Με νέα συνεχόμενη άνετη νίκη επί του αξιόμαχου Α.Ο. ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ με σκορ 59 – 50 ο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ αύξησε κι άλλο το ρεκόρ συνεχών νικών του στο πρωτάθλημα μπάσκετ Δ΄ Κατηγορίας Ανδρών 2016 – 2017 (18-12-2016).

Με νέα συνεχόμενη άνετη νίκη επί του αξιόμαχου Α.Ο. ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ με σκορ 59 – 50 ο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ αύξησε κι άλλο το ρεκόρ συνεχών νικών του στο πρωτάθλημα μπάσκετ Δ΄ Κατηγορίας Ανδρών 2016 – 2017. Ο αγώνας αυτός έγινε στις 18/12/2016 στο Κλειστό Γκράβας. Η ομάδα μας μπάσκετ Ανδρών με την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή κ. Κώστα Τσιαφούτη έχει παρουσιάσει εφέτος ένα πανέμορφο μπασκετικό σύνολο, καλογυμνασμένο, ομαδικό, γρήγορο, μαχητικό με καλή ανάπτυξη και τεχνικές αρετές των αθλητών του και συγκεντρώνει και πάλι τους φιλάθλους μας. Η νέα συνεχόμενη νίκη αύξησε και άλλο την αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα όμως αύξησε και άλλο την υποχρέωση αυξημένης επαγρύπνησης και αποφυγής εφησυχασμού και χαλάρωσης, εν όψει της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των διακοπών των εορτών, πράγμα που στοίχισε στο παρελθόν. Επιβάλλεται μάλιστα να συνεχισθούν εντατικές προπονήσεις και προσπάθεια και στο διάστημα των εορτών, προκειμένου να επανέλθουν όλοι οι αθλητές μας στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και να χαρούν στην συνέχεια όλοι στην ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης που έχει τις δυνατότητες και αξίζει στην άνοδο κατηγορίας.

Στον αγώνα με την ομάδα Ζεύς Ερυθρού ο Πήγασος Κυψέλης ήταν καταφανώς καλύτερος και νίκησε δίκαια και εύκολα, παρά την απουσία στον αγώνα αυτό του Τσιρόπουλου. Ο  Πήγασος από την αρχή ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε 19 – 5, για να χαλαρώσει λίγο στο 2ο 10λεπτο δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να μειώσει προσωρινά τη διαφορά. Στην 3η περίοδο όμως οι αθλητές μας έδειξαν την πρέπουσα σοβαρότητα και αποφασιστικότητα και «πάτησαν γκάζι» διευρύνοντας πολύ τη διαφορά στο σκορ για να χαλαρώσουν πάλι στο τελευταίο 10λεπτο, όταν είχε πλέον κριθεί ο αγώνας. Ο προπονητής μας χρησιμοποίησε όλους τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας που είχε στη διάθεσή του, οι οποίοι διέπρεψαν. Από τον Α.Ο. Ζεύς Ερυθρού ξεχώρισαν οι Χατζηδάκης, Ξυπόλητος, Τσιρούκας και Καστράκης.

Τα 10λεπτα στο  σκορ : 10΄= 19 – 05, 20΄= 28 – 24 (09 – 19), 30΄= 50 – 28 (22 –04), 40΄ (τελικό σκορ) = 59 – 50 (09 – 22).

Καλή η διαιτησία των Σταθόπουλου, Αναστασόπουλου.

Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (προπονητής Κών/νος Τσιαφούτης) : Παπαευαγγέλου 19, Σταμπουλόπουλος 14 (1), Γράβαρης 11, Μπεστιτζάνος 6, Μελανοφρύδης 5, Γιαννέλης 4, Μπούρμπο, Γιαννακάς, Σωτηρόπουλος, Ταχίρα, Θάνος.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3138

Αφήστε μια απάντηση