ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ κι’ αυτά

*  Στο Σκάκι η τοπική Ένωση ΕΣΣΝΑ δεν αποστέλλει καμία ειδοποίηση σε Σωματεία  – Μέλη της, όπως έχει υποχρέωση, ούτε καν με e – mail για τις προκηρύξεις Διοργανώσεων Αγώνων Σκακιού, για Σύγκληση  Γ.Σ. κλπ. Είναι η μοναδική Αθλητική Αρχή ανάμεσα σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες και τις Αθλητικές Ενώσεις, η οποία ακολουθεί αυτήν την αξιοκατάκριτη και παράνομη τακτική και ξεχωρίζει για την αρνητική και κατακριτέα τακτική της.

*  Στην Χειροσφαίριση (Χάντ – Μπωλ ) η Ο.Χ.Ε. και οι Επιτροπές της (ΔΕΠ, ΚΕΔ) ανέβαλαν προγραμματισμένο αγώνα για την 2η Αγωνιστική (20 – 21/11/2021) του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, στα Χανιά, μεταξύ Τοπικής Ομάδας των Χανίων και Ομάδας της Αττικής. Η αναβολή έγινε με υπαιτιότητα της Ο.Χ.Ε. μετά από αίτημα της Ομάδας της Αττικής που θ’ αγωνιζόταν στα Χανιά, χωρίς όμως να συντρέχει κανένας από τους λόγους που προβλέπονται στον Κανονισμό για περίπτωση αναβολής. Από αυτή την ενέργεια, για την οποία διαμαρτυρήθηκε και η Ομάδα μας που αγωνίζεται στον ίδιο Όμιλο, βλάπτεται η αξιοπιστία του Πρωταθλήματος. Καθώς την ίδια στιγμή που θα συνεχίζεται το Πρωτάθλημα και θα διαμορφώνεται η βαθμολογία, θα παραμένει ως εκκρεμότητα η διεξαγωγή αυτού του αγώνα με ό,τι αυτό συνάγεται. Παραθέτουμε την επιστολή διαμαρτυρίας του Σωματείου μας.

 

Προς
ΔΕΠ-ΟΧΕ

 Κύριε Πρόεδρε
     της  ΔΕΠ

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την αναβολή του αγώνα β εθνικής ανδρών 1ος όμιλος 1ος Υποόμιλος μεταξύ των ομάδων Ιδομενέα Γαλατά – Ολυμπιακός Κερατσινίου προγραμματισμένο για το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και 18:00. 
Μια αναβολή μετά από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας. 
Μια  αναβολή χωρίς να ανακοινωθεί το σκεπτικό αυτής. 
Μια αναβολή πέρα από τα συμφωνηθέντα στην τελευταία συνάντηση της ΔΕΠ με τα σωματεία Α2 γυναικών και Β εθνικής ανδρών. 
Μια αναβολή που πλήττει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος από την 2η κιόλας αγωνιστική. 
Μια αναβολή αντίθετη στην προσπάθεια που υποσχεθήκατε προσωπικά ότι θα κάνετε για καλύτερα πρωταθλήματα. 
Μια αναβολή που είχε προαποφασιστεί και ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή. (σημείωση: η ΚΕΔ δεν είχε ορίσει διαιτητές για το συγκεκριμένο παιχνίδι από τα μέσα της εβδομάδας ενώ η ΟΧΕ το είχε κανονικά στο πρόγραμμα της μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και το άλλαξε για 26 Νοεμβρίου!!!! όταν η ομάδα των χανίων αγωνίζεται 27 Νοεμβρίου στη Λαμία και 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα). 
Μια αναβολή για την οποία κάποιος είναι υπεύθυνος. 
Μια αναβολή που κάνει το πρωτάθλημα αναξιόπιστο. 
Μια αναβολή που διώχνει ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στα σωματεία. 
Μια αναβολή που γυρίζει το άθλημα 30 χρόνια πίσω. 
Μια αναβολή για την οποία έχουμε έννομο συμφέρον. 
Κύριε Πρόεδρε 
Επειδή πολλά ειπώθηκαν για αυτή την αναβολή τα οποία γνωρίζουμε μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες και λόγω του ήθους μας δεν μπορούμε να επικαλεστούμε, περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση σας. 
Έχουμε την διάθεση της συνεργασίας αλλά πάντα θα αναδεικνύουμε θέματα τα οποία  βλάπτουν το σωματείο μας. 
Κύριε Πρόεδρε 
Σαν άνθρωπος που έχετε υπηρετήσει το άθλημα από διάφορα πόστα και τώρα σαν πρόεδρος της ΔΕΠ δείξτε κάτι το νέο, το υγιές, το μέλλον. Μην γυρίζετε το άθλημα πίσω και εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια σας ματώνοντας οικονομικά. 
Τηρείστε την υπόσχεση σας. 
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια περιμένοντας απάντηση σας.


Με αθλητικους χαιρετισμούς 
Μπουλταδακης Παύλος 
Αντιπρόεδρος 
Εκπρόσωπος του σωματείου

*  Στην Ποδηλασία η Ε.Ο.Π., ενώ εξακολουθεί να διοργανώνει Τοπικά  και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας και για τις ηλικιακές κατηγορίες Μάστερ για τις οποίες διεξάγονται και διασυλλογικοί αγώνες, εξακολουθεί να αρνείται ότι η συμμετοχή των Αθλητών αυτών των Κατηγοριών προσμετράται στην αθλητική δραστηριότητα των Σωματείων όπως και όλων των άλλων αθλητών και αθλητριών όλων των υπολοίπων Κατηγοριών, όσον αφορά τη θεμελίωση δικαιώματος συμμετοχής με ψήφο των Σωματείων στις Γ.Σ. της Ε.Ο.Π. Μολονότι μάλιστα συμβαίνει αυτή η δυσμενής διάκριση σε βάρος των Αθλητών και Αθλητριών των κατηγοριών Μάστερς, οι αθλητές αυτοί βαρύνονται (σε σχέση με τους αθλητές των άλλων κατηγοριών) με αυξημένα παράβολα προς την ΕΟΠ για την έκδοση και την ανανέωση των ετησίων Δελτίων τους ΕΟΠ, καθώς και με αυξημένα (διπλάσια) παράβολα για την Μεταγραφή τους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4966

Αφήστε μια απάντηση