30 Ιουλίου 2015 αρχείο

Μεγάλες στιγμές. Οι ποδηλάτες του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης Λουκάς Καταπόδης, Νικήτας Φράγκος, Γιώργος Νίνης, Βασίλης Μπουρίκας και Χρήστος Τζόλας θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και το σωματείο μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2015 που θα διεξαχθεί στη Δανία στις 3 – 6/9/2015

Μεγάλες και ιστορικές στιγμές για το σωματείο μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, που στη πλουσιότερη γλώσσα του κόσμου, την Ελληνική, είναι φτωχό το λεξιλόγιο ν’ αποδώσει την ανείπωτη ευτυχία, υπερηφάνεια και ενθουσιασμό που ζούμε από την άξια πρόκριση με διακρίσεις σε παγκόσμια κύπελλα ποδηλασίας του 2015 των 5 παραπάνω ποδηλατών της ομάδας μας να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2015 “UCI World Cycling Tour Final 2015” που θα διεξαχθεί στη Δανία στις 3 μέχρι 6 Σεπτεμβρίου 2015. Οι αθλητές μας με επικεφαλής τον εκπληκτικό διεθνή Λουκά Καταπόδη που καταγράφει συνεχώς μόνο πρώτες νίκες στο ενεργητικό του σε όλους τους αγώνες που έχει αγωνισθεί όλους τους τελευταίους μήνες και αποτελεί τη ψυχή της ομάδας Ποδηλασίας με υποδειγματικό μάλιστα συντονισμό και για τα υπόλοιπα μέλη – αθλητές της, καθώς και με τους πανάξιους Νικήτα Φράγκο, Γιώργο Νίνη, Βασίλη Μπουρίκα και Χρήστο Τζόλα κατέκτησαν δικαιωματικά τη πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2015 με τις διακρίσεις και επιδόσεις τους σε Παγκόσμια Κύπελλα Ποδηλασίας Δρόμου 2015. Ήδη μάλιστα προπονούνται εντατικά για τη καλύτερη δυνατή παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο οποίο οι συμμετοχές των καλυτέρων αθλητών Ποδηλασίας όλων των χωρών με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους είναι πολύ μεγάλες και ο συναγωνισμός μεταξύ τους αναμένεται ότι θα είναι ιδιαίτερα έντονος. Οι αθλητές μας θα εκπροσωπήσουν τη πατρίδα μας Ελλάδα και το σωματείο μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στοχεύοντας βέβαια και στη καλύτερη δυνατή ατομική τους διάκριση. Ο Λουκάς Καταπόδης έχει ξανααγωνισθεί σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου και περιλαμβάνεται στην αφρόκρεμα των κορυφαίων αθλητών Ποδηλασίας, έχει προκριθεί δε και θα αγωνισθεί και στον αγώνα ατομικής Χρονομέτρησης και στον αγώνα Αντοχής, γι’ αυτό και θα αναχωρήσει στη 1/9/2015. Οι αθλητές μας Νικήτας Φράγκος, Γιώργος Νίνης, Βασίλης Μπουρίκας και Χρήστος Τζόλας θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, έχουν δε προκριθεί και θ’ αγωνισθούν μόνο στον αγώνα Αντοχής, γι’ αυτό και θ’ αναχωρήσουν για τη Δανία στις 3/9/2015. Όλοι οι αθλητές μας θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 8/9/2015 και η ομάδα μας τους εύχεται ολόψυχα και περιμένει να κάνουν επιτυχημένες εμφανίσεις και να επιστρέψουν με διακρίσεις. Πρέπει να σημειώσουμε ότι από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, στις διαδρομές του αγώνα δεν υπάρχουν αρκετές υψομετρικές διαφορές, κάτι που θα βοηθούσε ιδιαίτερα τους αθλητές μας που είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι να αγωνίζονται σε δύσκολες διαδρομές με μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ωστόσο έχουν όλοι τους μεγάλη αγωνιστικότητα και εμπειρία αγώνων και είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς.

Όσον αφορά τα διαδικαστικά προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχουν ολοκληρωθεί ήδη όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και πλέον όλος ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την αναχώρησή τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αναλώνεται για τη καλύτερη αγωνιστική προετοιμασία τους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2481

Επανέρχεται κανονικά με συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 2015 – 2016 η ομάδα χαντ-μπωλ του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης

Μετά μια κενή αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 η ομάδα Χαντ – μπωλ του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης επανέρχεται κανονικά με συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 2015 – 2016, που διοργανώνει η ΟΧΕ από τη 1/10/2015. Το τμήμα χαντ-μπωλ του σωματείου μας που έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές δόξας, με συμμετοχή και διακρίσεις στη Α΄ Εθνική Κατηγορία και στην Α2, με κατάκτηση αήττητου πρωταθλήματος, με συμμετοχή αθλητών μας στην Εθνική ομάδα, πέρασε δύσκολες στιγμές από πολλά προβλήματα. Μεταξύ αυτών η πλήρης αδυναμία της Πολιτείας να καλύψει έστω στοιχειωδώς τις οικονομικές ανάγκες του τμήματος, η μετακύλιση από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης προς τα σωματεία όλων των δαπανών, ακόμα και της διεξαγωγής αγώνων (διαιτητών, Γραμματείας, γιατρού) και η αδικαιολόγητα εχθρική συμπεριφορά υπαλλήλων του Δήμου στο παρελθόν με το να σταματά τη παραχώρηση χρήσης του γηπέδου Χειροσφαίρισης Λαμπρινής για την αθλητική δραστηριότητα των ηλικιακών τμημάτων της ομάδας μας, μολονότι από τους Κανονισμούς του Χαντ – μπωλ ήταν επιβεβλημένη η συμμετοχή των ομάδων και στα ηλικιακά τμήματα, το γήπεδο αυτό πληρούσε και πληροί σύμφωνα με την ΟΧΕ τις προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνων χαντ-μπωλ και άλλωστε στο γήπεδο αυτό έδινε για πολλά χρόνια τους αγώνες η ομάδα μας και εξελίχθηκαν πολλοί καλοί αθλητές μας. Ήδη αρκετοί αθλητές μας με επικεφαλής τους Λευτέρη Κορωναίο και Βαγγέλη Παπαϊωάννου αγαπώντας το χαντ-μπωλ και την ομάδα μας αποφάσισαν την επανενεργοποίηση εφέτος του τμήματος χαντ-μπωλ της ομάδας μας και τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Χειροσφαίρισης 2015 – 2016 με έδρα το Μετς και θα βοηθήσουν και οι ίδιοι και αγωνιστικά και με συμμετοχή στη κάλυψη των εξόδων που επιβάλλει η ΟΧΕ με τους νέους Κανονισμούς της ενόψει της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Η ομάδα μας αγκαλιάζει αυτή τη προσφορά και διάθεσή τους και πιστεύουμε ότι θα ξαναζήσει το τμήμα χαντ-μπωλ της ομάδας όμορφες στιγμές ανάλογες με του παρελθόντος.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2482