Νοέ 07 2017

Την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο μεταλλιούχος Πανελληνίου πρωταθλήματος αθλητής μας Πολυζώης Ευαγγελόπουλος του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στο διεθνή κύπελλο ποδηλασίας Δρόμου “Gran Fondo – Cesme” απόστασης 47 χιλιομέτρων, που έγινε στο Cesme Τουρκίας στις 5/11/2017

Θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο μεταλλιούχος Πανελληνίου πρωταθλήματος αθλητής μας Πολυζώης Ευαγγελόπουλος του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης, ο οποίος  κατέκτησε επάξια την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο διεθνή κύπελλο ποδηλασίας Δρόμου “Gran Fondo – Cesme” απόστασης 47 χιλιομέτρων, που έγινε στο Cesme Τουρκίας στις 5/11/2017. Ο Ζώης απέδειξε ότι επανέρχεται στη παλιά καλή αγωνιστική του κατάσταση και μάλλον σταδιακά γίνεται ακόμα καλύτερος. Στον αγώνα αυτό των 47 χλμ. αντοχής που έγινε στο Cesme συμμετείχαν 800 επίλεκτοι ερασιτέχνες ποδηλάτες από πολλές χώρες και ο Ζώης ήταν από τους πρωταγωνιστές. Από την αρχή του αγώνα αναπτύχθηκε μεγάλη μέση ωριαία ταχύτητα και έγιναν δυνατές μάχες στις οποίες ο Ζώης συμμετείχε και πρωταγωνιστούσε. Έτσι συνεχίζοντας τις δυνατές μάχες μέχρι το τερματισμό κατέκτησε τελικά τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία του 55 – 65 ανάμεσα σε 40 αθλητές της κατηγορίας αυτής και ανέβηκε στο βάθρο των νικητών του αγώνα τιμώντας και το σωματείο μας και τη πατρίδα μας. Του αξίζουν συγχαρητήρια. 

* Στην ίδια ποδηλατική διοργάνωση στο Cesme Τουρκίας έγινε και άλλος διεθνής ποδηλατικός αγώνας σε απόσταση 100 χιλιομέτρων με συμμετοχή 830 αθλητών. Σ’ αυτόν αγωνίσθηκε ο πολύ δυνατός αθλητής μας Φάνης Κυδώνης, ο οποίος πραγματοποιώντας επίσης εντυπωσιακή εμφάνιση πρωταγωνίστησε μέχρι το 78ο χλμ. του αγώνα, όταν έσκασε λάστιχο (μπουαγιόν) του ποδηλάτου του. Μέχρι το σημείο αυτό του αγώνα ο Φάνης είχε ξεκολλήσει στο προπορευόμενο πρώτο γκρουπ αθλητών του αγώνα, που αποτελείτο από 25 περίπου αθλητές όλων των κατηγοριών και ο Φάνης διεκδικούσε με μεγάλες αξιώσεις θέση στο βάθρο των νικητών. Δυστυχώς δεν υπήρχε σέρβις για την αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος, ούτε και ήταν δυνατή η ικανοποιητική συζήτηση – συνεννόηση με τους υπεύθυνους των διοργανωτών με αποτέλεσμα ο Φάνης να χάσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μία πολύ μεγάλη διεθνή διάκριση   και   να  του  μείνει  από   τον  αγώνα   γλυκόπικρη   γεύση  (γλυκιά  για   την εντυπωσιακή του εμφάνιση από την αρχή του αγώνα μέχρι το 78ο χιλιόμετρο και πικρή διότι από το ατύχημα – σκάσιμο ελαστικού στο 78ο χλμ. έχασε τη πολύ μεγάλη ευκαιρία για μεγάλη διεθνή διάκριση). Για την εμφάνισή του, του αξίζουν συγχαρητήρια.

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3621

Αφήστε μια απάντηση