Με την επιτυχημένη εμφάνιση του αθλητή μας Βασίλη Ψυχογιόπουλου του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ Σκοποβολής του 2021, που έγινε στις 9/10/2021 στην Ελευσίνα, ο ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης εγκαινίασε τις συμμετοχές του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του αθλήματος της Σκοποβολής.

Με την επιτυχημένη εμφάνιση του αθλητή μας Βασίλη Ψυχογιόπουλου του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ Σκοποβολής του 2021, που έγινε στις 9/10/2021 στην Ελευσίνα, ο ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης εγκαινίασε τις συμμετοχές του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του αθλήματος της Σκοποβολής. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής 2021 για Αεροβόλα έγινε στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Ομίλου Ελευσίνας.

 Ο αθλητής μας Βασίλης Ψυχογιόπουλος αγωνίσθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής στο αγώνισμα Αεροβόλο Πιστόλι (Ρ1) στην Κατηγορία SH1 Ανδρών. Έχοντας κάνει επαρκή αγωνιστική προετοιμασία με τον άξιο προπονητή του κ. Θεόδωρο Κοτταρά και επιδεικνύοντας ψυχραιμία, προσοχή και συγκέντρωση προς τον στόχο κατέλαβε την πολύ καλή 6η θέση στον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, δίνοντας μεγάλη ικανοποίηση στην ομάδα μας. Σε αυτή την πρώτη συμμετοχή του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής, με την οποία εγκαινίασε την συμμετοχή του στο άθλημα αυτό. Η ικανοποίηση αυτή δεν μετριάσθηκε από το γεγονός ότι για δύο μόλις θέσεις ο αθλητής μας έχασε στην ευκαιρία ν’ αγωνισθεί και στον τελικό του αθλήματος. Θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη Ψυχογιόπουλο για την επιτυχία του.

*  Παρατίθενται φωτογραφίες από την συμμετοχή του αθλητή μας Βασίλη Ψυχογιόπουλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής 2021.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4924

Αφήστε μια απάντηση