Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των αθλητών Σκακιού του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών που αρχίζει τη Δευτέρα 16/12/2013

Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των αθλητών Σκακιού του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών που αρχίζει τη Δευτέρα 16/12/2013. Θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΑΘΗΝΑ, του ξενοδοχείου ΑΡΙΩΝ στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.Το πρόγραμμα των αγώνων είναι από Δευτέρα 16/12 έως Σάββατο 21/12 16.00-20.00 και Κυριακή 22/12 10.00-14.00.

Από την ομάδα μας θα συμμετάσχουν ο Δημήτριος Ντόβας, που κατέκτησε τη τρίτη θέση της κατηγορίας Ανδρών στο περσινό Πρωτάθλημα, ο Αλέξης Μανάγιας και η Αθηνά Λιβανοπούλου που κατέκτησε τη πρώτη θέση στο περσινό Πρωτάθλημα στη κατηγορία γυναικών. Στη θετική εξέλιξη για την οριστικοποίηση της συμμετοχής των τριών αθλητών μας βοήθησε το γεγονός ότι βρέθηκε τελικά λύση από την ΕΑΟΜ ΑΜεΑ να παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Βουλιαγμένης σε όλη τη διάρκεια των αγώνων οι σκακιστές μας Δημήτρης Ντόβας και Αθηνά Λιβανοπούλου, ενώ διατέθηκε και πούλμαν για τις καθημερινές μετακινήσεις των αθλητών από την Ομόνοια μέχρι το τόπο των αγώνων και αντιστρόφως, με το οποίο θα μετακινείται ο αθλητής – σκακιστής μας Αλέξης Μανάγιας που κατοικεί στις Αχαρνές Αττικής και θα μεταβαίνει μέχρι την Ομόνοια με συγκοινωνία.

Ελπίζουμε ότι οι αθλητές μας, οι οποίοι έχουν μεγάλες σκακιστικές ικανότητες, θα επιτύχουν διακρίσεις και σε αυτό το Πρωτάθλημα το οποίο θα έχει μεγάλη συμμετοχή σκακιστών και σκακιστριών.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=1802

Αφήστε μια απάντηση