Εντυπωσίασε και πάλι ο διεθνής αθλητής Ποδηλασίας Λουκάς Καταπόδης του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και θριάμβευσε για μία ακόμα φορά μεταξύ των αθλητών της Κατηγορίας του (Μάστερ Γ) με χρόνο 2 ωρ. 47΄ 12΄΄ 95, στον 43ο Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας», που διοργάνωσε την Κυριακή 30/5/2021 ο Π.Ο. Πατρών στην διαδρομή Πάτρα – Καλάβρυτα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ευρεία και με καλή παρουσία και χρόνους τερματισμού ήταν η συμμετοχή στον αγώνα αυτό και των άλλων αθλητών του Σωματείου μας (Ι. Ματθαιάσος, Δ. Γκάτσης, Α. Πολύζος, Μ. Κούλης).

Εντυπωσίασε και πάλι ο διεθνής αθλητής Ποδηλασίας Λουκάς Καταπόδης του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και θριάμβευσε για μία ακόμα φορά μεταξύ των αθλητών της Κατηγορίας του (Μάστερ  Γ) με χρόνο 2 ωρ. 47΄ 12΄΄ 95,  στον 43ο  Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας», που διοργάνωσε την Κυριακή 30/5/2021 ο Π.Ο. Πατρών στην διαδρομή Πάτρα – Καλάβρυτα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ευρεία και με καλή παρουσία και χρόνους τερματισμού ήταν η συμμετοχή στον αγώνα αυτό και των άλλων αθλητών του Σωματείου μας (Ι. Ματθαιάσος, Δ. Γκάτσης, Α. Πολύζος, Μ. Κούλης). Ο Λουκάς ηγήθηκε των προσπαθειών των αθλητών μας και έδειξε έτοιμος να συνεχίσει την πανέμορφη αθλητική ιστορία των συνεχών θριάμβων του. Παρά μάλιστα την μακρά αναγκαστική διακοπή των αθλητικών αγώνων λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, που επηρέασε αρνητικά όλους τους αθλητές.

Ο αγώνας έγινε εφέτος με μεικτή – ενιαία συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (Άνδρες, Γυναίκες, Μάστερ) και όχι ξεχωριστά βάσει των εκδοθέντων ανά κατηγορία δελτίων τους ΕΟΠ για το 2021. Μόνη διάκριση το φύλο και η ηλικιακή τους ταξινόμηση. Έτσι δημιουργείται η εύλογη απορία γιατί, αφού π.χ. θεωρήθηκαν όλοι Άνδρες ή Γυναίκες και κανείς Μάστερ, δεν συνυπολογίζονται όλοι και όλες ανεξαρτήτως στο δικαίωμα ψήφου των Σωματείων, αλλά όσοι έχουν εκδώσει δελτία Μάστερ για το 2021 εξαιρούνται από το συνυπολογισμό στο δικαίωμα ψήφου των ομάδων τους. Στην ενιαία Γενική Κατάταξη των αθλητών όλων των κατηγοριών ξεχώρισαν οι επίλεκτοι Άνδρες αθλητές Γιώργιος Μπούγλας του Π.Σ. Κρόνος Νικαίας (30 – 34) και Νίκος Δράκος του Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου (19 – 29) οι οποίοι κατέλαβαν την 1η και την 2η θέση αντίστοιχα της Γενικής Κατάταξης, μετά από μεγάλη μάχη που κρίθηκε   κυριολεκτικά  πάνω   στο  νήμα   και  με  τον  ίδιο  χρόνο   αμφότεροι  2  ώρες  39΄ 01΄΄ 90.

Από την ομάδα μας αστραποβόλησε και θαυμάστηκε για μία ακόμα φορά ο διεθνής αθλητής μας Λουκάς Καταπόδης, ο οποίος ξεχώρισε έτοιμος και για νέους θριάμβους. Και οι άλλοι όμως αθλητές μας, που αγωνίσθηκαν με την ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, ιδιαίτερη αγωνιστικότητα και τερμάτισαν τον αγώνα σε καλούς χρόνους. Κατά σειρά τερματισμού μετά τον Λουκά τερμάτισαν οι αθλητές μας Γιάννης Ματθαιάσος (40 – 44) με χρόνο 3 ώρες 08΄ 22΄΄ 93, ο Δημήτρης Γκάτσης (45 – 49) από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με χρόνο 3 ώρες 39΄ 44΄΄ 85, ο Ανδρέας Πολύζος (40 – 44) με χρόνο 3 ώρες 53΄ 17΄΄ 02 και ο Πατρινός Μανώλης Κούλης (45 – 49) με χρόνο 3 ώρες 56΄ 21΄΄ 53. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στην εκπρόσωπο – συνοδό του Σωματείου μας στον αγώνα αυτό κυρία Μαρία Βασίλη.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4869

Αφήστε μια απάντηση