Διάφορα κοινωνικά και αγωνιστικά νέα των Ομάδων μας

* Υποψήφιος Δήμαρχος του ενοποιημένου Δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης θα είναι στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές ο δραστήριος Μάριος – Γεώργιος Ψυχάλης του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης, Πρωταθλητής Ελλάδας Κολύμβησης 2018, ο οποίος πρώτευσε στο αγώνισμα 50 μέτρων ελεύθερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης 2018, κερδίζοντας καθαρά την πρώτη θέση και το Χρυσό Μετάλλιο, παρά τον μεγάλο και δυνατό ανταγωνισμό.

*  Σημαντική δραστηριότητα έχει αναπτύξει ασχολούμενος με τα «κοινά» και ο αθλητής μας Σταμάτης Κοτζιάς του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στον ενοποιημένο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ο  Σταμάτης, δύο φορές Παραολυμπιονίκης στην Ποδηλασία Δρόμου, στο Πεκίνο 2008 (6ος στον αγώνα αντοχής) και στο Λονδίνο 2012 (8ος στον αγώνα αντοχής) συμμετείχε και στην κοπή της βασιλόπιτας της εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβευσης, του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, της οποίας είναι δραστήριο μέλος και φέτος θα είναι υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης μετά από παρότρυνση φίλων του, στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

*  Για έκτη συνεχόμενη χρονιά έγινε η απονομή των βραβείων του Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill, της Ορεινής Ποδηλασίας Κατάβασης, από ιδιωτικό φορέα που ασχολείται με αυτό το άθλημα και συγκεντρώνει κάθε χρόνο την γενική συνολική βαθμολογία όλων των αγώνων του Downhill του έτους για τη βράβευση των αθλητών. Αυτή τη φορά η εκδήλωση έγινε στη Λαμία το Σαββατοκύριακο 23 – 24/2/2019 και είχε προγραμματισθεί να συνδυασθεί και με αγωνιστική αθλητική εκδήλωση στη Δίβρη Φθιώτιδας που τελικά όμως η τελευταία δεν έγινε λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών. Η εκδήλωση  όμως έγινε με παρουσία πλήθους αθλητών και κόσμου από όλη την Ελλάδα και με την παρουσία στις απονομές εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ανάμεσα στους βραβευθέντες πρωταγωνιστές αθλητές είναι οι δύο από τους 3 κορυφαίους αθλητές του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης  στο Downhill, ο Αλέξανδρος Ύμερη και ο Γιάννης Καλογεράκης. Ο Αλέξανδρος βραβεύθηκε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη γενική βαθμολογία της κατηγορίας Μάστερ για τον ιδιωτικό φορέα (10ος στην γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών) και ο Γιάννης για την κατάκτηση  της τρίτης θέσης στην γενική  βαθμολογία της  κατηγορίας Μάστερ για τον ιδιωτικό φορέα (15ος στην γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών). Οι παραπάνω αθλητές μας πρωταγωνίστησαν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Downhill 2018 Ανδρών και Εφήβων, μαζί και με τον αθλητή μας Χρήστο Βερζεμάνη και είναι βέβαιο ότι, αν μετείχαν σε όλους τους αγώνες Downhill 2018, θα συγκέντρωναν ακόμα περισσότερους βαθμούς και ακόμα καλύτερη βαθμολογία στην γενική κατάταξη. Οι μετακινήσεις όμως για τους αγώνες ανά την Ελλάδα είναι και δύσκολες και δαπανηρές. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους και τους ευχόμαστε καλή  συνέχεια.

*  Με την αποταλείσα Προκήρυξή της ΑΠ 206/27-2-2019 η Ε.Α.ΟΜ.Α.με.Α. ορίζει ημερομηνία διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας ΑμεΑ 2019 την 4η Μαΐου 2019 και τόπο διεξαγωγής το Προπονητήριο Τοξοβολίας της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Η Ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης θα εκπροσωπηθεί σ’ αυτό από την κορυφαία αθλήτριά μας στην Τοξοβολία Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου με την Προπονήτρια κα Κλέμη Διαμαντοπούλου. Πιστεύουμε ότι για μια ακόμα φορά η αθλήτριά μας θα πρωταγωνιστήσει και θ’ ανεβεί στο βάθρο των νικητών για τα μετάλλια.

*   Με την αποσταλείσα  Προκήρυξή της ΑΠ  208/27-2-2019 η ΕΑΟΜΑμεΑ ορίζει ημερομηνία διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παρατριάθλου 2019 την 9η Ιουνίου 2019 και τόπο διεξαγωγής τα Χανιά Κρήτης. Η Ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης θα εκπροσωπηθεί σ’ αυτό από τους αθλητές μας Σπύρο Μαρκουλάκη, Κώστα Κούτσια και Κώστα Νικολή, με προπονητή του τον κ. Κων/νο Γκρέκα. Είναι το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί γι’ αυτό το άθλημα και η Ομάδα μας αισιοδοξεί για κατάκτηση μεταλλίων στο Παρατρίαθλο, λόγω της μεγάλης ικανότητας των αθλητών μας.

*  Ο επιτυχημένος Προπονητής Μπάσκετ Εφήβων της Ομάδας μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, κ. Παντελής, ανέλαβε προσωρινά Προπονητής και της Ομάδας μας Μπάσκετ Ανδρών μέχρι το τέλος του εφετινού Πρωταθλήματος, μετά την εκούσια αποχώρηση του Προπονητή κ. Κων/νου Τσιαφούτη. Το Σωματείο μας ευχαριστεί τον κ. Κων/νο Τσιαφούτη για την πολυετή προσφορά του στο Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών της Ομάδας μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4269

Αφήστε μια απάντηση