Σημαντικές ειδήσεις των ομάδων μας Α.Ο. και ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης και Α.Ο. Αετός Αθηνών

* Κώστας Παπακυριακόπουλος. Από τα δραστήρια και νέα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης με τεράστια και επιτυχημένη προσφορά στην ανάδειξη νέων άξιων σκακιστών και στην ανανέωση της ομάδας Σκακιού μαζί με τον πρωτεργάτη του Σκακιστικού τμήματος Στέλιο Δοκιμάκη, Αντιπρόεδρο της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί και για την προσφορά και την ικανότητά του και στις δραστηριότητες του ποδηλατικού τμήματος, μεταξύ των οποίων στις διοργανώσεις της ομάδας μας «Ανάβαση στο Φλαμπούρι Πάρνηθας» των τελευταίων ετών για την Εθνική Επέτειο ΟΧΙ. Επιβράβευση και αναγνώριση αυτού του γεγονότος αποτελεί το γεγονός ότι ο Κώστας Παπακυριακόπουλος εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες της 3/12/2016 τακτικό μέλος Δ.Σ. της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (Ε.ΠΟ.Σ.Κ.) για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Με την ικανότητα και τη διάθεση προσφοράς που έχει, αναμένεται να βοηθήσει από τη θέση αυτή και στην ανάπτυξη γενικότερα της ποδηλασίας.
* Νίκος Παπαδάκης. Εκ των κορυφαίων αθλητών ποδηλασίας παλαιότερα διεθνής της ΕΟΠ με τον Κύδωνα Χανίων και τώρα πρωταγωνιστής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας Δρόμου και Πίστας της Ε.Α.Ομ.Α.με.Α. Ο Χανιώτης Νίκος Παπαδάκης είναι εκ των κορυφαίων αθλητών ποδηλασίας και αδαμάντινος χαρακτήρας, κατοικεί στα Μελίσσια Αττικής και εφέτος επέλεξε να μεταγραφεί στην ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης και έχει κατατεθεί η αίτηση μεταγραφής του στην ομάδα μας από το σωματείο Τάλως Ηρακλείου. Ο Νίκος Παπαδάκης συνεχίζει μια παράδοση δυνατών Κρητών ποδηλατών που αγωνίζονται στον ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης στον οποίο αγωνίζεται και ο διεθνής Χανιώτης αθλητής Σπύρος Μαρκουλάκης στη κατηγορία C5, ενώ για αρκετά χρόνια αγωνίσθηκαν και οι Παύλος Ζωνουδάκης στην κατηγορία C3 από το Κίσσου Κάμπος Ρεθύμνου, ο Οδυσσέας Σαββόπουλος στη κατηγορία C4 που κατοικούσε στο Ρέθυμνο και η Πόπη Αμαριωτάκη στην κατηγορία C5 από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Ο Νίκος Παπαδάκης αγωνίζεται στην κατηγορία C4, στην οποία θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον άλλο πρωταθλητή του Σωματείου μας στην κατηγορία αυτή C4 τον Κώστα Κούτσια, αξιωματικό από τα Τρίκαλα. Η ομάδα μας καλωσορίζει τον Νίκο Παπαδάκη.
* Ποδηλασία Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ο κ. Άγις Κολύβας είναι ο κινητήριος μοχλός που ενεργοποιεί πάλι δυναμικά το ποδηλατικό τμήμα του Α.Ο. Αετού Αθηνών, το οποίο στο παρελθόν γνώρισε πολλές διακρίσεις. Αυτές τις ημέρες προχωρούν οι διαδικασίες για την ενίσχυση της ομάδας μας με μεταγραφές, ενώ ήδη δηλώθηκε από τον Α.Ο. Αετός Αθηνών η διοργάνωση από το Σωματείο του πρώτου μετά από αρκετά χρόνια ποδηλατικού αγώνα που είναι CΧ (σάϊκλο κρος) και θα γίνει στις 12/2/2017 στην περιοχή Παπάγου με την ονομασία 48 Χ 17 SX Παπάγου, στις κατηγορίες Ανδρών, Νέων, Μάστερς και ΟΡΕΝ.
* Μαρία Πορφυριάδου. Η πρώην πρωταθλήτρια χειροσφαίρισης και γνωστή προπονήτρια, με μακρόχρονη συνεργασία με την ομάδα μας χαντ-μπωλ του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, είναι πάρα πολύ κοντά στο ν’ αρχίσει προπονήσεις στο ανοικτό γήπεδο χαντ-μπωλ της Λαμπρινής για τις μικρές ηλικίες του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης από τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017, ημέρες Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. Η αξία και η μεθοδικότητα της Μαρίας Πορφυριάδου, δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία για την αναγέννηση της ομάδας μας στο χαντ-μπωλ, αφού είναι γνωστό ότι από το γήπεδο της πλατείας Λαμπρινής, με τους προπονητές Στέλιο Αλεπουδέα στην αρχή και Παύλο Μπουλταδάκη μετά η ομάδα μας έκανε μεγαλειώδη αγωνιστική πορεία, καθώς ανέβηκε αήττητη και αγωνίσθηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έχοντας στις τάξεις τους αθλητές που ξεκίνησαν από τα Μίνι στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα πλατείας Λαμπρινής. Όπως οι Ψαρρός, Γραμματικόπουλος, Φωτόπουλος, Πανταζής, Δικηγόρος Ν. και Ι., Πάγκαλος, Ντάτσης, Κουτσονικολής, Νικολάου κ.α.
* Ανάβαση Φλαμπούρι Πάρνηθας 2017. Τον καθιερωμένο ετήσιο ποδηλατικό αγώνα «Ανάβαση στο Φλαμπούρι Πάρνηθας» που διοργανώνει η ομάδα μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ, ζητήσαμε και περιλαμβάνεται και το 2017 στο αγωνιστικό «καλεντάρι» της ΕΟΠ, στις 28/10/2017. Υπάρχει όμως περίπτωση να διοργανώσει η ομάδα μας και άλλο αγώνα μέσα στο 2017.
* Άρης Κόμης – Ξιφασκία. Ο άξιος προπονητής κ. Άρης Κόμης έχει ανταποκριθεί στο αίτημα – έκκληση του Σωματείου μας να βοηθήσει στην αναγέννηση του τμήματος Ξιφασκίας του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα από έλλειψη αγωνιστικού χώρου. Από το σωματείο μας γίνεται προσπάθεια να εξευρεθεί κατάλληλος αγωνιστικός χώρος για τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες του τμήματος Ξιφασκίας και πιστεύουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στην επίλυση αυτού του προβλήματος.
* Ζωντάνεμα Τριάθλου. Πολύ κοντά στην αναγέννησή του βρίσκεται το άθλημα του Τριάθλου, μετά από πολυετή μαρασμό, καθώς έχει πλέον υπαχθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου ( Ε.Ο.ΜΟ.Π. ), η οποία έχει αποφασίσει την ανάπτυξη και αναβάθμισή του. Η ομάδα μας δηλώνει ότι θα συμβάλλει προς το σκοπό αυτό με όλες της τις δυνάμεις και αισιοδοξεί για την καλή πορεία του αθλήματος, αφού έχει στις τάξεις της κορυφαίους αθλητές Τριάθλου, όπως οι Σπύρος Γκοτζιάς, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, Παναγιώτης Δημόπουλος κ.α., αλλά και αθλητές ΑμεΑ Τριάθλου όπως οι Κούτσιας, Μούνδρος, Μπάρλας κ.α. και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του αθλήματος του Τριάθλου και την ένταξη των αθλητών μας στις Εθνικές ομάδες.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3110

Αφήστε μια απάντηση