Ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης συνεχίζοντας ανελλιπώς τη πορεία του στο άθλημα της Χειροσφαίρισης (Χαντ-Μπωλ) από το 1979, που συμμετείχε στο πρώτο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της ΟΧΕ, ανέθεσε στον πολύπειρο και επιτυχημένο τεχνικό Στέφανο Καραλή τη τεχνική ηγεσία του τμήματος Χαντ-Μπωλ της ομάδας. Ο Στέφανος Καραλής είχε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, στα πρώτα χρόνια της ίδρυσης Χαντ-Μπωλ, με την ομάδα μας και υπάρχει φωτογραφία ή στοιχεία από τη συνεργασία αυτή στην ιστοσελίδα μας, ανέλαβε δε και πάλι από τις 17/7/2012 τις τύχες του Χαντ-Μπωλ του Πήγασου.
Η προετοιμασία της ομάδας Χαντ-Μπωλ θα ξεκινήσει με καθημερινές προπονήσεις στις 28 Αυγούστου ή στις 3 Σεπτεμβρίου 2012. Ήδη ξεκίνησαν με επιτυχία οι πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Οι ανακοινώσεις όμως θα γίνουν συνολικά μετά την ολοκλήρωση όλων των μεταγραφών.
Η συμφωνία του Πήγασου Κυψέλης με τον Στέφανο Καραλή επήλθε στις 17/7/2012 στα γραφεία του σωματείου και ο Στέφανος Καραλής είναι μοναδικός υπεύθυνος για τ’ αγωνιστικά θέματα της ομάδας και θα επιλέγει ο ίδιος τους συνεργάτες του.