10 Μαΐου 2024 αρχείο

Νέες σημαντικές διακρίσεις με Μετάλλια και Βάθρο των Αθλητών Ποδηλασίας Γιάννη Ματθαιάσου, Γιώργου Οικονόμου, Λευτέρη Τσαλαμίδα και των άλλων Αθλητών του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στους αγώνες «Αttica Race» της 20 και 21 Απριλίου 2024 και «ΜΤΒ  Πετρούπολη 2024  Vol. 1 XCC» της 28/4/2024.

Νέες σημαντικές διακρίσεις με Μετάλλια και Βάθρο των Αθλητών Ποδηλασίας Γιάννη Ματθαιάσου, Γιώργου Οικονόμου, Λευτέρη Τσαλαμίδα και των άλλων Αθλητών του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στους αγώνες «Αttica Race» της 20 και 21 Απριλίου 2024 και «ΜΤΒ  Πετρούπολη 2024  Vol. 1 XCC» της 28/4/2024.

Στον αγώνα «Αttica Race» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου έλαβαν μέρος επίλεκτοι Αθλητές του συλλόγου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ.

* Το Σάββατο συμμετείχε στο Αγώνισμα  Ατομικής Χρονομέτρησης ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ο οποίος κατέκτησε  την 5η θέση.

* Την Κυριακή στον αγώνα Αντοχής στη διαδρομή Ακρόπολη – Σούνιο, με περίπου 200 συμμετοχές Αθλητών, συμμετείχαν από τον σύλλογό μας οι Αθλητές μας ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΜΑΤΘΑΙΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

* Στην 2η θέση του βάθρου με Ασημένιο Μετάλλιο ανέβηκε ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΑΣΟΣ στην κατηγορία του «Master  B1» και κατέκτησε την 6η  θέση της γενικής κατάταξης.

Στην κατηγορία  «Master  Α1» την 4η  θέση κατέκτησε ο Αθλητής του συλλόγου μας ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ τερματίζοντας και αυτός στην 8η θέση της γενικής κατάταξης. 

* Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους Αθλητές μας για την συμμετοχή τους και την καλή τους εμφάνιση.    

* Στον αγώνα«ΜΤΒ  Πετρούπολη 2024  Vol. 1 XCC», που έγινε την Κυριακή 28 Απριλίου, συμμετείχαν νεαροί Αθλητές μας της Ακαδημίας Ποδηλασίας Πήγασος.

* Αξίζουν συγχαρητήριαστους νεαρούς Αθλητές μας, Λευτέρη  Τσαλαμίδα που τερμάτισε στην 14η θέση, Σωτήρη Κοκκόση και Γιάννη Κλιούμη, που κατάφεραν να πάρουν εκκίνηση και να τερματίσουν σε έναν αγώνα με πιο απαιτητική και δύσκολη διαδρομή, συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες που είχαν τρέξει.

Επίσημος Χορηγός του Τμήματος Ποδηλασίας του Σωματείου μας είναι η Action – Bikes Gr   #pegasuscyclingteam, που είναι κοντά στους Αθλητές μας Ποδηλασίας.

Παραθέτουμε φωτογραφίες από τους αγώνες αυτούς.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=5483