Τρεις πρωτιές των νεαρών σκακιστών του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΥ Κυψέλης στο Σχολικό Πρωτάθλημα περιοχής Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Τρεις μαζί θριαμβευτικές πρωτιές κατέκτησαν για πρώτη φορά οι νεαροί σκακιστές του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης Γιάννης Παπαδημητρίου, Κώστας Καμούδης και Κώστας Παπαδημητρίου, στους προκριματικούς αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος Σκακιού 2013 των περιοχών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και προκρίθηκαν έτσι πανηγυρικά στους αγώνες της τελικής φάσης του Σχολικού Πρωταθλήματος (προκρίνονται οι 3 πρώτοι από κάθε τάξη). Ο Γιάννης Παπαδημητρίου κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των μαθητών της 2ης τάξης Δημοτικού, ο Κώστας Καμούδης την πρώτη θέση μεταξύ των μαθητών της 3ης τάξης Δημοτικού και ο Κώστας Παπαδημητρίου την πρώτη θέση μεταξύ των μαθητών της 4ης τάξης Δημοτικού. Ήταν απλώς θέμα χρόνου να αποδώσει και μάλιστα πολύ σημαντικούς καρπούς το έργο του Στέλιου Δοκιμάκη στην ανάδειξη νέων άξιων σκακιστών και σκακιστριών και ο Πήγασος Κυψέλης «κτίζει» μια νέα μεγάλη σκακιστική ομάδα.

Οι προκριματικοί αγώνες του Σχολικού Πρωταθλήματος συνεχίζονται και σε άλλες περιοχές και σ’ αυτούς θα συμμετάσχουν και άλλοι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες της ομάδας μας. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι και άλλοι σκακιστές μας θα επιτύχουν την πρόκρισή τους στη τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού 2013.

* Δύο ακόμα συμμετοχές θα κάνουν οι σκακιστικές ομάδες του Πήγασου Κυψέλης από την επόμενη Κυριακή 7/4/2013. Στο Ομαδικό Κύπελλο Σκακιού Ανδρών και στο Ομαδικό Κύπελλο κάτω των 14 ετών. Η προετοιμασία γίνεται από το Στέλιο Δοκιμάκη και οι συνεννοήσεις μαζί του.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=1361

Αφήστε μια απάντηση