Σημαντικές βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών μας στην ετήσια γιορτή των Αθλητικών Σωματείων μας που θα γίνει στις 22/3/2015

Πολλές και σημαντικές είναι και εφέτος οι βραβεύσεις που θα γίνουν σε διακριθέντες το 2014 αθλητές και αθλήτριες των Αθλητικών Σωματείων μας κατά το έτος 2014, στην ετήσια αθλητική γιορτή των Αθλητικών Σωματείων μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης και Α.Ο. Αετός Αθηνών, που θα γίνει στις 22/3/2015 ώρα 5.15΄ μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου (2 οικοδομικά τετράγωνα κάτω από τον σταθμό Αγίου Νικολάου του ηλεκτρικού). Και τούτο διότι πολλές και σημαντικές ήταν και το έτος 2014 οι διακρίσεις των αθλητών μας.
Πρόκειται να βραβευθούν στην γιορτή αυτή για τις επιτυχίες τους το 2014 :
Ο Βασίλειος Ντούνης του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης πρωταθλητής Ελλάδος και 3ο Παγκόσμιο Ομαδικό Κύπελλο στο άθλημα της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο με την Εθνική Ομάδα ως μέλος της.
Ο Λουκάς Καταπόδης του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης πρωταθλητής Ελλάδος Ποδηλασίας Δρόμου Masters.
Ο Παναγιώτης Μπάρλας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης για τις νίκες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου και τη συμμετοχή του σε διεθνείς αγώνες ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας ΑμεΑ.
Η Αθηνά Λιβανοπούλου του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης Πρωταθλήτρια Ελλάδος Γυναικών και συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων.
Ο Δημήτριος Ντόβας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης για τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων ως μέλος της Εθνικής Ομάδας και για την κατάκτηση μεταλλείων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σκακιού και Στίβου ΑμεΑ.
Ο Αλέξης Μανάγιας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης για τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων ως μέλος της Εθνικής Ομάδας και για την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο Ανδρέας Μπαζάρογλου του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης Πρωταθλητής Ποδηλασίας Δρόμου Αττικής Masters.
Ο Σταμάτης Κοτζιάς του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης Πρωταθλητής Ελλάδας Ποδηλασίας Δρόμου ΑμεΑ.
Ο Κωνσταντίνος Κούτσιας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης με 4 χρυσά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας Δρόμου και Στίβου ΑμεΑ.
Οι Φάνης Καταπόδης και Γιώργος Νίνης του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, νίκες στο τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Αττικής.
Ο Κωνσταντίνος Νικολής του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης, νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ΑμεΑ.
Ο Στυλιανός Χρυσομάλλης του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, νίκες και αήττητο στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής.
Ο Αλέξανδρος Παναγιώτου του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης, για τις νίκες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.
Η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης για τη νίκη της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2014.
Ο Γεώργιος – Λάμπρος Καρκαλούσος για την επιτυχή εμφάνισή του στο τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου σε συνδυασμό με την άδικη και παράνομη συμπεριφορά της Ε.ΠΟ.Σ.Κ. σε βάρος του και σε βάρος άλλων αθλητών, για την οποία το Σωματείο μας έχει κάνει καταγγελία.
Ο Αλέξης Αλεξόπουλος του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης για τις νίκες του στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής.
Οι Κώστας Καμούδης, Κώστας Παπαδημητρίου, Γιάννης Παπαδημητρίου, Μαριαλένα Καμούδη, Νίκος Τραγουδάρας του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης για τις νίκες τους στα ατομικά και ομαδικά Σχολικά Πρωταθλήματα (όπως και ο Στέλιος Χρυσομάλλης).
Ο Γεώργιος Παλαιολόγος του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης για την επιτυχημένη διοργάνωση δύο σκακιστικών τουρνουά του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης με τη Σκακιστική Λέσχη Αθήνας “Skaleath”.
Επίσης πρόκειται να τιμηθούν για την προσφορά τους στην Ποδηλασία οι Στέλιος Τσελεπής, Ιωάννης Λάμπος και Πολυζώης Ευαγγελόπουλος του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και για την προσφορά του στο Σκάκι ο Νικόλαος Πολίτης του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης.
Αναμένεται επίσης ότι οι βραβεύσεις θα συμπληρωθούν κατόπιν σχετικής εισήγησης των Εφόρων και προπονητών των τμημάτων Μπάσκετ, Χόκεϋ επί Πάγου και Μοντέρνου Πεντάθλου και Σκακιού για τον Α.Ο. Αετός Αθηνών.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=2388

Αφήστε μια απάντηση