ν. Τραπεζάρης, Σ. Αλούπης, Γ. Λέβας, Κ. Συρεγγέλας, κ.α.) και όσους εν ενεργεία δεν αγωνίσθηκαν στον αγώνα αυτό, καθώς και από σύσσωμο το Δ.Σ. του Σωματείου μας, που προσήλθαν και παρακολούθησαν τον τελευταίο καθοριστικό και νικηφόρο αγώνα του εφετεινού Πρωταθλήματος Χάντ-μπωλ. Το τελικό σφύριγμα της λήξης από τους άριστους διαιτητές στον αγώνα αυτό, ήταν εναρκτήριο του αγκαλιαστού κυκλικού πανηγυρικού χορού των πανάξιων Αθλητών μας και των πανηγυρισμών όλων των Πηγασιωτών στο ΜΕΤΣ. Οι παρευρισκόμενοι άλλωστε δεν χόρτασαν μόνο την Άνοδο. Χόρτασαν για μία ακόμα φορά εφέτος αγωνιστικότητα, αποφασιστικότητα, ευψυχία, ομαδικότητα, πλούσιο πανέμορφο Χαντμπολικό θέαμα, πολλά όμορφα γκολ και ευρείας έκτασης άνετη και δίκαιη νίκη με σκορ 32 – 16. Και το συγκινητικό φινάλε για τους Αθλητές μας Νίκο Ψαρρό και Αντώνη Πολίτη, τους Αντώνη Πολίτη και Νίκο Ψαρρό, που αγωνίσθηκαν και πιθανότατα έκλεισαν την αγωνιστική αθλητική τους καριέρα στο Χάντ-μπωλ στην Ομάδα μας, με υπερπολυετή προσφορά σε αυτήν. Με χαρακτηριστικά αγωνιστικά στοιχεία την μεγάλη τους αθλητική ικανότητα σε συνδυασμό με την αγάπη τους στην Ομάδα μας, το μεγάλο τους πάθος και την αυταπάρνησή τους μέχρι και στον νικηφόρο αγώνα της 5/6/2022 της Ανόδου – Επανόδου της Ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Και η Ομάδα μας με Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. τους βράβευσε στον αγώνα αυτό για την υπερπολυετή προσφορά τους. Οι στιγμές ήταν πολύ συγκινητικές για όλους (συναθλητές, παράγοντες, φιλάθλους) και φυσικά και για τις Οικογένειές τους που στάθηκαν κοντά τους σ’ όλο αυτό το όμορφο και πολύχρονο αθλητικό ταξίδι τους, αλλά και στον τελευταίο αγώνα τους και την βράβευσή τους. Και οι δύο όμως αθλητές μας τους αποζημίωσαν και στον αγώνα αυτό με την υπέροχη εμφάνισή τους για μία ακόμα φορά και τα γκολ που  έβαλαν. Σαν αθλητές θα μας λείψουν. Τις βραβεύσεις στους δύο αθλητές έκαναν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτριος Λιανός και ο Δικηγόρος Γεώργιος Λιανός που με την επιτυχή νομική του υποστήριξη  ανέτρεψε την παντελώς εσφαλμένη απόφαση της Ο.Χ.Ε. να αγνοήσει τα άμεσα και έγκαιρα γνωστοποιηθέντα σ’ αυτήν και υποδεικνυόμενα 4 κρούσματα Κορωνοϊού σε Αθλητές μας και να οδηγήσει σε φερόμενη διεξαγωγή αγώνα (στα Χανιά) με μηδενισμό της Ομάδας μας και αφαίρεση ενός βαθμού, αντί της επιβεβλημένης αναβολής και του ορισμού νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Κατά την  βράβευση των δύο αυτών

Αθλητών μας ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Δημ. Λιανός τους είπε τα εξής : «Σας ευχαριστούμε από Καρδιάς για την πολυετή πολύτιμη από Καρδιάς, αθλητική προσφορά σας στην Ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε και εφέτος στην Άνοδο – Επάνοδο της Ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Χειροσφαίρισης Ανδρών. Σας Αγαπάμε. Σας Προσκαλούμε να Παραμείνετε κοντά στην Ομάδα μας και να Συνεχίσετε έστω από κάποιο άλλο πόστο».

Για τον αγώνα οι Αθλητές μας, πραγματοποιώντας από την αρχή εντυπωσιακή εμφάνιση, πήραν από το ξεκίνημα το προβάδισμα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τον τελικό νικητή. Έδειξαν από την αρχή την ανωτερότητά τους και την αδιαπραγμάτευτη αποφασιστικότητά τους για την Νίκη και την Άνοδο Κατηγορίας. Κι ας είχαν απέναντί τους την ισχυρή Ομάδα Έσπερος Καλλιθέας. Από την αρχή οι Αθλητές του Πήγασου Κυψέλης πήραν το προβάδισμα στο σκορ και με συνεχώς επιταχυνόμενο ρυθμό αύξαναν έκτοτε συνεχώς την υπέρ τους διαφορά μέχρι το τελικό σκορ 32 -16. Απέδωσαν όλοι ομαδικό, τεχνικό, γρήγορο και θεαματικό με πολλά γκολ Χάντ-μπωλ, που μόνο το Χάντ-μπωλ μπορεί να προσφέρει. Με την χαρακτηριστική αγωνιστικότητα και το πάθος τους, με περίτεχνους συνδυασμούς και αποτελεσματικότητα. Με μπροστάρηδες στον αγώνα αυτό τον σούπερ Μάριο Νικολάου και τον εξαιρετικό Δημήτρη Κοντογιώργο και σε πολύ καλή απόδοση επίσης τους Νίκο Ψαρρό και Αντώνη Πολίτη και όλους ανεξαιρέτως τους συναθλητές τους. Η νίκη του Πήγασου Κυψέλης, με αυτά τα δεδομένα ήταν και απολύτως δίκαιη και εύκολη και το τελικό σκορ 32 – 16 δίνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι Αθλητές του Έσπερου Καλλιθέας παρουσίασαν καλό σύνολο, με ποιότητα και αγωνιστικότητα και προσπάθησαν το καλύτερο για την Ομάδα τους.

Η διακύμανση του σκορ του αγώνα ανά πεντάλεπτο: 5΄= 1 – 0, 10΄= 3 – 2, 15΄= 5 – 5, 20΄= 9 – 7, 25΄= 14 – 7, ημίχρονο = 17 – 7, 35΄= 18 – 10, 40΄= 21 – 11, 45΄= 23 – 12, 50΄= 24 – 13,  55΄= 28 – 14, τελικό σκορ = 32 – 16.

Οι διαιτητές του αγώνα κ.κ. Αχιλλέας Βήτας και Γεράσιμος Σκλαβενίτης πραγματοποίησαν ρεσιτάλ αρίστης διαιτησίας. Άψογος στα καθήκοντά του ήταν ο Παρατηρητής του αγώνα κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Οι συνθέσεις των δύο Ομάδων:

Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Προπονήτρια Δημητρίου Αναστασία, Συνοδοί Μπουλταδάκης   Παύλος,   Κολαΐτης   Σπυρίδων   –   Ναπολέων,  Ξανθάκης  Ιωάννης) :

Φωτόπουλος Φώτιος, Ζυλί Τζουλιάνο – Παύλο, Σκλαβούνος Χρήστος 1, Κοντογιώργος Δημήτριος 10, Βασάλος Νικόλαος 1, Βασιλείου Θεμιστοκλής 1, Νεοχωρίτης Κοσμάς, Κωνσταντινίδης Σωκράτης, Σάρδης Γεώργιος 1, Παπαγιαννόπουλος Σταύρος, Νικολάου Μάριος 10, Σκληρός Βασίλειος 2, Βασιλείου Ελευθέριος, Ψαρρός Νικόλαος 4, Πολίτης Αντώνιος 2.

Π.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ (Συνοδός Σεϊντής Γεώργιος) : Αντωνιάδης Χρήστος, Αρβανιτίδης Στυλιανός 2, Πανταζής Σταύρος 6, Παναγόπουλος Ιωάννης, Ταυρόπουλος Στυλιανός 4, Καυκούλας Παναγιώτης 2, Παπάζογλου Χρήστος, Τοτάζι Ιωάννης 2, Τυμπάμπογλου  Ιωάννης.

*  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ αναφέρουμε ότι στην αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 η Ομάδα μας Χάντ-μπωλ Ανδρών έδωσε συνολικά 18 αγώνες στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, σημειώνοντας 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στην επίθεση σημείωσε 479 γκολ, έχοντας την καλύτερη επίθεση σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους Ομίλους της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, στην οποία συμμετείχαν 22 Ομάδες.

*  Ήδη από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022 ο στόχος της Ομάδας μας Χάντ-μπωλ ήταν η Άνοδος Κατηγορίας. Δηλαδή η Επάνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Χειροσφαίρισης Ανδρών. Καθώς ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης είναι από τις ελάχιστες Ελληνικές Ομάδες Χάντ-μπωλ που ξεκίνησαν στο πρώτο επίσημο Πρωτάθλημα Χάντ-μπωλ το 1980 με έδρα το τότε ανοικτό Γήπεδο του Πανελληνίου Γ.Σ., έχοντας διαγράψει έκτοτε ανελλιπείς συμμετοχές με ένδοξη χαντομπολική ιστορία και παρουσία επί 43 συνεχή χρόνια στα Πρωταθλήματα Χάντ-μπωλ με πολλές εκατοντάδες Αθλητών Χάντ-μπωλ που ο καθένας τους έβαλε το μικρό ή μεγαλύτερο λιθαράκι του στην ιστορία της Ομάδας μας, πολλές διακρίσεις και εύλογες φιλοδοξίες για ανάλογη συνέχεια στο άθλημα αυτό. Ανεξάρτητα αν κάποιοι αγνοούν ή δεν σέβονται την ιστορία μας για δικούς τους λόγους.

Είναι γεγονός ότι η Άνοδος δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε δεδομένη, καθώς έπρεπε να κατακτηθεί αρχικά μία από τις τέσσερεις πρώτες θέσεις στην αρχική φάση του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας με όλες τις Ομάδες και στη συνέχεια να κατακτηθεί μία από τις δύο πρώτες θέσεις Ανόδου στην νέα σειρά διπλών αγώνων της τελικής φάσης μεταξύ των 4 πρώτων Ομάδων. Την άνοδο όμως, διεκδικούσαν και άλλες ισχυρές Ομάδες, όπως ο Έσπερος Καλλιθέας, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, ο Ιδομενέας Γαλατά Χανίων, ο Α.Ο. Πολιτεία, η Λαμία και ο Δίας Μοσχάτου. Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το αντιμετώπισαν με απόλυτη επιτυχία οι πανάξιοι Αθλητές μας με ενότητα, αγάπη και συνεργασία, με δύναμη, ικανότητα και αποφασιστικότητα και με τη κατάλληλη διαχείριση λόγω των πολλών προβλημάτων από απουσίες βασικών αθλητών κυρίως λόγω τραυματισμών και άλλες αιτίες, όπως ασθένειες και κρούσματα Κορωνοϊού. Δίπλα τους ακριβώς στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. κ. Παύλος Μπουλταδάκης, ο Έφορος Χειροσφαίρισης κ. Σπύρος Κολαΐτης και ο κ. Γιάννης Ξανθάκης. Βοήθησαν μεταξύ άλλων ν’ αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο οι αποθεραπείες των τραυματισθέντων αθλητών μας, η κατάλληλη αναπλήρωση των εκάστοτε απόντων αθλητών, οι παντοειδείς κραδασμοί εξ αιτίας των εμποδίων και των προβλημάτων από την άνιση σε βάρος της Ομάδας μας μεταχείριση της αρμόδιας αθλητικής αρχής του αθλήματος και από τις εσφαλμένες αποφάσεις της, για την διόρθωση των οποίων και την εν τέλει τήρηση των αυτονοήτων η Ομάδα μας αναγκάσθηκε να τρέχει και να επιβαρυνθεί και με πρόσθετα επί πλέον έξοδα. Στις χαρές πάντως από την Άνοδο δεν συνεχίζουμε αυτή την πράγματι πονεμένη αναφορά παραπόνων, με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα έχουν κατανόηση, σωστότερη αντιμετώπιση προς την Ομάδα μας οι υπεύθυνοι της αθλητικής αρχής του αθλήματος. Εκείνο πάντως που πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουν είναι ότι πρέπει η αθλητική αρχή του Χάντ-μπωλ να ενδιαφερθεί, να κατανοήσει, να επανεξετάσει και ν’ αναλάβει και σημαντικό έστω μέρος των τεράστιων δυσβάστακτων για τα Σωματεία – μέλη της δαπανών τέλεσης των αγώνων, τα οποία κάλυπτε παλαιότερα η ίδια και εδώ και μερικά χρόνια έχει μετακυλίσει εξ ολοκλήρου στις Ομάδες. Τις δαπάνες για τους Διαιτητές, για την Γραμματεία των Αγώνων, τις εκτός έδρας δαπάνες μετακινήσεων των Διαιτητών, τα έξοδα μετακινήσεων των Ομάδων σε μακρινές αποστάσεις κλπ, κλπ. Καθώς μάλιστα οι περισσότερες Ομάδες στερούνται εσόδων τουλάχιστον στην Β΄ Εθνική Κατηγορία Χάντ-μπωλ. Και ενώ άστοργα επιλέγει π.χ. να διαιτητεύουν στους αγώνες της Κρήτης διαιτητές από άλλη Περιφέρεια, μολονότι υπάρχουν Κρήτες διαιτητές και να επιβαρύνονται  έτσι οι Ομάδες και με επί πλέον δυσβάστακτες δαπάνες και για την μετακίνηση αυτών των εκτός Κρήτης διαιτητών και ενώ επίσης επιλέγει ακόμα π.χ. να ορίζει υποχρεωτική και β΄ Φάση αγώνων Πρωταθλήματος (που η Ομάδα μας δεν έχει συναινέσει για τους παραπάνω οικονομικούς λόγους), με αποτέλεσμα να εξαναγκάζονται οι Ομάδες να πραγματοποιούν εκ νέου δυσβάστακτες κοστοβόρες δαπάνες μετακίνησης των  πολυμελών  αποστολών τους  π.χ. από  Αθήνα  σε Χανιά  με επιστροφή  ( όπως  εν  προκειμένω )  και  αντιστρόφως (για  την  Ομάδα  των  Χανίων).

Παραμένει λοιπόν εύλογο τα εξής ερώτημα: Αν η αθλητική αρχή του Χάντ-μπωλ πλήρωνε η ίδια, όπως παλαιότερα, χρηματικά ποσά για αυτές τις μετακινήσεις για την τέλεση των αγώνων Πρωταθλήματος, χωρίς όμως να υπάρχουν επαρκή κονδύλια στον προϋπολογισμό της για αυτή την αιτία, θα επέλεγε και θα όριζε τέτοια 2η φάση με δυσβάστακτες εκ νέου μετακινήσεις; Εφ’ όσον λοιπόν δεν έχει επέλθει κάποια κόπωση και υπάρχει ενδιαφέρον για τα Σωματεία – μέλη της, ας το ξαναδεί για ν’ αποφευχθεί το στράγγισμα και η οικονομική εξόντωση των Σωματείων –  μελών της. Επισημαίνουμε άλλωστε ότι οι δύο πρώτες Ομάδες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (της φάσης με την συμμετοχή όλων των Ομάδων και με δύο γύρους) ήταν η Ομάδα μας και ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, δηλαδή οι ίδιες ακριβώς που κατέλαβαν τις δύο προνομιούχες θέσεις Ανόδου Κατηγορίας και στην Β΄ και τελική Φάση του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Για περισσότερους αγώνες ας γίνονται και άλλοι αγώνες ή τουρνουά μεταξύ κοντινών τοπικά Ομάδων. Η επανεξέταση, η διόρθωση και η ορθή επίλυση αυτού του προβλήματος θα δώσει τεράστια οικονομική ανάσα σε όλα τα Σωματεία και περισσότερη δύναμη για την συνέχεια στο άθλημα. Απόλυτα εύλογες σκέψεις, σαφείς, καλόπιστες και καλοπροαίρετες προτάσεις. Και για να μην νομισθεί ότι αυτά είναι τα μόνα προβλήματα που αντιμετώπισε και εφέτος το τμήμα μας Χάντ-μπωλ  και ως τώρα το Σωματείο μας τα αντιμετωπίζει μόνο του, αναφέρουμε με την ευκαιρία ότι τα δύο τελευταία χρόνια αφαιρέθηκαν ειδικά οι γραμμές Χάντ-μπωλ από τα δύο μοναδικά ανοικτά γήπεδα Χάντ-μπωλ του Δήμου Αθηναίων – ΟΠΑΝΔΑ (στα οποία γίνονταν προπονήσεις και επίσημοι αγώνες Πρωταθλημάτων Χάντ-μπωλ των ηλικιακών τμημάτων) από τα πάρα πολλά ανοικτά γήπεδα που διαχειρίζεται ο ΟΠΑΝΔΑ και σε όλα παραμένουν οι γραμμές για το Μπάσκετ. Ενώ επίσης μας είχε παραχωρηθεί για την Ομάδα μας Χάντ-μπωλ Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 μόνο μία εβδομαδιαία προπόνηση σε καθημερινή και μία δεύτερη ημέρα Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ, παρά το αίτημά μας στον ΟΠΑΝΔΑ για πλήρη σειρά προπονήσεων, κατάσταση πάντως που βελτιώθηκε λίγο το τελευταίο διάστημα με παραχώρηση μίας ακόμα προπόνησης Χάντ-μπωλ. Η Διοίκηση του Σωματείου μας κινείται με νόμιμες διαδικασίες προς τον ΟΠΑΝΔΑ για την διόρθωση και την βελτίωση αυτής της όχι καλής κατάστασης για το υψηλό επίπεδο  του  Τμήματος  Χάντ-μπωλ του  Σωματείου  μας  και  έχουμε  βάσιμη πεποίθηση  ότι η  κατάσταση  αυτή θα διορθωθεί. Το πεδίο πάντως είναι ελεύθερο στην αθλητική αρχή του αθλήματος, εάν ενδιαφέρεται και επιθυμεί να βοηθήσει προς χάριν του Χάντ-μπωλ, να παρέμβει έστω και τώρα προς τον ΟΠΑΝΔΑ για την επίλυση αυτών των θεμάτων που απασχολούν το Τμήμα Χάντ-μπωλ του Σωματείου μας.

 Όλα πάντως τα παραπάνω αναφερθέντα πάσης φύσεως προβλήματα δεν πτοούν, αλλ’ αντίθετα χαλυβδώνουν περισσότερο τους Αθλητές μας Χάντ-μπωλ, τους Υπεύθυνους του Τμήματος, την Διοίκηση, την Τεχνική Ηγεσία και όλους τους Φιλάθλους μας και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για ακόμα καλύτερη συνέχεια αντάξια της Πολυετούς Λαμπρής Ιστορίας Χάντ-μπωλ της Ομάδας μας, με την κοινή προσπάθεια Όλων.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5045

Αφήστε μια απάντηση