Την 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2021, που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 6/11/2021.

Την 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2021, που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 6/11/2021. Η έμπειρη και ικανή αθλήτριά μας Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και στο εφετεινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας και με το εφετεινό ασημένιο της μετάλλιο αύξησε κατά ένα την ήδη πλούσια συλλογή της μεταλλίων στο αγαπημένο της άθλημα της Τοξοβολίας. Το αγώνισμά της είναι η Τοξοβολία στην Κατηγορία Γυναικών και ο στόχος στον οποίο σημαδεύει είναι στα 70 μέτρα. Σε μία χρονιά, που ήταν κλειστά τα Γυμναστήρια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ελλιπής εξ αυτού του λόγου η προετοιμασία της, η Παναγιώτα κατάφερε μία ακόμα σημαντική διάκριση και της αξίζουν θερμά Συγχαρητήρια. Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν και στην Άξια προπονήτριά της Κυρία Κλέμη Διαμαντοπούλου.

Με την νέα αυτή επιτυχία της Π. Σαρηγιαννίδου η Ομάδα μας έφθασε ήδη τα 11 Μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ του 2021, παρά μάλιστα τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλοι οι αθλητές από τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παρατίθενται φωτογραφίες από τη συμμετοχή και τη νέα διάκριση της Παναγιώτας  Σαρηγιαννίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας του 2021.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4950

Αφήστε μια απάντηση