Μία νίκη και μία ισοπαλία έφεραν οι ομάδες μας Παίδων Σκακιού του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης κάτω των 16 ετών και κάτω των 12 ετών αντίστοιχα για τα ομαδικά πρωταθλήματα Σκακιού Παίδων Αττικής στη 5η αγωνιστική της 5/11/2017

Μία νίκη  και μία  ισοπαλία  έφεραν οι  ομάδες  μας  Παίδων Σκακιού του  Α.Ο.Πήγασος Κυψέλης κάτω των 16 ετών και κάτω των 12 ετών αντίστοιχα για τα  ομαδικά πρωταθλήματα Σκακιού Παίδων Αττικής στη 5η αγωνιστική της 5/11/2017.

* Συγκεκριμένα η ομάδα μας κάτω των 16 ετών αγωνίσθηκε εκτός έδρας στο Κορυδαλλό με την ισχυρή ομάδα ΣΟ Κορυδαλλού Β, την οποία νίκησε με 2,5 – 1,5. Τις νίκες για την ομάδα μας κατέκτησαν μετά από θαυμάσιες σκακιστικές παρτίδες οι αθλητές μας Κώστας Παπαδημητρίου και Γιάννης Φίτσιος στις δύο πρώτες σκακιέρες, ενώ ισοπαλία έφερε ο αθλητής μας Κώστας Αγγελόπουλος στη 3η σκακιέρα.

* Η ομάδα μας κάτω των 12 ετών αγωνίσθηκε στη Γκράβα με την ισχυρή ομάδα του Ασπρόπυργου και ήλθε ισόπαλη 2 – 2. Οι νεαροί σκακιστές μας ήταν καλύτεροι και έχασαν την ευκαιρία της νίκης, καθώς προηγήθηκαν νωρίς με 2 – 0 με δύο νίκες των Γιάννη Παπαδημητρίου και Δημήτρη Κάσσιου μετά από θαυμάσιες σκακιστικές παρτίδες και είχαν πλεονέκτημα στις δύο άλλες σκακιέρες, στη μεν τρίτη λόγω δημιουργηθέντος πλεονεκτήματος σκακιστικού υλικού του σκακιστή μας, στη δε πρώτη λόγω της μεγαλύτερης δυναμικότητας του σκακιστή μας και της μέχρι τον αγώνα αυτό εντυπωσιακής παρουσίας του, που όμως έφθασε να έχει πίεση χρόνου. Τελικά όμως στις δύο σκακιέρες που εκκρεμούσαν, επικράτησαν οι σκακιστές της αντίπαλης ομάδας. Και η ισοπαλία πάντως δεν είναι κακό αποτέλεσμα, διότι η ομάδα μας εξακολουθεί να είναι μέσα στους στόχους της πρόκρισης.

* Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση αυτών των πρωταθλημάτων, οι ομάδες μας Παίδων Σκακιού θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για επιτυχή αποτελέσματα, ώστε ν’ ανέβουν στη τελική βαθμολογία.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3623

Αφήστε μια απάντηση