Νέος μεγάλος θρίαμβος του κορυφαίου διεθνή αθλητή Ποδηλασίας Λουκά Καταπόδη του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης που κατέκτησε τη 1η θέση στην τριήμερη (22-24/2/2019) Ποδηλατική διοργάνωση LOUTRAKI CHALLENGE, που έγινε στο Λουτράκι και σε κοντινές σ’ αυτό περιοχές, με συμμετοχή αθλητών Ποδηλασίας από 4 χώρες.

Νέος μεγάλος θρίαμβος του κορυφαίου διεθνή αθλητή Ποδηλασίας Λουκά Καταπόδη του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης που κατέκτησε τη 1η θέση στην τριήμερη (22-24/2/2019) Ποδηλατική διοργάνωση LOUTRAKI CHALLENGE, που έγινε στο Λουτράκι και σε κοντινές σ’ αυτό περιοχές, με συμμετοχή αθλητών Ποδηλασίας από 4 χώρες. Ο Λουκάς, συνεχίζοντας με τη φόρα των προηγουμένων ετών, κατέκτησε και πάλι τη 1η θέση και μάλιστα αυτή τη φορά στην ενοποιημένη κατηγορία Μάστερ, όλων των κατηγοριών Μάστερ. Πιστοποίησε έτσι για μια ακόμα φορά την μεγάλη αθλητική αξία και την ικανότητά του και μάλιστα με αντιπάλους πολλούς επίλεκτους αθλητές Ποδηλασίας από 4 χώρες, την Βουλγαρία, την Ολλανδία, την Δανία και την Ελλάδα. Συνδιοργανωτές του αγωνιστικού Ποδηλατικού τριήμερου με την ονομασία LOUTRAKI CHALLENGE ήταν τα Σωματεία Π.Σ. Κρόνος και ΠΕΣΑ Αστέρας.

Αναλυτικά για το αγωνιστικό μέρος, πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώτος αγώνας έγινε τη Παρασκευή 22/2/2019 στα Μέγαρα Αττικής και ήταν σιρκουΐ 30 χιλιομέτρων. Ο Λουκάς στον αγώνα αυτό ήλθε 4ος με χρόνο 44΄ 40΄΄, καθώς ήταν το επίκεντρο της προσοχής όλων των αθλητών ως βασικός διεκδικητής της νίκης  και οι περισσότεροι αθλητές, Έλληνες και ξένοι, πήγαιναν στο γκρουπ.

Στο δεύτερο αγώνα που ήταν ατομικής Χρονομέτρησης και έγινε το Σάββατο 23/2/2019 στη διαδρομή Λουτράκι – Περαχώρα απόστασης 7,5 χιλιομέτρων με την ονομασία Ανάβαση Οσίου Παταπίου, ο Λουκάς ήλθε άνετα πρώτος με χρόνο 24΄ 28΄΄, 1 και πλέον λεπτό διαφορά από το χρόνο του δεύτερου αθλητή.

Στο τρίτο και τελευταίο αγώνα, που ήταν αγώνας αντοχής, απόστασης 74 χιλιομέτρων και έγινε τη Κυριακή 24/2/2019 στη διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι – Λουτράκι  – Περαχώρα, σε τέσσερις Γύρους, με τερματισμό στη Περαχώρα, ο Λουκάς ήλθε και πάλι  άνετα πρώτος  με χρόνο  2 ώρες 50΄ 12΄΄ με 4΄  διαφορά  από το δεύτερο  αθλητή.

Έτσι στη τελική γενική κατάταξη και των τριών αγώνων της διοργάνωσης ο Λουκάς ήλθε πανηγυρικά πρώτος για μια ακόμα φορά και με τον υπολογισμό των χρόνων σε κάθε αγώνα και των θέσεων σε κάθε αγώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μαζί με τη βράβευση του Λουκά έλαβε και ως έπαθλο το ποσό των 120 ευρώ που είχε αναφερθεί στη Προκήρυξη για τον πρώτο νικητή της γενικής κατάταξης. Με το ποσό αυτό ο Λουκάς, αφού πρώτα υπολογισθεί ότι πλήρωσε και 30 ευρώ παράβολο για τη συμμετοχή του στους αγώνες, ώστε απομένει υπόλοιπο ποσό 90 ευρώ, κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων του για τη συμμετοχή του στους αγώνες αυτούς, που περιέχουν τα εν γένει έξοδα για τη μετακίνησή του από τη Πάτρα στο Λουτράκι, στα Μέγαρα, στο Λουτράκι, καθώς και την επιστροφή του στη Πάτρα, όπου κατοικεί, καθώς επίσης και τα έξοδα της διαμονής του και της διατροφής του στο Λουτράκι κατά το χρονικό διάστημα των αγώνων. Η αναφορά αυτή γίνεται για να καταδειχθεί το ενδιαφέρον και η μεγάλη αγάπη του Λουκά για το άθλημα της Ποδηλασίας χάρις στα οποία κάνει και τις ανάλογες θυσίες.

Θερμά συγχαρητήρια στον Λουκά Καταπόδη και για τη νέα του μεγάλη επιτυχία.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4272

Αφήστε μια απάντηση