Πρόσκληση των αθλητριών Χόκεϋ επί Πάγου του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης. Εγκρίθηκε η εγγραφή της ομάδας στην Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας

* Μετά την ανάκληση από τη Γ.Γ.Α. της Αθλητικής Αναγνώρισης της Ε.Ο.Παγοδρομιών και την υπαγωγή των αθλημάτων των Παγοδρομιών στην Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας, ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης είχε υποβάλει αίτηση στην τελευταία για την εγγραφή της σ’ αυτή και η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας με το έγγραφό της Α.Π. 1813 της 4/11/2014 προς τον Α.Ο. Πήγασο Κυψέλης γνωστοποίησε ότι έκανε δεκτή αυτή την αίτηση με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Χ. στη συνεδρίασή του της 31/10/2014.
* Μετά από τη παραπάνω εξέλιξη ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης προσκαλεί όλες τις αθλήτριές του παλαιές και νέες του τμήματος Χόκεϋ επί Πάγου να επικοινωνήσουν με τον κ. Δημήτρη Λιανό για να υπογράψουν τις αιτήσεις για την έκδοση των νέων δελτίων τους στην Ε.Ο.Χ., προκειμένου η ομάδα μας να είναι έτοιμη το συντομότερο δυνατόν να συμμετάσχει στους αγώνες του αθλήματος που θα επιδιωχθεί να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν μετά από μια περίοδο αδράνειας της Ε.Ο.ΠΑΓ. τα τελευταία χρόνια.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2268

Αφήστε μια απάντηση