Νοέ 13 2017

Θριαμβευτική εκτός έδρας νίκη με 3 – 1 της ομάδας μας Παίδων κάτω των 12 ετών του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης επί της ισχυρής ομάδας του Δία Πετρούπολης (12/11/2017) για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής του 2017.

Θριαμβευτική εκτός  έδρας νίκη με 3 – 1  κατέκτησε η ομάδα μας Παίδων κάτω των 12 ετών του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης επί της ισχυρής ομάδας του Δία Πετρούπολης (12/11/2017) για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής του 2017. Οι νεαροί σκακιστές μας πραγματοποίησαν μία ακόμα εντυπωσιακή σκακιστική εμφάνιση, αυτή τη φορά μέσα στην Πετρούπολη. Απέδωσαν θαυμάσιες σκακιστικές παρτίδες με περίτεχνους σκακιστικούς συνδυασμούς και με αέρα πρόκρισης στην τελική φάση συνέχισαν δυναμικά και νίκησαν δίκαια στην προτελευταία αγωνιστική την ισχυρή αντίπαλη ομάδα στην έδρα της. Τις νίκες για τον Πήγασο Κυψέλης κατέκτησαν οι Νίκος Τραγουδάρας (στην 1η σκακιέρα, Γιάννης Παπαδημητρίου (στην 2η σκακιέρα) και Δημήτρης Κάσσιος (στην 4η σκακιέρα). Στην τελευταία αγωνιστική της προσεχούς Κυριακής θα πρέπει όλοι τους να δώσουν και πάλι την δέουσα προσοχή και με το μαχητικό πνεύμα που διαθέτουν, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιτύχουν μία ακόμα λαμπρή νίκη που οδηγεί με βεβαιότητα στην πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

* Δυνατές μάχες έδωσαν και οι νεαροί σκακιστές μας κάτω των 16 ετών στην συνάντηση με την αντίστοιχη ισχυρή ομάδα και πάλι του Δία Πετρούπολης, από την οποία τελικά (η ομάδα κάτω των 16 ετών) ηττήθηκε οριακά με 2,5 – 1,5. Νίκη για τον Πήγασο Κυψέλης κατέκτησε ο σκακιστής μας Κώστας Αγγελόπουλος και ισοπαλία στην 1η σκακιέρα ο Γιάννης Φίτσιος που φέτος είναι πολύ ανεβασμένος. Η ομάδα μας πάντως των κάτω των 16 ετών σκακιστών είχε εφέτος την ατυχία να στερηθεί στους περισσότερους αγώνες της των σκακιστικών υπηρεσιών των βασικών αθλητών της Κώστα Καμούδη και Κώστα Παπαδημητρίου, λόγω άλλων βεβαρημένων υποχρεώσεών τους. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Στέλιου Δοκιμάκη, που έχουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα σκακιστικής ενίσχυσης της ομάδας μας στους νέους σκακιστές μας, υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές νέων ανερχόμενων σκακιστών.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3644

Αφήστε μια απάντηση