Νέες επιτυχίες των αθλητών μας Ποδηλασίας Γιώργου Πιστικού (5ος), Κώστα Ανυφαντή (9ος), Γιάννη Ψαρόπουλου (9ος) και Δημήτρη Πούλια (13ος) του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στους Ποδηλατικούς Αγώνες «Ατομικής Χρονομέτρησης Ανάβασης Πάρνηθας» (12/10/2019) και «Ανάβασης Σπηλιάς Λάρισας» (13/10/2019).

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές μας Ποδηλασίας Γιώργος Πιστικός (5ος), Κώστας Ανυφαντής (9ος), Γιάννης Ψαρόπουλος (9ος) και Δημήτρης Πούλιας (13ος) του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στους Ποδηλατικούς Αγώνες «Ατομικής Χρονομέτρησης Ανάβασης Πάρνηθας» (12/10/2019) και «Ανάβασης Σπηλιάς Λάρισας» (13/10/2019).

* Στον Ποδηλατικό αγώνα «Ατομικής Χρονομέτρησης Ανάβαση Πάρνηθας», που διοργάνωσε το Σωματείο Π.Ο. ΖΕΥΣ στην Πάρνηθα στις 12/10/2019, ημέρα Σάββατο, σε απόσταση 12 χιλιομέτρων, με αφετηρία μπροστά από το χώρο στάθμευσης του Τελεφερίκ Πάρνηθας και τερματισμό την διασταύρωση με τον δρόμο προς Καζίνο Πάρνηθας, αγωνίσθηκαν οι αθλητές μας Γιώργος Πιστικός, Γιάννης Ψαρόπουλος και Δημήτρης Πούλιας. Και οι 3 αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και διακρίθηκαν και στον αγώνα αυτό, ο οποίος ήταν ο 5ος αγώνας από σειρά αγώνων ξεχωριστού πρωταθλήματος του Σωματείου Π.Ο. ΖΕΥΣ. Την καλύτερη θέση κατέλαβαν ο Γιώργος Πιστικός που αναδείχθηκε 5ος στην κατηγορία Μάστερ Δ και ανέβηκε στο βάθρο των νικητών. Ο Γιάννης Ψαρόπουλος κατέλαβε την 9η θέση στην κατηγορία Μάστερ Γ και ο Δημήτρης Πούλιας κατέλαβε την 13η θέση στην κατηγορία Μάστερ Α.

* Στον Ποδηλατικό αγώνα «Ανάβαση Σπηλιάς Λάρισας», που διοργάνωσε το Σωματείο Γ.Σ. Λάρισας την Κυριακή 13/10/2019, με αφετηρία το Συκούριο Λάρισας, αγωνίσθηκε ο Κερκυραίος αθλητής μας Κώστας Ανυφαντής. Ο αθλητής μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και διακρίθηκε και στον αγώνα αυτό, ο οποίος είχε μία πολύ δύσκολη Ανάβαση. Ο Κώστας Ανυφαντής κατέκτησε την 9η θέση στην κατηγορία Μάστερ Γ του αγώνα αυτού.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4615

Αφήστε μια απάντηση