13 Μαρτίου 2011 αρχείο

Νέα σημαντική νίκη του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης επί της ισχυρής Αναγέννησης Βύρωνα με σκορ 25-24 για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Χειροσφαίρισης

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης επί της μέχρι τον αγώνα αυτό πρωτοπόρου ομάδας του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, Αναγέννησης Βύρωνα, με σκορ 25-24, στο Μετς (13/3/2011). Οι αθλητές του Πήγασου αγωνίστηκαν με πάθος και σωστή τακτική, ήταν καλύτεροι ως ομάδα και η νίκη τους ήταν δίκαιη, παρά τη δυσκολία από τις πολλές δίλεπτες αποβολές. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διαιτητές χρέωναν εύκολα με δίλεπτες αποβολές τον Πήγασο και δύσκολα τους αθλητές της Αναγέννησης, με αποτέλεσμα τα εύλογα παράπονα της Ομάδας μας. Οι δύο Ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 18΄ (2-2, 4-4, 5-5, 8-8), ενώ στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα ο Πήγασος (11-8 στο 21΄ και 15-12 στο ημίχρονο). Στο δεύτερο ημίχρονο η μάχη κορυφώθηκε, αφού η Αναγέννηση κατάφερε να ισοφαρίσει 17-17 στο 40΄ και να προηγηθεί με 2 γκολ στο 45΄ (18-20) και στο 52΄ (21-23). Ο Πήγασος, όμως, ανέβασε την απόδοσή του και κυριάρχησε μέχρι το τέλος, ισοφαρίζοντας και κερδίζοντας τον αγώνα με σκορ 25-24.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=240

Νέα από το τμήμα σκακιού

Δεν κατάφερε να νικήσει και στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος η ομάδα του Πήγασου και έτσι παρέμεινε και θα αγωνιστεί και του χρόνου στη Β΄ Κατηγορία Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Ωστόσο, η ομάδα παρουσιάστηκε ισχυροποιημένη με τους Αδαμίδη και Δοκιμάκη και χάρη στην καλή δουλειά που γίνεται αναμένεται του χρόνου να έχει καλύτερη παρουσία. Στο μεταξύ αρκετοί νέοι αθλητές έχουν προσέλθει και γράφονται στην ομάδα χάρη στις προπονήσεις που γίνονται πλέον σε σταθερή βάση. Οι τελευταίοι σκακιστές που γράφτηκαν στον Πήγασο είναι ο Παναγιώτης Ζωγράφος, ο Κώστας Γεωργίου και οι 10χρονοι Στέλιος Χρυσομάλλης και Γιάννης Φίτσιος.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=242