Νέα μεγαλειώδης εμφάνιση του αθλητή Σπύρου Μαρκουλάκη του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης που κατέκτησε και πάλι 3 μετάλλια (1 ασημένιο και 2 χάλκινα) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας ΑμεΑ 2019 (10/2/2019).

Νέα μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χανιώτης διεθνής αθλητής μας Ποδηλασίας Σπύρος Μαρκουλάκης του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης, που θριάμβευσε και κατέκτησε και πάλι 3 μετάλλια (1 ασημένιο και 2 χάλκινα) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας ΑμεΑ 2019 στην ενοποιημένη εφέτος με σύμπτυξη δύσκολη Κατηγορία C4 και C5, πραγματοποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση. Οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Ο.Α.Κ.Α. στο Μαρούσι, τη Κυριακή 10/2/2019. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε το γεγονός ότι  ο αθλητής μας Σπύρος Μαρκουλάκης  κατοικεί μόνιμα και εργάζεται στα Χανιά, ώστε δεν έχει πρόσβαση και δυνατότητα να προπονείται στη Πίστα πριν τους αγώνες και επιπλέον κάθε φορά έχει να αντιμετωπίσει και τη καταπόνηση από τη μετακίνησή του για τον αγώνα (ακτοπλοϊκώς). Τη Κυριακή 10/2/2019 ο Σπύρος αγωνίσθηκε και στους 3 αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας. Το πρωΐ στον αγώνα 1.000 μέτρα ατομικής χρονομέτρησης, ο Σπύρος κατέλαβε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο της ενοποιημένης με σύμπτυξη κατηγορίας C4 και C5 με χρόνο 1΄ 38΄΄ 362 (καλύτερο από πέρυσι). Το απόγευμα προηγήθηκε για το Σπύρο Μαρκουλάκη ο αγώνας των 4.000 μέτρων στην ενοποιημένη και πάλι με σύμπτυξη κατηγορία C4 και C5, στον οποίο ο Σπύρος μετά από μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση έφερε χρόνο 6΄ 35΄΄ 119 με τον οποίο κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα αυτό. Ακολούθησε σαν ο τελευταίος αγώνας του αγωνιστικού προγράμματος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας ΑμεΑ 2019  ο αγώνας του Σκρατς (Scratch) απόστασης 15 χιλιομέτρων, δηλαδή 60 στροφών στη Πίστα, στον οποίο για μια ακόμα φορά ο Σπύρος Μαρκουλάκης εντυπωσίασε και κατέκτησε αυτή τη φορά την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην ενοποιημένη με σύμπτυξη κατηγορία C4 και C5. Στους παραπάνω αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας 2019, πολύτιμη ήταν για μια ακόμα φορά η τεχνική βοήθεια στον αθλητή μας Σπύρο Μαρκουλάκη του έμπειρου και ικανού προπονητή  Ποδηλασίας της  ομάδας μας  κ. Κωνσταντίνου  Γκρέκα, πρώην προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας ΑμεΑ.

Τα 3 παραπάνω μετάλλια του Σπύρου Μαρκουλάκη είναι και τα πρώτα μετάλλια για το σωματείο μας ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Α.με.Α. 2019  και  βέβαια  έπεται  συνέχεια,  καθώς το  Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  Ποδηλασίας Πίστας ήταν το πρώτο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  που διεξήχθη το 2019.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4258

Αφήστε μια απάντηση