Εντυπωσίασε και φέτος η γιορτή της κοπής της πίτας και των βραβεύσεων των αθλητών και αθλητριών των Σωματείων μας που έγινε στις 20/2/2016

Εντυπωσιακή ήταν και εφέτος η ετήσια γιορτή της κοπής της πίτας και των βραβεύσεων των αθλητών και αθλητριών των σωματείων μας Α.Ο. και Α.Σ.Α.Μ.Ε.Α. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ και Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, που έγινε το Σάββατο 20/2/2016, ώρα 5.30΄ μ.μ. στο κατάμεστο (με αθρόα προσέλευση) Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου Κάτω Πατησίων, επί των οδών Παπαναστασίου και Σεράφη, δύο οικοδομικά τετράγωνα κάτω από το Σταθμό του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) Αγίου Νικολάου. Αθρόα ήταν και πάλι η προσέλευση εκπροσώπων Αθλητικών Ομοσπονδιών, Αθλητικών Ενώσεων, Σωματείων, αθλητών και αθλητριών μας από την Αττική, τη Κόρινθο και άλλες περιοχές, προπονητών και μελών των Σωματείων μας, γονέων και φίλων, καθώς και εγνωσμένου κύρους φίλων του αθλητισμού. Μεταξύ αυτών παραβρέθηκαν ο αιδεσιμολογιότατος πατήρ Κύριλλος του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου, ο κ. Αθανάσιος Τερζής, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο κ. Νικόλαος Λέμης, Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ομάδα κατοίκων Κυψέλης με επικεφαλής την κα Άννη Παπαθεοδώρου, ο κ. Άρης Κόμης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, η κα Κλέμη Διαμαντοπούλου, προπονήτρια Τοξοβολίας, τα Προεδρεία και μέλη των Δ.Σ. των Σωματείων μας (Δ. Λιανός, Αργ. Αργυρίδης, Γ. Λιανός, Γ. Κυριαζής, Ε. Κακλαμάνος, Γ. Κοντράρος, Κ. Παπακυριακόπουλος, Μ.Σ. Λιανού, Μ. Κλειδοπούλου, Σ. Δοκιμάκης κ.α.), οι οποίοι έκαναν και τις απονομές, ο Παραολυμπιονίκης αθλητής μας Ποδηλασίας Σταμάτης Κοτζιάς, ο διεθνής αθλητής μας Βασίλειος Ντούνης, που κατέκτησε μέσα στο 2015 χρυσό και χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, πολλοί αθλητές και αθλήτριές μας με συμμετοχή το 2015 στις Εθνικές ομάδες και με Πανελλήνιες νίκες, οι προπονητές μας, γονείς των αθλητών, φίλοι των Σωματείων κ.α.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε το καλωσόρισμα με την προσφώνηση των προσελθόντων και ακολούθως έγινε η συνοπτική αναφορά του προγράμματος της εκδήλωσης. Στη συνέχεια και μέσα σε γενική κατάνυξη έγινε η ιερολογία και ευλογία της εκδήλωσης των Σωματείων μας από τον αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Κύριλλο του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου Κάτω Πατησίων, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι έχει διαπιστώσει την αθλητική δραστηριότητα και προσπάθειά μας και το σημαντικό έργο το οποίο γίνεται από την ομάδα μας για το Σκάκι σε νεαρούς σκακιστές και σκακίστριες στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου, ότι είναι ικανοποιημένος γι’ αυτή την αθλητική δραστηριότητα και ότι θα συνεχίσει να παρέχει τη συνδρομή του και να βοηθά στο αθλητικό έργο της, καθώς είναι για καλό σκοπό.

Ακολούθως έγινε συνοπτική γενική αναφορά – ενημέρωση της πορείας του αθλητισμού στην πατρίδα μας και της πορείας και των διακρίσεων των Σωματείων μας και των αθλητών μας το 2015, από τον Πρόεδρο του Πήγασου Κυψέλης κ. Δημήτριο Λιανό. Ο κ. Δ. Λιανός ανέφερε ότι το 2015 ήταν ένα σημαντικό έτος, τόσο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και μάλιστα τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, που είναι η παγκόσμια κοιτίδα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θεματοφύλακας των αξιών και ιδανικών αυτού, όσο και για τα Σωματεία μας, για τα οποία αναφέρθηκε στη συνέχεια και έγιναν και οι σχετικές βραβεύσεις.

Το 2016 θα είναι ακόμα πιο σημαντικό έτος και για τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό και για τα Σωματεία μας. Ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν είναι σημερινός, ούτε χθεσινός, είναι από πολύ παλαιά χρόνια, πολλές χιλιετηρίδες πριν, με αρχές και αξίες που αποτελούν μέρος του θαυμαστού πολιτισμού μας. Αναφέρθηκε συνοπτικά στο γνωστό νους υγιής εν σώματι υγιή, καθώς το κυριότερο μέσο για την επιτυχία σ’ αυτόν είναι η εκγύμναση και η αθλητική δραστηριότητα και άσκηση, αλλά και στο συμβολικό γκρέμισμα μέρους των τειχών από χιλιετηρίδες πριν στη πατρίδα μας για την υποδοχή των Ολυμπιονικών στις πόλεις τους, οι οποίες θεωρείτο ότι δεν είχαν ανάγκη άλλων προστατευτικών μέτρων, αφού είχαν αυτά τα άξια τέκνα τους. Επίσης και στο γεγονός ότι πάντοτε η αθλητική διάκριση ήταν συνυφασμένη με την θέληση, την αξία, τη προπόνηση, το μόχθο και την αθλητική επικράτηση με ίσους κανόνες για τους αγωνιζόμενους, δηλαδή με πλήρη αξιοκρατία και γι’ αυτό οι αθλητές απολάμβαναν της αποδοχής, του σεβασμού και του θαυμασμού όλων. Μάλιστα η αγάπη και η ενασχόληση με τον αθλητισμό διατηρήθηκαν στη πατρίδα μας σε όλα τα χρόνια της ιστορίας της, ακόμα και στα πιο δύσκολα, ακόμα και χωρίς πολιτειακή οργάνωση, από την έμφυτη αγάπη και την ενασχόληση των ελληνοπαίδων στο τρέξιμο, στη πάλη, στις ρίψεις και στις λοιπές αθλητικές δραστηριότητες, ακόμα και ως παιχνίδι και αυτό δεν μπορεί να σβήσει ποτέ. Είναι ξεκάθαρο ότι οι παρακμιακές εικόνες που αντικρίζουμε, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο οποίος βοηθά με τις αρχές του και τους κανόνες του στην εντιμότητα και στη διαφύλαξη των υψηλών ηθικών αξιών και ιδανικών και στα σωστά πρότυπα.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παρέχει επίσης πρόσθετη σημαντική ουσιαστική εκπαίδευση, αφού καθιστά φανερό ότι για την όποια αθλητική επιτυχία απαιτείται θέληση, υπευθυνότητα, προπόνηση, αγώνας, προσπάθεια, μόχθος, προσήλωση και τήρηση κανόνων, στοιχεία τα οποία απαιτούνται για επιτυχίες και στον αγώνα της ζωής. Παράλληλα βοηθά στη καλή υγεία, στην ευψυχία που βοηθά και στη δημιουργία ελεύθερων ανθρώπων, στο δυνάμωμα, στη σωματική ευεξία, στη ψυχαγωγία – παιγνίδι, στη κοινωνικότητα, στην ευπρέπεια και στην αποφυγή της ενασχόλησης με βλαβερές συνήθειες.

Εφέτος είναι χρονιά Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο Βραζιλίας και όπως πάντα η Ελληνική Σημαία θα παρελάσει πρώτη με την Εθνική Ομάδα μας στη τελετή έναρξης και λήξης, στην έμπρακτη παντοτινή αναγνώριση για τη συμβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και Αθλητισμού στην ανθρωπότητα.

Για τα Σωματεία μας Α.Ο. και ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης και Α.Ο. Αετός Αθηνών το 2015 ήταν γεμάτο σημαντικές δραστηριότητες και διακρίσεις και αναφέρθηκε στις σημαντικότερες.

Ο Κορωπιώτης αθλητής Βασίλειος Ντούνης του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης, έχοντας ανοδική αθλητική εξέλιξη, κατέκτησε χρυσό και ασημένια μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο και έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Βραζιλίας 2016, με ελπίδες διάκρισης, συνεχίζοντας τη παράδοση που έχει δημιουργήσει για το Σωματείο μας ο Σταμάτης Κοτζιάς στη Ποδηλασία Δρόμου με δύο Παραολυμπιακές νίκες, την 6η στο Πεκίνο 2008 και την 8η στο Λονδίνο 2012.

Ο Λουκάς Καταπόδης του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης κατέκτησε την 11η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου που έγινε στη Δανία, με έντονο συναγωνισμό εκατοντάδων κορυφαίων ποδηλατών από όλες τις χώρες του κόσμου, ενώ κατέκτησε και πάλι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη δύσκολη και με πολυπληθέστατη συμμετοχή Κατηγορία των Masters, στην οποία είναι ο κορυφαίος αθλητής.

Ο Παναγιώτης Μπάρλας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης κατέκτησε και πάλι δύο χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ΑμεΑ και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί χάρις στη τεράστια προσπάθειά του και στην υποδειγματική αθλητική και υγιεινή ζωή και διατροφή του.

Ο ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης σάρωσε και πάλι στη κατάκτηση μεταλλίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ με 19 μετάλλια στο 2015, εκ των οποίων 7 χρυσά, 8 ασημένια και 4 χάλκινα. Τα χρυσά κατέκτησαν 3 ο Σπύρος Μαρκουλάκης στη Ποδηλασία Πίστας, 2 ο Παναγιώτης Μπάρλας στη Ποδηλασία Δρόμου και από 1 ο Σταμάτης Κοτζιάς στη Ποδηλασία Δρόμου και ο Κώστας Κούτσιας στο Στίβο. Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν ο Κωνσταντίνος Νικολής 2, ο Σταμάτης Κοτζιάς 1 και ο Κωνσταντίνος Σαββόπουλος 1 στη Ποδηλασία Δρόμου, ο Αλέξανδρος Παναγιώτου στη Κολύμβηση, ο Αλέξιος Μανάγιας στο Σκάκι Τυφλών, ο Βασίλειος Ντούνης στη Ξιφασκία με αμαξίδιο στο Ξίφος Μονομαχίας και η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου στη Τοξοβολία. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές μας Βασίλειος Ντούνης στη Ξιφασκία με αμαξίδιο στη Σπάθη, ο Δημήτριος Ντόβας στο Σκάκι Τυφλών, ο Αλέξανδρος Παναγιώτου στη Κολύμβηση και ο Σπύρος Μαρκουλάκης στη Ποδηλασία Δρόμου.

Ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης διοργάνωσε και πάλι με μεγάλη επιτυχία στις 28 Οκτωβρίου τον ετήσιο Διασυλλογικό Ποδηλατικό Αγώνα με Πανελλήνια συμμετοχή «Ανάβαση στο Φλαμπούρι Πάρνηθας» για την Εθνική επέτειο του ΟΧΙ. Διοργάνωσε επίσης με επιτυχία τουρνουά σκακιού για μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την ονομασία Κύπελλο Χριστουγέννων στη Γκράβα στις 27/12 σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ με τη συμμετοχή 41 σκακιστών και σκακιστριών που προπονούνται στην ομάδα μας και στις αρχές του τρέχοντος έτους νέο τουρνουά σκακιού με την ονομασία Κύπελλο Πρωτοχρονιάς με τη συνεργασία της ομάδας κατοίκων Κυψέλης, στο οποίο συμμετείχαν 21 σκακιστές και σκακίστριες που προκρίθηκαν από το προηγούμενο Κύπελλο. Επιτυχία είναι επίσης για την ομάδα μας ότι πρωταγωνιστεί με αξιώσεις και στο τμήμα μπάσκετ, όπου διεκδικεί την άνοδο Κατηγορίας, αλλά και το γεγονός ότι εφέτος συμμετέχει και πάλι στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Χαντ-μπωλ στο οποίο δίνει δυνατές μάχες, επιθυμώντας να ξαναζήσει στιγμές όπως τότε που αγωνίσθηκε στην Α΄ Εθνική πριν 37 χρόνια και στην Α2 Εθνική πριν 4 χρόνια ανεβαίνοντας μάλιστα σ’ αυτή μόνο με νίκες ρεκόρ για το άθλημα του χάντ – μπωλ.

Σημαντικές επιτυχίες έχουν οι ομάδες μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και Α.Ο. Αετός Αθηνών στα πρωταθλήματα σκακιού, ενώ μεγάλες διακρίσεις επέτυχε και η ομάδα μας Τριάθλου με τους αθλητές της Σπύρο Κοτζιά και Παναγιώτη Δημόπουλο, που πρωταγωνιστούν στο άθλημα αυτό. Στο τμήμα Ποδηλασίας του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης ήταν πολλές οι διακρίσεις των αθλητών μας με νίκες ατομικές και ομαδικές, όπου ξεχώρισαν ιδιαίτερα ο αθλητής μας Λουκάς Καταπόδης, ο Νικήτας Φράγκος, οι Γιώργος Νίνης, Ανδρέας Μπαζάρογλου, Ανδρέας Γεωργίου, Βασίλης Μπουρίκας, Γιάννης Αυγουστής, Χρήστος Χρόνης, Αλέξανδρος Ύμερη, Βασίλης Κοτσογλανίδης, Φάνης Κυδώνης, Θεόδωρος Γρηγοριάδης κ.α. Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές των Σωματείων μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης και Α.Ο. ΑΕΤΟΣ Αθηνών και στο Μοντέρνο Πένταθλο.

Για το 2016 ευελπιστούμε σε μεγάλες και πάλι διακρίσεις των ομάδων μας, σε μεγάλη διάκριση του Βασίλη Ντούνη στο Ρίο Βραζιλίας και σε άνοδο Κατηγορίας των αθλητικών μας τμημάτων. Σε κάθε περίπτωση, καθώς το αθλητικό έργο και η προσπάθεια συνεχίζονται, είναι φυσικό επακόλουθο να ακολουθήσει η ευόδωση των αθλητικών προσπαθειών.

Αισθανόμαστε ευγνώμονες για την ελληνική Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία, την οποία ευχαριστούμε, διότι στην εξαιρετικά δύσκολη εποχή για τη πατρίδα μας είναι ο φορέας, που όπως πάντα συμπαρίσταται και είναι αρωγός σε όλους χωρίς κανένα αντάλλαγμα και προσφέρει όσο μπορεί και στις αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας. Μάλιστα στα πλαίσια αυτά παρεχώρησε το χώρο για την εκδήλωση της γιορτής μας, στην οποία βοήθησε ενεργά, όπως επίσης βοηθάει και το σωματείο μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης με τη παραχώρηση του χώρου αυτού του Πνευματικού Κέντρου για την αθλητική σκακιστική του δραστηριότητα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ήδη από τις σκακιστικές προπονήσεις σε αυτό το Πνευματικό Κέντρο, αλλά και στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας που παραχωρεί ο ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων για το σκοπό αυτό, έχουν ενταχθεί στην ομάδα μας και συμμετέχουν με επιτυχία σε επίσημους αγώνες της, καθώς και σε σχολικά πρωταθλήματα 50 περίπου νεαροί εξελισσόμενοι σκακιστές και σκακίστριες μικρών ηλικιών. Πέραν όμως αυτών πρέπει ν’ αναφερθεί ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία στα δύσκολα σημερινά χρόνια στα οποία εμφανώς και αδίκως βάλλεται, ανεξάρτητα από το ότι αυτό την ενδυναμώνει, βοηθά ακόμα περισσότερο, διότι η πίστη και η αγάπη που είναι τα κυρίαρχα γνωρίσματά της δημιουργούν υγιή αντισώματα και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα στον άνθρωπο, στην επιτυχή αντιμετώπιση των επιβαρυμένων δεινών και κακών της εποχής. Το Ιερό Ευαγγέλιο έχει γραφεί στην ελληνική γλώσσα, το γνήσιο κείμενο είναι στην ελληνική Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία, που κρατά ψηλά το θρησκευτικό φρόνημα στους Ιερούς Ναούς και όχι στους περιπλανώμενους διαβολείς αυτού και της θρησκείας μας. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε και πάλι τον πατέρα Κύριλλο για τη πολύτιμη συμβολή του ίδιου και της Ελληνικής Ορθόδοξης Χριστιανικής εκκλησίας τόσο στο αθλητικό έργο μας, όσο και για το συνολικό έργο της που μαζί με την ενασχόληση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μόνο καλά έχουν να προσφέρουν.

            Οι βραβεύσεις ήταν στιγμές γεμάτες συγκίνηση και χαρά και έγιναν με αναμνηστικά έπαθλα, κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Ξεκίνησαν με τη βράβευση του διεθνή αθλητή Βασιλείου Ντούνη του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης, ο οποίος αγωνιζόμενος με την Εθνική Ομάδα Ξιφασκίας με Αμαξίδιο κατέκτησε το 2015 ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα Ξιφασκίας με Αμαξίδιο. Χαρακτηριστικό των προσδοκιών μας, των επιθυμιών και των ευχών μας είναι η εγγραφή στο έπαθλό του της φράσης «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ 2016». Τη βράβευση έκανε ο κ. Αθανάσιος Τερζής, Πρόεδρος της ΕΟΠοδηλασίας και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο οποίος εξήρε και επαίνεσε το αθλητικό έργο και τις προσπάθειες των Σωματείων μας.

Βραβεύθηκαν επίσης:

Ο Παναγιώτης Μπάρλας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης, Πρωταθλητής Ελλάδος Ποδηλασίας Δρόμου ΑμεΑ 2015 και στην Ατομική Χρονομέτρηση και στην Αντοχή.

Ο Σταμάτης Κοτζιάς του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης, Πρωταθλητής Ελλάδος Ποδηλασίας Δρόμου 2015 στην Ατομική Χρονομέτρηση.

Ο Κωνσταντίνος Παπακυριακόπουλος για την μεγάλη προσφορά του στο Τμήμα Σκακιού, στο οποίο με τη συμβολή του έχουν δραστηριοποιηθεί 40 περίπου νέοι σκακιστές και σκακίστριες.

Έπαθλα και κύπελλα δόθηκαν επίσης για τους Λουκά Καταπόδη του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, πρωταθλητή Ελλάδος Ποδηλασίας Δρόμου Κατηγορίας Masters και

11ο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Γεώργιο Σάρδη, για τη προσφορά του στο χάντ-μπωλ και Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο για τη προσφορά του στο μπάσκετ.

Αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα δόθηκαν στους εξής:

Αλέξης Μανάγιας (ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού ΑμεΑ)

Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου (ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ)

Κωνσταντίνος Νικολής (ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΑμεΑ)

Παναγιώτης Δημόπουλος (χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου)

Στέλιος Χρυσομάλλης (1η θέση στα τουρνουά Σκακιού των εορτών και στη Γενική κατάταξη)

Ανδρέας Γεωργίου (καλύτερος αθλητής σωματείου Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών)

Αλέξανδρος Ύμερη (καλύτερος αθλητής σωματείου Ποδηλασίας Downhill Ανδρών)

Βασίλης Κοτσογλανίδης (καλύτερος αθλητής σωματείου Ποδηλασίας Πίστας Ανδρών)

Βασίλης Μπουρίκας (2ος γενικής βαθμολογίας Masters Α)

Ρωμανός Κουμνιώτης (τμήμα εφήβων μπάσκετ)

Νικόλαος Πρέγκα (τμήμα παίδων μπάσκετ)

Γιώργος Πιστικός, Άγγελος Κεχαγιάς, Στέλιος Δοκιμάκης (για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση του Ποδηλατικού αγώνα της 28/10/2015)

Γιάννης Δεφίγγος (στίβος)

Αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα δόθηκαν επίσης για τους εξής:

Κώστας Κούτσιας (χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ)

Αλέξανδρος Παναγιώτου (ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ)

Δημήτριος Ντόβας (χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού ΑμεΑ)

Νικήτας Φράγκος (1ος γενικής βαθμολογίας Masters B)

Γιώργος Νίνης  (1ος γενικής βαθμολογίας Masters Α)

Αριστόδημος Κωστόπουλος (τμήμα Μπάσκετ παίδων)

Θεόδωρος Γρηγοριάδης (καλύτερος αθλητής Ποδηλασίας μίνι)

και για αθλητές του Μοντέρνου Πεντάθλου.

Τις απονομές έκαναν επίσης μεταξύ άλλων και οι κ.κ. Δ. Λιανός, Ν. Λέμης, πατήρ Κύριλλος, Στ. Κοτζιάς, Αργ. Αργυρίδης, Γ. Λιανός, Γ. Κυριαζής, Σ. Δοκιμάκης, Α. Παπαθεοδώρου, Κλ. Διαμαντοπούλου κ.α.

Ακολούθησε η εκδήλωση της κοπής της πίτας από το πατέρα Κύριλλο και τα αναψυκτικά, καθώς και η καθιερωμένη κλήρωση για το τυχερό της γιορτής που κέρδισε το λαβαράκι της ομάδας. Τυχερός εφέτος ήταν η κα Ιωάννα Αυγουστίδου, σύζυγος του πρώην Γενικού Γραμματέα του Α.Ο. Αετός Αθηνών κ. Βασίλη Αυγουστίδη, η οποία κέρδισε το λαβαράκι της ομάδας. Δύο ακόμα άτομα κέρδισαν μικρά αναμνηστικά δωράκια. Η γιορτή έληξε με πλατιά χαμόγελα όλων.

   * Παρατίθενται φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2702

Αφήστε μια απάντηση