Πρωταγωνιστεί ο Α.Ο. Αετός Αθηνών στο διασυλλογικό Κύπελλο Σκακιού ΣΠ. ΜΠΙΚΟΣ (Γ Όμιλος) 2016

Αναγεννημένος παρουσιάζεται στο Τμήμα Σκακιού ο Α.Ο. Αετός Αθηνών, ο οποίος χάρις στη προσπάθεια των Βαγγέλη Κακλαμάνου, Γιάννη Ταγκλή και Ιάκωβου Μαρτέν και την αγωνιστική συνέπεια και προσπάθεια όλων των σκακιστών του πρωταγωνιστεί στο διασυλλογικό Κύπελλο Σκακιού ΣΠ. ΜΠΙΚΟΣ (Γ Όμιλος) 2016.

* Στη 1/11/2015 όλοι οι σκακιστές του Αετού Αθηνών πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, νίκησαν όλοι και πέτυχαν το απόλυτο νικηφόρο αποτέλεσμα 6 – 0 επί της ομάδας ΑΠΟ Κότινος Χολαργού Γ, σε αγώνα που έγινε στο Πανελλήνιο ΓΣ.

Για τον Α.Ο. Αετός Αθηνών αγωνίστηκαν οι Ιάκωβος Μαρτέν, Παντελής Μανιτσάρας, Γιώργος Γλύπτης, Γιάννης Ταγκλής, Βαγγέλης Κακλαμάνος και Ηλίας Τσακμάκης και νίκησαν όλοι.

* Στις 8/11/2015 ο Α.Ο. Αετός Αθηνών αγωνίσθηκε εκτός έδρας στη Λέσχη Αρμενίων αθλητών με την ισχυρή ομάδα Ένωση Αρμενίων αθλητών και από καθαρή ατυχία έχασε την ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας τελικά 3 – 2,5, επειδή από έκτακτο πρόβλημα που παρουσιάσθηκε δεν προσήλθε τελικά ν’ αγωνισθεί ο σκακιστής του Γιώργος Παπαδάκης και γι’ αυτό το λόγο εκτός από την ήττα χωρίς αγώνα στη σκακιέρα αυτή, του αφαιρέθηκε και 0,5 βαθμός λόγω της κενής σκακιέρας (του Γ. Παπαδάκη).

Τις νίκες στον αγώνα αυτό για τον Αετό Αθηνών κατέκτησαν οι Ιάκωβος Μαρτέν, Παντελής Μανιτσάρας και Ηλίας Τσακμάκης.

* Στις 22/11/2015 οι σκακιστές του Α.Ο. Αετός Αθηνών κατενίκησαν εκτός έδρας στη

Νέα Φιλαδέλφεια τον αξιόμαχο Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα στον αγώνα αυτό ο Α.Ο. Αετός Αθηνών παρατάχθηκε με πληρέστερη και ισχυρότερη σύνθεση και οι σκακιστές του απέδωσαν θεαματικές σκακιστικές παρτίδες. Για τον Α.Ο. Αετός Αθηνών τις νίκες κατέκτησαν οι Χρήστος Πατακιάς, Ιάκωβος Μαρτέν, Παντελής Μανιτσάρας και Θεόδωρος Ρουσέτης, ενώ ισοπαλία πέτυχε ο Γιάννης Τσαγκούλης.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2575

Αφήστε μια απάντηση