Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν στις 20/1/2019 οι νεαροί σκακιστές μας του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και κατέκτησαν θριαμβευτική νίκη με 5,5 – 2,5 επί του ισχυρού Σ.Ο. Αγίας Παρασκευής στον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους για το ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Α΄ Τοπικής Αττικής 2019.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν στις 20/1/2019 οι νεαροί σκακιστές μας του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και κατέκτησαν θριαμβευτική νίκη με 5,5 – 2,5 επί του ισχυρού Σ.Ο. Αγίας Παρασκευής στον πρώτο εντός  έδρας αγώνα τους για το ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Α΄ Τοπικής  Αττικής 2019. Ξεκίνησαν τους εντός έδρας αγώνες στους στο νέο Πρωτάθλημα με την φόρα της ανόδου Κατηγορίας και πιστοποίησαν την άρτια προετοιμασία τους, τις μεγάλες σκακιστικές τους ικανότητες, την άριστη ψυχολογία τους, την μαχητικότητά τους και την εύλογη αισιοδοξία τους, εν όψει της νεανικότητας ηλικιακά της Ομάδας μας Σκακιού σε συνδυασμό με τη συνεχόμενη εξέλιξη των σκακιστών μας. Η νίκη αυτή ήταν και το καλύτερο δώρο στους φίλους μας του Σκακιού για το ξεκίνημα του επετειακού εορταστικού έτους 2019, στο οποίο η Ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυσή της το 1979 και την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων της. Το 1979, με το ξεκίνημά της, συμμετείχε αρχικά η Ομάδα μας  στα Πρωταθλήματα του Σκακιού, της Ποδηλασίας, του Μπάσκετ (Καλαθοσφαίρισης) και του χαντ-μπωλ (χειροσφαίρισης) και πλέον βαδίζει με μεγαλύτερες επιτυχίες και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.

Στον αγώνα με το Σ.Ο. Αγίας Παρασκευής οι Σκακιστές μας και η Σκακίστριά μας απέδωσαν εντυπωσιακό Σκάκι, ήταν καλύτεροι και νίκησαν άνετα και δίκαια με το σκορ 5,5 – 2,5. Έκαναν περίτεχνους συνδυασμούς, κόντρα σκακιστικές επιθέσεις, ήταν προσεκτικοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρώτος νίκησε στη 4η σκακιέρα ο έμπειρος και εξαίρετος σκακιστής μας Στέλιος  Χρυσομάλλης. Τις νίκες για την Ομάδα μας διπλασίασε ο εξαίρετος σκακιστής μας Κώστας Καμούδης στην 5η σκακιέρα και τριπλασίασε τις νίκες και τους βαθμούς στην 8η σκακιέρα με «ισοπεδωτικό» Σκάκι ο διαρκώς εξελισσόμενος νεαρός σκακιστής μας Γιώργος Χατζηαντωνάκης, πραγματοποιώντας, μεταξύ άλλων, Σκακιστικά «καρφώματα», διπλές Σκακιστικές απειλές κλπ. Ισοπαλία έφερε στη 3η σκακιέρα ο έμπειρος Σκακιστής μας Παναγιώτης Ανδριτσόπουλος. Την  νίκη για την  ομάδα μας  οριστικοποίησε η εξαίρετη  Σκακίστριά μας Άννη Παπαθεοδώρου σε μία Σκακιστική παρτίδα που είχε εξελιχθεί αμφίρροπη και δύσκολη. Η Σκακίστριά μας αγωνίσθηκε προσεκτικά, δυνατά και αποφασιστικά και κατέκτησε δίκαια την νίκη, δίνοντας από τότε σκορ νίκης στην ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, αφού με την νίκη της επί της ισχυρής αντιπάλου της στην 6η (γυναικεία) Σκακιέρα, η ομάδα μας έφθασε τους 4,5 βαθμούς. Με δύο ακόμα ισοπαλίες που έφεραν οι εξαιρετικοί και μαχητικοί σκακιστές μας Γιάννης Παπαδημητρίου (στην 7η σκακιέρα) και Νίκος Τραγουδάρας (στην 2η Σκακιέρα), η ομάδα μας διεύρυνε τη νίκη της στο τελικό σκορ 5,5 – 2,5. Αξίζουν σε όλους τους Σκακιστές μας και την Σκακίστριά μας θερμά συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και την νίκη τους επί του ισχυρού Σ.Ο. Αγίας  Παρασκευής.

* Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη αγάπη των Σκακιστών μας και η παρουσία τους και συμμετοχή τους στον δύσκολο για την ομάδα μας Σκακιστικό αγώνα της 20/1/2019, για να βοηθήσουν την ομάδα μας, παρά μάλιστα την επιθυμία των περισσοτέρων να συμμετάσχουν (από των αρχή) στην μεγάλη συγκέντρωση της ίδιας ημέρας για τα απαράγραπτα Εθνικά Δίκαια. Για το πάρα πολύ σημαντικό θέμα της αδικαιολόγητης αμφισβήτησης της μοναδικότητας της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, του μεγάλου Πολιτισμού της, της ένδοξης Ιστορίας της, ενιαίου ανέκαθεν τμήματος της Πατρίδας μας, που, τελείως άδικα, επικίνδυνα και καταστροφικά, για τα όποια όποιων μικρομεγάλα συμφέροντα, κάποιοι φαίνεται ότι βλάπτουν κατάφωρα και προσβάλλουν την Πατρίδα μας, αγνοώντας μάλιστα την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4239

Αφήστε μια απάντηση