Δεκέμβριος 2020 αρχείο

Ευχές των Σωματείων μας για το 2021

Τα Δ.Σ. των Αθλητικών Σωματείων μας «Πήγασος Κυψέλης» και «Αετός Αθηνών» εύχονται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των αθλητικών τμημάτων, στους τεχνικούς, στα μέλη και στους φίλους των Σωματείων μας και σε όλους τους φίλους του Ελληνικού Αθλητισμού, Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος 2021 με υγεία, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη, δύναμη, ελευθερία, πρόοδο και επιτυχίες ατομικές, ομαδικές και οικογενειακές.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4853

Θερμά συλλυπητήρια εκφράζει ο Πήγασος Κυψέλης στον δύο φορές Παραολυμπιονίκη αθλητή μας Σταμάτη Κοτζιά και στην Οικογένειά του για τον αδόκητο θάνατο του Πατέρα του Γιώργου Κοτζιά στις 26/11/2020 από σοβαρό τραυματισμό του σε Τροχαίο ατύχημα στις 19/10/2020 και επιπλοκές.

Θερμά συλλυπητήρια εκφράζει ο Πήγασος Κυψέλης στον δύο φορές Παραολυμπιονίκη αθλητή μας Σταμάτη Κοτζιά και στην οικογένειά του για τον αδόκητο θάνατο του Πατέρα του Γιώργου Κοτζιά στις 26/11/2020 από σοβαρό τραυματισμό του σε Τροχαίο ατύχημα στις 19/10/2020 και επιπλοκές. Σταμάτη εκφράζουμε και πάλι σε σένα και στη μητέρα σου κα Μαρία Κοτζιά Θερμά Συλλυπητήρια από την Ομάδα μας και ευχόμαστε Κουράγιο για την μεγάλη Οδύνη από τον αδόκητο θάνατο του Πατέρα σου Γιώργου Κοτζιά. Είχαμε την τύχη να γνωρίζουμε τους εξαιρετικούς γονείς σου που σε βοήθησαν να είσαι ένας καλός μαχητής της ζωής και έτσι πρέπει να έχεις την δύναμη να συνεχίσεις. Μας έχεις δώσει μεγάλες χαρές και τιμή με πιο σημαντικές τις δύο πάρα πολύ μεγάλες διακρίσεις σου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2008 και του Λονδίνου 2012, στο Αγώνισμα Αντοχής της Ποδηλασίας Δρόμου, όπου κατέλαβες την 6η και την 8η  θέση αντίστοιχα και παραμένουν οι πιο μεγάλες Ελληνικές Διακρίσεις στην Ποδηλασία Δρόμου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Σου ευχόμαστε και πάλι να κάνεις κουράγιο και να μην έχεις άλλες πίκρες στην ζωή σου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4850