Με ήττα 3 – 5 στον τελευταίο αγώνα με τον ισχυρό Σ.Ο. Σαλαμίνας ολοκλήρωσε ο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης τους αγώνες Πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής Κατηγορίας Σκακιού Αττικής 2019 (24/2/2019)

Με ήττα 3 – 5 στον τελευταίο αγώνα με τον ισχυρό Σ.Ο. Σαλαμίνας ολοκλήρωσε ο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ  Κυψέλης τους αγώνες Πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής Κατηγορίας Σκακιού Αττικής 2019 (24/2/2019). Ο αγώνας έγινε στην Γκράβα στις 24/2/2019. Η ομάδα μας Σκακιού στηρίχθηκε και εφέτος, στο Πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής Κατηγορίας Σκακιού Αττικής 2019, στην περσινή νεανική της σύνθεση με επικεφαλής τον Στέλιο Δοκιμάκη, ενισχυμένη με τον Παναγιώτη Ανδριτσόπουλο στις ανδρικές σκακιέρες και την κα Άννη Παπαθεοδώρου στην γυναικεία σκακιέρα. Στο τέλος του Πρωταθλήματος απέμεινε γλυκόπικρη γεύση. Πικρίλα για την ήττα στον τελευταίο αγώνα, ανεξάρτητα από το ότι ο αντίπαλος ήταν ισχυρή ομάδα και έγινε μάχη δυνατή σε όλες τις σκακιέρες μέχρι το τέλος. Επιπρόσθετα για το γεγονός ότι η ομάδα μας, μολονότι νίκησε στο πρωτάθλημα τον ισχυρό Σ.Ο. Αγίας Παρασκευής, που παρά την ήττα του κατέλαβε την πρώτη θέση και έτσι φάνηκε η μεγάλη αξία των σκακιστών μας, εν τούτοις σε άλλους αγώνες με πιο προσιτούς αντιπάλους έχασαν οριακά την νίκη από ατυχείς συγκυρίες και ίσως απειρία. Γλυκιά γεύση διότι μέσα από την ίδια την ομάδα μας μεγαλώνουν και ανδρώνονται άξιοι νεαροί σκακιστές – λεονταράκια, που προοδεύουν σκακιστικά, απέκτησαν ήδη την αγωνιστική σκακιστική αναγνώριση και αποδεικνύουν ότι πλέον μπορούν στην επάνοδό τους ν’ αντιμετωπίζουν με αξιώσεις και πρωταγωνιστικά έμπειρους και ικανούς σκακιστές και δυνατές Ομάδες. Με δεδομένη και τη συνοχή, την αγάπη και την πληρότητα στην Ομάδα μας, υπάρχει η βεβαιότητα και αναμένεται ότι στα αμέσως επόμενα χρόνια η ομάδα μας Σκακιού θα έχει καλή αγωνιστική και πρωταγωνιστική πορεία.

            Στον αγώνα της 24/2/2019 με τον Σ.Ο. Σαλαμίνας κατέκτησαν νίκες για την ομάδα μας ο Κώστας Καμούδης και ο Κώστας Αγγελόπουλος κατόπιν εντυπωσιακής και περίτεχνης σκακιστικής τους απόδοσης απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Από μια νίκη ο κάθε Κώστας. Στον ίδιο αγώνα κατέκτησαν από μια ισοπαλία απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους τους οι Στυλιανός Δοκιμάκης (αντιμετωπίζοντας στην 1η σκακιέρα  τον  διεθνή  σκακιστή  Θανάση  Καραγιάννη)  και  Στυλιανός Χρυσομάλλης.

Από μια ισοπαλία ο κάθε Στέλιος. Και οι υπόλοιποι όμως σκακιστές μας έδωσαν δυνατές μάχες και η τελική επικράτηση κρίθηκε στους 2 τελευταίους αγώνες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους σκακιστές μας για τις εμφανίσεις τους, που «κτίζουν» ένα λαμπρό σκακιστικό μέλλον.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=4267

Αφήστε μια απάντηση