«Διασυλλογικό Ποδηλατικό Σιρκουί Καλαμάτας» στη μνήμη του Νικολάου Κωστέα 28/4/2013

Όλα ήταν άριστα στο «Διασυλλογικό Σιρκουί Καλαμάτας» στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΕΑ, που έγινε στις 28/4/2013 στο κέντρο της Καλαμάτας, με συνδιοργανωτές τον Α.Ο. Πήγασο Κυψέλης και τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας & Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας.

Εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους οι συναθλητές του Ν. Κωστέα στον Πήγασο και οι ποδηλάτες του Ευκλή Καλαμάτας για την πολυάριθμη συμμετοχή τους.

Ακολουθούν: Αναλυτική δημοσίευση μαζί με τα Αποτελέσματα και το Δελτίο Τύπου που απεστάλη από τον Α.Ο. Πήγασο Κυψέλης (σε αρχείο docx και pdf), άρθρα από έντυπο και διαδικτυακό τύπο, φωτογραφίες από τον αγώνα και τις απονομές.

Η αναλυτική δημοσίευση μαζί με Δελτίο Τύπου και Αποτελέσματα:

164244_523653137681008_540728231_n

Άρθρο από την εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 30/4/2013

σάρωση0029

Άρθρο από τον Ιστότοπο www.eleftheriaonline.gr

Τιμήθηκε η μνήμη του Νίκου Κωστέα με καλαματιανό
ποδηλατικό σιρκουί


Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/various/item/624-podilasia-kosteas-kalamata

Η μνήμη του Καλαματιανού Νίκου Κωστέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέρυσι τον Ιούνιο, στη διάρκεια ποδηλατικού αγώνα στην περιοχή Παπάδες της βόρειας Εύβοιας τιμήθηκε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο στον διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα «Σιρκουί Καλαμάτας» που έγινε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Διοργανωτής ήταν ο σύλλογος του Νίκου Κωστέα Πήγασος Κυψέλης σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας και με χορηγό την Costa Navarino και 50 περίπου ποδηλάτες από αρκετά μέρη της Ελλάδας έδωσαν το “παρών”. Ο αγώνας, που είχε επίσημη μορφή μιας και ήταν αναγνωρισμένος από την Ομοσπονδία, ήταν 30 χλμ. και διεξήχθησαν δέκα στροφές στη διαδρομή Αριστομένους – Φραντζή – Αρτέμιδος – γέφυρα παλιού ΚΤΕΛ – Αριστομένους.
Στους άνδρες την πρώτη θέση πήρε ο Χρήστος Κατράκης του Θησέα Ζωγράφου, ενώ δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος του Ευκλή.
Στους νέους άνδρες τέταρτος ήταν ο Γιώργος Κανταρέλης του Μεσσηνιακού.
Στην κατηγορία Α’ μάστερ τέταρτος ήταν ο Φιλιατρινός Γιάννης Νικολακόπουλος του Μεσσηνιακού και στην κατηγορία Β’ μάστερ επίσης τέταρτος ο Καλαματιανός Πάνος Βεργετόπουλος του Ευκλή.
Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές με τον Πήγασο Κυψέλης να δίνει τρία λάβαρα στον Ευκλή για την πολυπληθέστερη αποστολή, στον Αθλητικό Φορέα του Δήμου Καλαμάτας και στον Μεσσηνιακό.
Μάλιστα ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Γιάννης Αδαμόπουλος ευχήθηκε να καθιερωθεί αυτός ο αγώνας.

Πηγή: www.eleftheriaonline.gr
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/various/item/624-podilasia-kosteas-kalamata

Φωτογραφίες από τον αγώνα και τις απονομέςkalamata_1

kalamata_2 kalamata_4 kalamata_5 kalamata_6 kalamata_7 kalamata_8 kalamata_9 kalamata_10 kalamata_11 kalamata_12 kalamata_13

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=1460

Αφήστε μια απάντηση